Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? fórum

Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis kérdés)

Ez a weboldal POLITIKAMENTES!
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
A fórumszabályzatot figyelmen kívül hagyó felhasználók tagságát megvonjuk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
21422. vivo44
ma 14:19

Sajnos azaz igazság, hogy ez semmi más, csak egy burkolt adatgyűjtés, hiszen mindenki bemutatta, lefénymásolták a személyes okmányát mindenkinek, mikor nyitotta a számlát. A bank nyomon tudja követni és a pénzügyi felügyelet is a tranzakciókat.

Ez ugyanolyan adatgyűjtés, mint az amikor a postán már személyi nélkül nem fizethetek be csekket. Régen az számított, hogy ki legyen egyenlítve a szolgáltatás, ma már beszkennelik minden alkalommal az okmányokat is hozzá.

Igen! Ez politikai átütésű hozzászólás, de mégsem.

csupa kis betűvel, csak egy vasárnap délutáni vélemény....

Mindenkinek kellemes napozást, tartalmas nyarat az ápolttal és szeretteikkel!

21421. 81Mona (válaszként erre: 21417. - Ancsika50)
ma 13:58

Szia!

Annyi eszük nincsen, hogy ebből a kis pénzből, majd pont azokat a.... Inkább szépen fejezem ki magam, migránsokat, támogatjuk. Ezek központilag, tudják mikor, mennyi pénz meg a számlára?

21420. 81Mona (válaszként erre: 21419. - Vivo44)
ma 13:55

Szia!

Olvastam,sajnos inkasszozták. Ahhoz egy hivatalos papírt kell nekik kapni, ezt csinálják. Én úgy tudtam,az nem számít jövedelemnek.

21419. vivo44 (válaszként erre: 21416. - 81Mona)
tegnap 21:26

Szia.

Én minden szavad elhiszem személy szerint amit mondtak neked, mert soha nem mondtál még olyat ami nem lett volna igaz.

Viszont....

Az, hogy nincsen joguk a pénzt kiadni, vagy zárolni, mert az a te pénzed, ez abból már megbukott, hogy olvasni lehet számtalan olyan esetet itt is, a való életben is, hogy a gyest visszatartanak, inkasszóznak, pedig az köztudott, hogy a gyermeké.

Szerintem te is, én is, sokan tudjuk, hogy nem lehetne, de mégis megtörténik.

Tartok én attól, hogy akik arra bazíroznak, hogy úgy sem zárolhatják, mert az az "én pénzem", sokan fognak még negatív hozzászólást ide írni.

Természetesen nem rád vonatkozik, mert te is megtetted, amit kellett, még ha hosszú sort is kellett várni.

Kellemes hétvégét!

21418. Ancsika50
tegnap 16:11
A manóba, mindig elfelejtem leírni, szóval Hivatalosan: Ügyfél Adatlap!!!! Ez a " történet" címe👍☺️
21417. Ancsika50 (válaszként erre: 21416. - 81Mona)
tegnap 16:00
Szia. Ezért amit írtam lentebb már többször is! Igen, én is, Idős Beteg Édesanyám is el töltöttünk egy kis időt a Bankban. Nekem akkor " telett meg a cipőm", amikor telefonos Rögzített Beszélgetés keretében Teljesen mást mondtak más- más ügyintézők. Nyugodt típus vagyok, de akkor Ordítva közöltem a Rögzített beszélgetés Záró mondata gyanánt, " hogy azzal szórakozzanak, amire éppen gondolok", majd egyeztettem Édesanyámmal, Akinek Több Esze van, van bármily olyannak Akinek kéne, hogy az a Biztos, ha a Kezünkben az a Bizonyos Hivatalos, Bank által lepecsételt aláírt Dokumentum. Jót sétáltunk, fagyiztunk, és erről is lelett a Gond. Mert Sajnos Sokszor én azt sem hiszem el, amit kérdeznek, és ez megint egy " igen faramuci téma" : Ergo Teljesen Védve vagyunk! Egyébként nem a számlákat zárolják, hanem a rajta lévő összeget, mert utalni lehet rá, csak a Számlatulajdonosok x, mikor vehetik le, ha június 26.-ág nem Egyeztettek ! Ez így Tuti, és Letagadgatatlan. Mert ezt is írtam már többször, hónapok óta megy a " mantrázás", de Sokan homlok egyenest Màs tájékoztatást adnak, mely a Valóságnak megfelel. Én pedig szeretem az " elvarott szàlakat lógó cérnák " nélkül. További Kellemes Hétvégét Kivánok NEKED és Kedves Családod. Üdv: Ancsa
21416. 81Mona (válaszként erre: 21414. - Ancsika50)
tegnap 14:44
Szia! Tény nagyon sokan voltak,majd egy órát ott álltunk, vártuk ránk kerüljön a sor. És utánunk is még mennyien jöttek. Nos viszont, gondolva, ha már ott vagyunk csinálja a hölgyike a dolgát a gépen, közbe hát már csak rá kérdezek. Hogy mi igaz vagy mi nem belőle. Tvbe is a neten is, folyamatosan olvasni lehet, hogy zárolják nem mész be. Aha, csak az a te pénzed, nekik ehhez nincsen joguk. Itt valaki írta is, nevét már nem tudom, bocsi előre is. Én eddig soha senkinek, semmibe nem hazudtam! Én csak le írtam, mit mondott a hölgyike. Ha már itt is napok óta, beszélgetünk róla. Igaz, aki kapott levelet menjen be, intézze el, kb 10 perc az egész.
21415. Ancsika50
tegnap 13:34
Hát igen, a Hőség 😍 Előbb kihagytam, hogy Azon Családoknak és Gyermekeiknek is Kívánok Minden Szépét, és Jót Kiknek Gyermekeik az Ovodából Ballagtak el a Napokban! Természetesen Nekik is Kívánok Minden Szépet és Jót, bár Előbb Nagyon Kellemes, és Tartalmas Nyári Szünetet Vidámságban, Örömökkel Teli Gazdagít!😍 Na most van vége☺️👍
21414. Ancsika50
tegnap 13:25
Sziasztok. Július 1.- i dátumot speciel én nem olvastam, " június 26.-ig" dátumról " harsog" az Ország. Takarék, Bank, franc sem tudja, a lényeg , biztos Sokan Ismeritek az a régi Hofi paródiát ( én nőies változatban írom, mert illemtudó ember vagyok, szóval:" én elszabtam, te elszabtad, ő elszabtam , mi elszabtuk, Utána már Szabhatjuk"! Nos, Inkább a Biztos Szabás, Mint a Bizonytalan Elszabás! Igen tudom, " kicsit idő igényes", de amit egyszer " kőbevésve írva" az Ember kezébe adnak, azt utána Elszabás Miatt Nyugodtan lehet vinni Csereltetni! Amiről nincs " kőbevésett iromány", na az Jól Elszabta! Csere nincs! Mert ez már ismét hónapok óta kb. olyan, " Julcsi néni ezt hallotta, majd tovább mondta Pista bácsinak megspékelve, ő kicsit elvett a mende- mondából, majd mondta a piacon , ahol tett is hozzá, meg nem is, így az lett a Vége: mindenki pórl járt, mert a mende- monda nem úgy Kerekedett, mint Andersen legszebb meséi! Száz szónak is egy a vége, Mindenki Felnőtt Ember, és Maximális Tudja Számára a Biztos, vagy a Bizonytalanság az Életében a Mérvadó! Ha a Biztos, akkor egy " felesleges utat" betud a Biztonság " szàmlájára, de Nyugodtan tehetnek Napjai eme Témában! Kellemes Hétvégét Kivánok Minden Kedves Fórumozó Társamnak és Kedves Családja Minden Egyes Tagjának! A mai napon Ballagó, Általános Iskolai Tanulmányait Befejező Családoknak és Természetesen Ballagó Gyermekeiknek Jó Szórakozást! A Tovább Tanuláshoz Sok Sikert Kívánok! Üdv: Ancsa
21413. vivo44 (válaszként erre: 21412. - Garabonciás)
tegnap 02:12

Szia.

Direkt nem mondtam többet, mert visszaolvasva a hozzászólásokat, csak a vita lenne.

Egyébként minden Hoxa tagnak van internet és utána tud nézni a hivatalos információnak. Én, vagy bárki más mondhat bármit, az a biztos ha mindenki utánajár, abból baj nem lehet:-)

Bizonyára mindenkinek van annyi ideje, hogy befáradjon a saját bankjába (még ha feleslegesen is), hogy biztos legyen a dolgába. Ha valaki nem teszi, hát az az ő dolga.

Szép nyarat nektek!

21412. Garabonciás (válaszként erre: 21411. - Vivo44)
tegnap 00:11
Na, ezzel aztán sokat mondtál megint Vivo. :))
21411. vivo44
tegnapelőtt 22:01

Sziasztok mindenkinek!

Én ma voltam a Nyíregyházi MKB-bankban, én is rákérdeztem, hogy mi lesz azzal a 800ezer emberrel, akik még nem egyeztettek adatot.

A válasza természetesen a hirdetményekben, televízióban, rádióban korábban hallható történet volt.

Hogy mi az?

Mindenki járjon utána, hiszen mindenkinek saját önös érdeke, hogy egyeztet vagy sem, ahogyan a következményeket is viselje.

(így nincsen vita)

21410. 81Mona (válaszként erre: 21409. - Garabonciás)
tegnapelőtt 17:22
Komárom megye
21409. Garabonciás (válaszként erre: 21408. - 81Mona)
tegnapelőtt 16:15
Jóhogy nem, mert az szerződésszegés lenne a részükről. Melyik takaréknál vagy 81Mona, a 3A-nal te is?
21408. 81Mona
tegnapelőtt 13:44
Voltam ma bent a Takaréknál, adatokat egyeztetni. Kérdeztem a csajt, mennyire igaz, hogyha valaki nem jön be, zárolják a számláját? Rám nézett és mosolygott. Mondom neki, vagy ez csak egy ijesztgetés? Ismét rám nézett, és azt mondta, nincsen és nem is lettek fel hatalmazva arra, hogy július 1-től senkinek,nem fizethetik ki a pénzt, ami a számlán van. Én mint a jó kislány, meg köszöntem a, választ.
21407. Ancsika50 (válaszként erre: 21403. - Katimama55)
jún. 13. 22:05
Tisztelt Katimama 55! Én már azt sem hiszem el, amit Kérdeznek Bármilyen Ügyről legyen szó! Az a biztos, és Megmásithatatlan, melyet bizonyíték gyanánt a Kezemben fogok, jelen esetben a Bank három oldalas, lepecsételt, aláírt Dokumentuma ebben a Kérdésben! Na ezt Senki nem tudja " elmismásolni", mert egy negatív " cselekedet" és Máris Lobogtatom az én Igazazamat Igazoló Bizonyítékot, a Bank által kiadott Dokumentumokat! Na ez a 100% Tuti, és Nyugodság Záloga. Üdvözlettel: Ancsa
21406. Ancsika50 (válaszként erre: 21402. - Garabonciás)
jún. 13. 21:55
Szia! Látod csak megvan a "bibi", mondjuk ezt én is érthetőbbé leírhatatlan volna. Valóban, nem a számlákat zárolják, ergo utalhatnak arra még hú de mennyi sok pénzt, a "bibi" őt van, hogy hiába lesz a számlán pénz, az Érintettek nem fognak hozzájutni a Saját Pénzükhöz! Na ez a nem M1! Bár engem az érdekelne, hogy addíg azokon a " zárolt" számlákon lévő pénz hegyek kamarával vajon Mi lesz??? Mert ugye nem M1, hogy a Kamatok a Bankokat, vagy a Számlatulajdonosok fogja " gazdagítani" ! De tényleg nem politizálok, mert Politika mentes a Fórum, viszont egy- két dolog " felháborító"! Azta de Nőiesen Fogalmaztam😁 Egyébként Káosz hegyek, telefonos Rögzített beszélgetés, miszerint nem kell mennem Adategyeztére, majd Édesanya is beszélt Velük szintén rögzített beszélgetés, Neki azt mondták nem kell menni! Aztán ismét felhívtam a bankot, kérdeztem Nekem miért kell mennem, ha Édesanyámnak nem? A válasz : " Mindenkinek Adategyeztére személyesen be kell menni, vagy nem fog hozzájutni a pénzéhez! Na ott szakadt a cérna, és nagyon frappánsan elmondtam a telefonban, azzal szórakozzanak, ami a lábuk között van, mert rögzített beszélgetés során megtévesztő Információkat adtak, melyet egy ilyen horderejű ügyben Senki nem tehet meg Egy Ügyféllel sem"! Decibelt nem írok, a magas C-t megütöttem rendesen"! Szóval van még teendő Sok, melyet Rendbe kell tenni Szép Hazánkban, csak sajnos ha a " kályhától" indulunk, ( anno), még Hosszú-Hosszú idő, mire amit anno elbarmoltak, Észhez Térjen! Igen Sajnos, az Ápolási díjat is leszavazták, de én Mindig azt szoktam írni, Akik Tudatosan Élik Életüket már hosszú hosszú Évtizedek Óta, azoknak talán nem kell Aggódnia, hogy nem tud Ételt Tenni az Asztalra. De hozzá teszem nincs két egyforma ember, nincs két egyforma család, és Sajnos a Gondok, Problémák Mindenkinél Más jellegűek. Az Biztos, én Tudatosan Élek, ha nem így tenném, már Évtizedek Óta " Föld futó" lennék Családommal együtt. De hála Istennek, még ott nem tartottam soha, nem tartok, és amíg Élek nem is Fogok. Fórumozói Tisztelettel: Ancsa
21405. Garabonciás (válaszként erre: 21403. - Katimama55)
jún. 13. 21:33
Küldtek levelet már legalább 2 hónapja. Én voltam a hanyag, halogattam a dolgokat, nem volt kedvem menni. Ilyen piszok melegben meg pláne nincs. De majd bepótolom, ha meg nem, addig is kamatozik legalább a pénzem. Több marad a következő hónapra. :))
21404. vivo44 (válaszként erre: 21402. - Garabonciás)
jún. 13. 09:53

Jaj Garabonciás, sajnos kötni nem tudok:-)

Csak jeleztem, további hozzáfűzni valóm nem volt.

Ismerős a helyzeted, nekem 30 kilométert kell megtennem a bankig.

Igazad van, mert 26-ig beleférsz bőven az időbe.

További kellemes napot. Jó éjszakát.

21403. Katimama55 (válaszként erre: 21402. - Garabonciás)
jún. 13. 09:26
Szia. Ha nem kaptál levelet adategyeztetésre akkor ne menj! Az érintettek jún.1 és 20 között értesítést kapnak.
jún. 13. 04:09
Jaj Vivo, te minden szavamba belekötsz. :) Félregépelés volt mondjuk úgy. Ragaszkodok ahhoz amit előzőleg mondtam, nem fogják zárolni mert azt nem tehetik meg, ezek a szerződések amit a bankoddal kötsz nem egyirányúak. Ők is ugyanúgy felelősséggel tartoznak feléd, mint ahogy te feléjük. Max a számládon levő pénzedet zárolják, de magát a számlát azt nem, pénzt ezután is tudsz fogadni rá, csak épp nem tudod felvenni. De lényegtelen, majd jövőhéten elintézem, az még simán belefér az időbe szerintem.
21401. vivo44 (válaszként erre: 21398. - Garabonciás)
jún. 12. 22:04

Korábbi posztodban azt írtad, nem zárolják, ez "hülyeség"....Most pedig, hogy mégis zárolják, míg nem intézkedik az ember.

Talán a saját bankod elfogadja a postai úton történő adategyeztetést, így talán nem kell ebben a melegben 24 kilométert megtenned, pár perc miatt.

21400. vivo44 (válaszként erre: 21397. - Párduc789)
jún. 12. 21:52

Ez egy politikai hozzászólás, így természetesen jogos a moderátorok törlése, mert a fórum eddig politikamentes volt....eddig.

Hogy az elmúlt jó pár évben ki és mit nem szavazott meg, abba nem is érdemes belemenni.

De hogy érdemi hozzászólás legyen, én ma szembesültem azzal a ténnyel, hogy a GYOD 90ezer forint lett, így a család egy főre eső része meghaladja a sok-sok juttatás lehetőségét, mint egyszeri segély, mint lakhatási támogatás, mint beiskolázási támogatás, mint nyári étkeztetés, stb...

Tehát néha jobb ha nem adnak, mert többet elvesznek, de ez csak politika, ami nem ide való.

21399. Garabonciás (válaszként erre: 21397. - Párduc789)
jún. 12. 21:30
Ez várható volt, sajnos. Már a százezer forintra is húzták nagyon a fogukat, amit a beteg gyerekek után kapnak a szülők. De majd ott is lesznek biztos "tisztogatások" hogy mégse kelljen annyit kifizetni.
21398. Garabonciás (válaszként erre: 21383. - Ancsika50)
jún. 12. 21:27
Addig zárolják amíg nem intézkedik az ember, gondolom. Egyébként nem vágom, tavaly cserélték le a bankkártyámat, akkor is elkérték a személyimet, meg a lakcímkártyát is, épp csak ezt nem kérdezték meg köztörvényes vagyok-e :D Most ez miatt utaznom kell 24 km-t, hogy aztán kijelentsem nem. Miért nem lehet ezt online intézni, vagy levélben vagy mit tudom én. Hihetetlen milyen f*szságok vannak, már bocsánat. Pénzmosás ebből a kis pénzből? Hol élnek ezek? :D Én vagyok látatlanban a Keresztanya, mi? Donna Corleone :D
21397. Párduc789
jún. 12. 20:22

Tisztelt admin, moderátor ezt a posztot légyszíves ne töröljék, mert olyan emberek olvassák akiket érint!!

Leszavazta a Fidesz az otthonápolási díjak megemelését

24.hu 24.hu

2019. 06. 12. 13:00

hirdetés


Szerdán a fideszes parlamenti többség leszavazta az otthonápolási díjak megemelését. Erről a javaslat beterjesztője, Ungár Péter LMP-s képviselő számolt be a Facebookon. Ungár javaslata szerint minden otthonápolási díjat 100 ezer forintra emeltek volna, azonban a kormánypárti képviselők 112 nem és 51 igen arányában elutasították azt.


Azon emberek jelentős része, akik otthonápolást vállalnak, továbbra is 38 és 58 ezer forintot fognak kapni. Ez a pénz semmire nem elég,


írta bejegyzésében az ellenzéki képviselő.


A kormánypárti képviselők már a vitán sem mutattak nagy érdeklődést a téma iránt, mindössze egy fideszes politikusuk jelent meg.

21396. vivo44
jún. 12. 17:31

Külön köszönet a moderátoroknak!

Puszi

21395. Fincza (válaszként erre: 21394. - Anymam)
jún. 12. 15:16
Sajnos nem is lehetet mást várni!
21394. anymam
jún. 12. 14:56
Olvastàtok hogy a kormàny leszavazta az otthonàpolàsi díj emelését?
21393. skitti26
jún. 12. 06:29
Köszönöm,a segítséget! :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook