Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Őszinte részvétem a gyermek miatt
Inkább keress munkát..jobban jársz
igen, + még 2 hónapig jár gyermek halála esetén.
Ha volt a Gyod mellett munkaviszony és az is megszűnt akkor igen
Ha csak Gyod volt akkor nem, az után nem jár munkanélküli segély..
Utana el lehet menni munka nélkülire?
Igen és ezért kérdeztem h junius30 ig van megállapítva
És akkor még júliusban meg fog érkezni az?
Akkor nem lejár ha meghalt a gyermek, hanem megszűnik.
és nagyon sajnálom
Köszönöm a segítséget de sajnos lejar mert meltanyosagbol június 30 ig alapították meg
Halál eset miatt van ez
a GYOD nem jár le, így kapni fogod, és visszamenőleges.
Érdeklődni szeretnénk ha június 30 ával le jar a Gyod akkor még júliusban azt megkapom vagy előre utaljak mindig?
semmit se kell beadni sehova ez ügyben
Ha mar nem fog iskolaba jarni arrol le kell adni papirt
Értelmezhetetlen hogy mit akarsz kérdezni
Tudna nekem valaki segiteni ha most befejezi az iskolat mert 18 eves egyeni tanrendben heti 2 jartunk fejlesztőre de mostmar nem lehet tovabb most tudnuk beadni a fot ra es rokant jaradekra amit sajat jogan igenyelt,a gyodhoz vinni kell-e be papirt ha megkapja
Ha azt akarod,hogy meglegyen a minimum 8 pont akkor szinte mindenre azt diktálod be,hogy nem önálló...mert mindig azt vizsgálják,hogy mennyire önellátó a gyermek.
Szerintem simán megkapjátok már a leírtak alapján.
Pontozd le magatokat, és megtudod mennyi lenne kb..de őszintén
[link]
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni ha jönnek ki a hivatalból pontozni a gyermeket ( 6 éves lesz)
Ha kiforditva, vagy nem megfelelően veszi fel a ruhát, cipőt mindig "kacsalábon "veszi fel.
Nagyon kevés ételt fogyaszt, de mar önállóan.
Éjszaka nem szobatiszta, óvodába kísérni kell, felügyelet szükséges mellé.
Viselkedesben agresszív lett ( itthon), panasz nem jött az óvodából.
Ezekre jár az 1 pont?
Mire vonatkozik?
Köszönöm aki segít.
Szia elhiszem hogy rosszul esik. Ez elég érdekes téma. Én kapom a gyodot egy súlyosan fogyatékos gyermekre ( mozgáskorlátozott, szondán keresztül eszik, nem beszél, nem szoba tiszta). A másik gyermekre úgy kapom a gyodot hogy ő autista de szerencsére enyhe mértékben ( egyedül jár suliba), amit én látok rajta nehezen érthető a beszédje, alíg eszik meg valamit talán 5-10 fajta ételt, és csak félig szoba tiszta ( pisi a vécébe megy széklet a bugyiba). Van egy öccsevő is ilyen autista mint akit leírtam utána is kapnám a gyodot ha már nem kapnám 2 gyermek után.
Egyszerű, mond meg neki: Mert mások (szakértők, orvosok, hivatal) így döntöttek, nem te, nem a gyereked, hanem ők..ennyike
Menjen oda érdeklődni panaszkodni
Sajnos megint nekem jött egy anyuka Én miért kapok gyodot O miért is nem Mondom az én fiam 27beves se írni se olvasni nem tud az egyik szemére vak a másikra tompa látó tagak az agykamrak agykéreg jó darabon hiányzik öltöztetem borotválom ,az ételt fel kell darabolni mert anyira gyenge a keze nem tudja elvágni a húst.Kozlekedni fürdeni nem tud .Meg iskola ill foglalkoztatónál volt 4 órát tudtam dolgozni A te fiad ok Danis de ír olvas furdolik borotvalkozik egyedül járt iskolába ,Tudtál dolgozni rendes munkaidőben mert bölcsibe oviba hetesbe adtad,az iskola meg dub5 ig volt így tudtál dolgozni Nem egyformák a gyerekek .Nagyon nekem esett nincs igazam mert ha beteg gyerek járjon mindenkinek egyformán .,,,mi a véleményetek ?? El engedtem igyekszem kerülni nem vitatom de azért rosszul esik .
Sziasztok! Bocsi ilyen kérdesel fordulok,nekem is Rossz junius8 .Ment el férjem 1 éve.meg én kapok özvegyi?
Sziasztok!
Budapesten kapott valaki postai úton Gyod-ot?
Pont most hozta meg, Szabolcs megye :)
Szabolcsban hozta már valakinek a posta a gyodot? Vagy esetleg holnap fogja? Előre is köszönöm a választ aki tudja.
Sose volt az. Se az ápolási díj se a Gyod.
Egyik után sem jár munkanélküli ☹️
Sziasztok. Ti tudtátok,hogy az ápolásin lèvő èvek után nem jár a munkanèlküli segèly(mai neve álláskeresèsi tamogatás). Mert nem munkaviszonynak minősül,hanem szolgálati időnek🤷. Ezt èn nem tudtam. 10 èvig voltam ápolásin. Azt hittem munkaviszony. De nem az....
Köszönöm válaszod!Én nem kaptam meg!
További ajánlott fórumok: