Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Sziasztok,
Azt hiszem most jön ki rajtam az egy hete tartó stressz, nincs kedvem semmit csinálni, legszívesebben lefeküdnék aludni:-((( Úgy szeretném ha már jó idő lenne, de a hétvégére megint havat mondanak:-(( Ti hogy vagytok??
Én a Femibiont szedem.Előtte a felkészülés időszakában régebben a Gravidát szedtem,mert, h abban van jód.De rettenetes hányingerem volt tőle,pedig nem is voltam terhes.
De állítólag ezeket a vitaminokat lehet evés közben is bevenni.Így mindig vacsora alatt szoktam bekapni és semmi bajom nincs tőle.
Ja, csak kicsit drága.Szerintem.
Szia:) Gyógyulást a párodnak:))
Jó éjt!:))
De tegnap volt a peteérésem, ma pedig görcsölget a hasam alja.Á, rossz érzés.Na meg mintha a másik oldali petefészkem is beindult volna...
A csuda sem tud ezen eligazodni.
Nekünk sok volt. Hartmann, curry, vízér, szt. györgy,ley, törésvonal. ami konkrétan a testünkön ment át, az a hartmann, curry, ley. Ez a hasunk tájékán ment át.
Meg is csináltattad az árnyékolást?
Szerintem Ne foglalkozz vele (a lelettel).Próbálj csak előre nézni!!!
Bár ezt nem könnyű.Sokszor eszembe jut, hogy most épp hány hetes is lennék, de ezeket a gondolatokat próbálom elűzni magamtól.
Szia:)
Örülök hogy itt vagy.:)
Ugye milyen aranyosak????
Kérdezz bármit, ami érdekel a sugárzásokkal kapcsolatban.
Nagyon eltűntetek csajok, azért beszámolok mi volt a dokinál:-))
Na megjöttem!! 1 órát voltam a dokinál, felvette az adatokat, megvizsgált, és azon az állásponton maradtunk, hogy szerinte elcserélték a lelelet, amit persze soha nem fogunk tudni bizonyítani és biztosan megtudni:-(( Nem mondom, hogy ez teljes mértékben megnyugtatott, de úgy vagyok vele, hogy elfogadom ezt a dolgot, és úgy állok hozzá, hogy ez nem az én leletem volt. A jó hír, hogy a doki szerint minden rendben és májusban már próbálkozhatunk újra a babócával:-))) Annyit mondott, hogy már most kezdjem el az elevitet szedni, és májusban indulhat a projekt:-)))) a dokinál:-))) Ja a felesége megnézte, hogy nem e fekszünk káros sugárzásban és szerinte 3 féle káros sugárzás van az ágyunk körül!!! Igazából nekem ez olyan megfoghatatlan, Anett ha vagy beszéljünk egy kicsit róla!! Hát tömören ennyi:-)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?