Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok
Nálunk szeptember közepén volt kint szakértő, 4 pontot kapott kisfiam. 9.5 éves. Így a megszüntető határozatot ma kaptam ügyfélkapun. Még december végéig folyósítják nekünk a GYOD-ot, aztán elköszönök tőletek. Sok hasznos infót kaptam itt. :) kitartást mindenkinek a mindennapokhoz! :)
Békés megye sem lesz hamarabb, november 3 hétfő lesz számlán november 6 csütörtök postán.
Szokott időben jön majd...
Sziasztok
Fejér megyében rákérdeztem, november 3.án utalják a Gyodot, nem jön előbb , ha esetleg valaki úgy várta volna.
Annak semmi jelentősége, a GYOD-ra így nincs hatása.
A GYOD-ot határozattal kapod, és csak határozattal vehetik el. A hivatal kb 2 évente felülvizsgálhatja, szokták is. ilyenkor bekérnek papírokat (orvosi szakértő stb) és ez alapján vagy folytatódik, vagy megvonják..
De csak akkor amikor elkezdik a felülvizsgálatot kell azt a papírt frissíteni amit bekérnek. Lényegtelen hogy lejárt 5 éve vagy sem. Ha kell nekik szakértői, akkor azt újra megcsinálod, és ennyi. Addig amíg nem vonják meg határozattal a GYOD-ot, kapni fogod, utalják, ezen ne aggódj
GYOD nem jár le
így addig kapni fogod míg vissza nem vonják, ez az orvosi papírok határidejétől független..
Helló!
GySM megyeiek kérdeznék.Következő ellátmány november 3-án tuti?Mert kalkulálnom kell a kiadásokról.És nincs semilyen linkem ahonnan tudnám a fixre.Köszönöm a válaszokat. 😊
Szia
Halomi úton nem hozta
Sziasztok kapott valaki Bp 18 ker Gyod-ot vagy Fot-ot postai úton?
Kb fél órája a postás elszáguldott és semmi
Helló/Jó napot
Érdeklődni szeretnék hogy aki Gyodon van az csinálhat Vállakozóit? Ugy hogy használt ruhával szeretne foglalkozni.
Köszönöm a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?