Új élet külföldön (beszélgetés)
Ezt a szakápolóit jól tudnád külföldön hasznosítani, merthogy keresettek az egészségügyben az ápolók.
Ha nincs képzettséged, vagy nem tudod hasznosítani, akkor már jóval macerásabb.
hogy te miket írsz?
ehhh, csalódtam a szerelemben...
Hansi ÚÚúúúúúúúúrrrrrrrrr......
Az eddigi legjobb ötletem. a 2,5- 2 3/4-ig barátnőim volt.
Szia!
Azt azért nem ártana ám tudnod, hogy mégis hol, melyik országban szeretnél új életet kezdeni. Van-e idegen-nyelvtudásod.
Saját tapasztalatom nincs. Soha nem éltem hosszútávon külföldön. De az tuti, hogy a nyelvtudás alap. Persze lehet azon bőven csiszolni, de azért nyelvtudás nélkül mondjuk én biztos nem indulnék el a nagyvilágba.
Ismerőseim között van, aki Angliában élt több éven át. Elég jó angol nyelvtudással ment ki, és ott még rengeteget tanult. Boldogult, sok év után mégis hazajött.
Olyan ismerősöm is van, aki kétlaki életet él. Megteremtette kint is az egzisztenciát, de az itteni életét sem adta fel. Itthon is van lakása, amikor kedve van, hazajön.
Kérdés, hogy kiben mennyire van elhatározás, és hogy valójában miért akar külföldön új életet kezdeni. (Megélhetési gondok, kalandvágy, vagy egészen más).
Olyan is van, aki
Az, hogy másnak sikerül-e? Nem oszt, nem szoroz.
Azért nem árt, ha az embernek vannak elképzeléseik, vagy nagyon jól beszéli az adott ország nyelvét +van egy keresett hivatása, szakmája, valamint megelégszik az elején rosszabb munkával.
Nézz utána, milyenek a költségei a lakhatásnak, esetleg van-e szálló , vedd figyelembe mennyi pénzed van tartalékban, esetleg kérj baráti segítséget, aki már ott él.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekeink külföldön dolgoznak..lesz-e visszafelé is út? Ki és hogy érzi?
- Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek
- Aki külföldön él miért ment ki?
- Új élet kezdése külföldön: sikertörténet vagy teljes kudarc?
- Ki tudja, hogy külföldön tartozkodó magyar, az útlevelét hogy tudja meghosszabbítani?
- Új élet külföldön. Ti hogyan oldottátok meg? Elsősorban Európa, azon belül Izland.