Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
De jó nektek, gratulálok, sok boldogságot!
Sziasztok lányok nagy öröm ért ma bennünket megkaptuk az RŐ-T aki szorított annak nagyon szépen köszönöm és hálás köszönet a fórumnak hogy a nehéz napokon eggyütt érzett velem sokat segitett.Puszi mindenkinek hát akkor had szoljon mulatási :D nektek meg kitartást kívánok sírok és egyben borsózok.
Küldtem privátban üzenetet többeteknek!
Hidd el nagyon szorítunk!
Mi az evsz-t adtuk be,mert amire a másikat elbírálják arra már itthon is lesz!
Igen lassacskán készülődünk 😊de ha esetleg mégse jönne össze,akkor ezt a 2 hónapot már féllábon is kibírjuk 😉de azért bízom benne hogy sikerül!
Én is szorítok munyesz!!!!!!
Todika szorítsatok holnap megy a BV bíró elé most dől el ,hogy haza e engedik
Ez nagyon jó! készülûnk haza?
Szia Zsuzsi! A beszélőn puszit engednek az elején és a végén. egy kb 10 cm magas fa elválasztó van az asztal közepén. Nem szabad átnyúlkálni. Remek volt, hogy 90 percig ott lehettünk. A b2 epuletről nem hallottam. Dolgozik a párod, mert lehet, hogy azok vsnnak ott, akik egy helyen dolgoznak.
Lányok,ha maradt még 40 másodpercünk,akkor ma még vissza tud hívni ugye?
Szia! A feltételes felénél adtátok be vagy előbb az evsz-t?
Tud valaki valamit baracskán a b2-es épületről? Miben más mint a 4-es és az 5-ös?
Szia! Nekem ma jött levél amiben írta,hogy 90perc lesz a beszélő,csak jutnánk már el odáig! Milyen volt a találkozás? Mennyit engednek a beszélőn? 1puszi és kész? Vagy közben foghatom legalább a kezét? Nem akarok butaságot kérdezni csak felkészülni!
Ez tényleg jó hír!képzel nekünk meg pénteken indították el a kérelmet evsz-hez!gyorsan fel is hivtam egy nagyon jó barátunkat aki a helyi rendőrségen van és azt mondta megpróbája elintézni hogy minél hamarabb kijöjjenek a környezettanulmányt megcsinálni!ugyhogy most várom mikor hivnak!
Baracskaiak! Tegnap voltam látogatni, és csodák csodája 90 perc volt 60 helett. Kifelé megkérdeztem az őrt, hogy ez csak most van így, vagy marad a 90 perc, és azt válaszolta, hogy IGEN. Állati jó lenne, ha egyszer tényleg valami stabilan maradna!
Melinda, Munyesz ! Mi van veletek ? Mi volt a BV bírónál?
Szia Todika épp ma 5 hónap még a feltételesig köszönöm szépen a jókívánságot!
elöször nekünk is Baracskán volt a meghallgatás juniusban,de ott húzták 3 hétig,mert mindig elnapolta a bíró,aztán elutasitotta!megirtuk rá a fellebbezést be lett adva augusztusba,el huzodik részben a nyári szünet miatt is,de inkább az hogy minden 30 nap!Mire válasz jött a fellebbezésre 30 nap,mire kijöttek térerőt mérni újabb 30 nap!és a bíróhoz az időpont oktober 6.és már elis ment a nyár!és mivel elfogadta a fellebbezést a törvényszék,ezért kell neki Székesfehérvárra menni.de reméljük hogy most már nincs mibe bele kössenek.
Szia Munyesz! Nektek is drukolunk!Mennyi idő van még hátra nálatok a feltételes szabadulásig?
Szia Melinda! Azt ügyvédtől tudom, hogy Pesten teszik fel a baracskaiakra. Nagyon örülök, hogy végre sikerült jó eredményt mérni! Az sajnos fontos, hogy jól beüzemeljék, mert ha bizonytalanul működik, az csak problémákat okozhat később. Mi tartott ilyen sokáig az első elutasítás óta?Hol állt meg a dolog. Azt tudom, hogy fellebeztetek. A nyári szünet miatt húzódott? Most olvasom Munyesz írását, hogy őket Baracskán hallgatják meg. Gondolom , hogy Ti a fellebezés miatt másodfokra mentek.De a BV -t nehéz kiismerni. A lényeg, hogy sikerüljön! Drukkolunk, és írjál azonnal!
Szia Todika!igen sajnos elég régóta várjuk a RÖ-t végét,(április 24-óta),de voltak kint nálunk,most a bilinccsel együtt jöttek,és úgy nézték meg hogy a készülék hogy szuperál :)és mindenhol jó volt!!!
nem is értem miért nem lehetett ezt már az 1 alkalommal is igy csinálni?!miért egy mobil telefonnal kellett bohóckodnia!De a lényeg hogy nincs olyan tényező ami akadályozná hogy a készülék kihelyezhető legyen!Ez már tényleg csak a bírón fog múlni,és remélem ezt a 2 hónapot már nem sajnálja tőlünk hogy végre itthon lehessen 2 év után.A bokabizsut :) nem tudom hol teszik fel,mert a párom azt mondta hogy 3 napot rajta kell legyen mielőtt kiengedik,de valószinű hogy Pesten kapja meg,csak igy már nem is nagyon értem hogy lesz,pláne a szállitás miatt?kedden megy a bíróhoz,vár egy hetet majdnem,viszik Pestre,rá teszik a bilincset,és 3 nap mig szabadul,vagyis jövöhét utáni héten cs-p talán?!ki van ez találva rendesen!vagy már én keveredtem bele,de rendesen! :( :)de mindenképpen meg irom,mi lett az eredmény! :)
szia Melinda nálunk ugyan ez a szitu mint nálatok csak annyi külömbséggel hogy szerdán lesz meghallgatása Baracskán és őt is viszik akkor a Markóba hétfőn ha megkapja az RŐ-t.
párom is azt mondta hogy Baracska és Székesfehérvár egy hely.és hogy oda du szállitják majd át,csak azt nem tudtuk hogy onnan mikor van járat Pestre.De holnap már ezt is tudni fogja :).
Szia Melinda! Nagyon régen húzzátok már a RÖt, nagyon drukkolok Nektek, hogy vegre silerüljön. Kérlek írd meg, hogy mi lett az eredmény. Azt én is hallottam, hogy a bokabizsut Pesten teszik rá. Gondolom azt sem azon a napon, amikor oda érkezik.Ha most megkapja hány napotok maradt a RO bol?
Azért szeretem olvasni minden alkalommal az írásaidat a szabadulás utáni életről, mert te nem csak a habos-babos rózsaszín ködöt írod le, hanem a nehézségeket is, azokat a helyzeteket rakod elénk, amikkel többségünknek valószínűleg szembe kell majd nézni.
Én ezt külön köszönöm neked!
Hetente egyszer van körszállítás, mindig hétfőn, szóval mint írtad Székesfehérvárra is így kerül, körszállításba. ( Baracska - Budapest - Székesfehérvár ) A célszállítás pedig, az amikor bármelyik nap akár szállíthatják, de szerintem ez ilyen nagyon ritka dolog.
Bár most ha végig gondolom, nem helytálló amit írok lehet, hiszen Baracska Székeshehérváshoz tartozik! :) De szóval a Markóba tuti hétfői nap kerül szállításba.
Sziasztok! A páromat hétfőn szállitják át Székesfehérvárra,merta RÖ-miatt ott lesz a meghallgatás,és bármi is lesz az eredmény Baracskára már nem kerül vissza,De én nagyon bizom benne hogy végre meg kapja a RÖ-t,és nem kell tovább várnunk :).Az lenne a kérdésem,hogy nem tudjátok véletlenül,hogy Székesfehérvárról hányszor van szállitás egy héten,és melyik napon?Fehérvárról a Markóba viszik,és onnan szabadul majd. Köszönöm!
További ajánlott fórumok: