Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász vagyok segíthetek? fórum

Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)

953. Nagual (válaszként erre: 952. - Nikike1988)
2009. okt. 25. 18:17
Küldtem privit... :)
2009. okt. 25. 14:11

szia Nagual.

Az utóbbi időben nagyon kezelhetetlen és tartás nélküli lett a hajam:-( majdnem vállig érő egyenes hajam van. Nem tudom már hogy mit kezdjek vele.Amikor megmosom teszek rá hajhabot és körkefével szárítom.próbálom úgy hogy a tövénél ne lapuljon le de mindig lelapul bármit csinálok vele.nem tudom miért van egy így.

igazából nagyon hamar zsírosodik és csak a végére szoktam balzsamot rakni a tövére soha sem.úgyhogy attól nem lehet..

Segíts légyszi ha tudsz mert nagyon idegesít a dolog... már arra is gondoltam hogy vitamint kellene szednem(Revalid pl)szerinted mi lehet a gond?

951. ecetke (válaszként erre: 947. - Nagual)
2009. okt. 24. 14:23
köszi, akkor elsőnek kipróbálom az oxy reloadot :)
2009. okt. 24. 11:47
Köszi!
949. Nagual (válaszként erre: 948. - Boglárkagnr)
2009. okt. 24. 11:45

Szia!

A sampon elég egyedi így azt nem ajánlok,de a két mosás közötti időszakot simán megnyújthatod száraz sampon spray segítségével... :)

[link]

2009. okt. 24. 11:38

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy milyen sampont vagy módszert ajánlatok gyorsan zsírosodó hajra. Már kipróbáltam mindenfélét, de 2 naponta kénytelen vagyok megmosni, amúgy nagyon gáz lenne.

+ korpás is. De erre a head'n'sholders kiváló. Segítsetek!!!!

947. Nagual (válaszként erre: 944. - Ecetke)
2009. okt. 24. 11:23

Szia!

Hallottam róla és hatásos, de azt nem árt tudni róla, hogy első festés után garantált a pigment eltávolító hatása. Tehát minél több alkalommal volt befestve a hajad, annál kevésbé lehet sikeres a színleszedés. 5 év az sok idő szóval csodát ettől se várjál, viszont ha szerencséd lesz működni fog... :) Szőkítővel is meg lehet csinálni kíméletesen, de arra rá megy a gatyád is ha jó anyaggal csinálod és a hajad sem ússza meg enyhe roncsolódás nélkül bárhogy csinálod... :)

2009. okt. 24. 09:55
Egyébként vannak ilyen marketingfogások, hogy egy cég beregisztrál különböző témájú oldalakra és álnéven normál emberként agyondícsérnek egy egy terméket (pl pelenka vagy egy tisztítószer) és ezt simán benyalják a háziasszonyok és rohannak a rossmannba a legjobb popsitörlőért ami aloe vera védőpajzsot képez a kisbaba s.ggén.
945. 319cd6978b (válaszként erre: 944. - Ecetke)
2009. okt. 24. 09:51

Szija

Látom senki nem válaszol. Nem akartam én mert már propagandának tűnik hogy így sztárolom de nekem bejött az oxy reload. Név szerit vital removert használok. Egy vagy két alkalom után teljesen leszedte a feketét. Többször is. Persze nekem nem volt évekig egyszinű a hajam és nekem rövid a hajam nagyjából és arra jobban hat a cucc. A titka hogy nem érheti levegő. Ha befóliázod rögtön vagy valahogy elszigeteled az egészet a levegőtől (mondjuk folpackkal is akár vagy zuhanysapival ha az nem laza akkor hatásos. Nem garantálom de azért valamit csinálnia kell. A szőkítés nem megoldás a fekete hajra. Ha nem akarsz szőke lenni akkor mindenképp megér egy próbát szerintem. Annyira nem vészes az ára. EGy fodrász simán elkér ennyit, sőt többet is csak azért hogy leszivassa szőkítővel és attól csak tönkremegy, főleg ha nem ért hozzá kellőképp.

Anyukám ismer olyat akinke 14 ezerért a feketéből szőkét csiáltak szivatással és a haja is megmaradt a mai napig, de kevés az olyan fodrász aki bevállalná vagy meg bírná csinálni. Neked megvannak az ambícióid hozzá (láttam a tanfolyamos érdeklődésedet) úgyhogy szeritnem belevághatsz. 3000 ft-ot simán megér. Bajod nem lesz tőle.

944. ecetke
2009. okt. 24. 01:13

szia!

nekem lehet, hogy segithetsz. hallottál már az oxy reload nevű szerről? tényleg hatásos? leszedi a feketét roncsolás nélkül, vagy ez csak egy jo reklám? :) vagy ha nem, akkor hogyan tudnám kiméletesen eltávolítani a feketét? kb 5 éve festem feketére, ezido alatt egyszer szivtuk le, utána meg nyult a hajam, tobbszor nem akarok ekkora marhaságot csinálni.

943. Nagual (válaszként erre: 942. - Adrienn20)
2009. okt. 24. 00:23
Szívesen! Azt megemlíteném, hogy 2 éve van meg és nem használtam sokat, de semmi baja eddig.. :)
942. Adrienn20 (válaszként erre: 941. - Nagual)
2009. okt. 24. 00:06

köszönöm szépen a segítséget.

:)

eddig minden tanácsodat megfogadtam és eddig bejött, sztem nem fogok csalódni most sem :)

jó hogy vagy itt nekünk.

jó éjt.

941. Nagual (válaszként erre: 940. - Adrienn20)
2009. okt. 23. 23:37
Szerintem vegyél toni&guyt az bejött és használom is . Könnyű, otthonra bőven elég erős sőt a harmadik fokozaton kimondottan forró levegőt produkál. A hangja sípolós,de kényelmes a fogása. Van hozzá diffúzor ami tényleg nagyon fasza. Én göndör hajakra használom, mert a szűkítője nekem nem elég széles, de ez csak apróság amúgy jó kis gép.. :)
2009. okt. 23. 23:21

akkor szted ebből a kettőből melyik a nyerő?

[link]

[link]

majdnem egy árban van igy tényleg a minőség számítana...

939. Nagual (válaszként erre: 938. - Adrienn20)
2009. okt. 23. 22:05

Nézd meg a legalsót középen...

[link]

Vagy ezt

[link]

Tonypapáéktól is ez a legjobb tipus:

[link]

:)))

2009. okt. 23. 21:47

az a baj h nagyon nagyon sok fajta van...és egy élet átnézni...mert ami sztem jó szalonban,professzionálisan az jó otthonra is.

erröl a tonyról most akkor jó a véleményed?mert akkor megveszem :) mert az a baj h rengeteg márka rengeteg típus.ha már márkát tudsz ajánlani akkor azon belül csak választok egy típust...de így :(

937. Csigusz 79 (válaszként erre: 935. - Adrienn20)
2009. okt. 23. 21:40
Nekem Braun satin hair colour ionos 2000 w van,háááát,nem vagyok elájulva az iontól...
936. Nagual (válaszként erre: 935. - Adrienn20)
2009. okt. 23. 21:39
Az a baj, hogy én nem tudom melyik a legjobb otthoni használatra.. Volt sok hajszárítóm és csak egy ment át a teszten. De más a mérce mint az otthoni hajszárítóknál. Sose azt nézd hány wattos. Sőt minél erősebb annál biztosabb hogy a hajad égeted le vele vagy a gép égeti le magát. Az a lényeg hogy erősen fújja a levegőt nem az, hogy forrón. Aztán tökmindegy, hogy ionos vagy vitaminos mert a forró levegő nem tesz jót a hajnak. Szerintem nézz be egy áruházba és próbálgasd ki van egy csomó fajta. Tényleg nem tom melyik a legjobb. Neked is kényelmes kell hogy legyen... :)
935. Adrienn20 (válaszként erre: 931. - Nagual)
2009. okt. 23. 21:24

Köszi.

Igazából most romlott el a régi hajszárítóm(kb fél órája :) ) és hát szeretnék venni vmi nagyon jót. Kicsit többet is rászánok mert ha jó akkor több évig esetleg évtizedekig is kibírja(ez babyliss volt ezer éves alap hajszárító és 7 évet bírt)

Olyat akarok ami könnyű, a legkíméletesebb a hajhoz benne van minden extra mint ion meg hajnak jó ilyen olyan amolyan,szóval legyen újgenerációs és a hajnak a legjobb,legkedvezőbb. és 2000 w körül legyen a teljesítménye.

melyikeket ajánlanád?ez a tony a legjobb?mert ez nem rossz ahogy nézem...de ha vannak még ötleteid h melyik a legjobb szivesen fogadom.

934. Nagual
2009. okt. 23. 21:13

Szia!

Hajtól, kefétől, hajszárítótól, az anyagtól és persze tőled is függ. Göndör hajat magadnak kihúzni sem lehet semmi. Másnak könnyű, de magadnak... Leírod, hogy csinálod? :)

933. czingi
2009. okt. 23. 20:20

Hülye kérdés, most láton a toőik címét:S

Bocsi.

Tőle szeretnék kérdezni:

én is fodrász vagyok, igaz kezdő és szeretném megkérdezni, hogy a göndör hajat ha nem tudom egyenesre kiszárítani, az a kefétől is függ, nem csak tőlem?

932. czingi
2009. okt. 23. 20:18
Sziasztok! Van itt fodrász is?
931. Nagual (válaszként erre: 930. - Adrienn20)
2009. okt. 23. 20:03
A T&G 40 deka... :) A Babylisst amit használok már nem gyártják sajnos, csak újabb verzióban amit nem találok a neten... :)
930. Adrienn20 (válaszként erre: 929. - Nagual)
2009. okt. 23. 19:42

köszönöm.

és ez tényleg könnyű?kb milyen súlyú?

amit belinkeltél az tony&guy...

929. Nagual (válaszként erre: 928. - Adrienn20)
2009. okt. 23. 18:23

Szia!

Egyiket sem ismerem,de szerintem a második verzióval jobban járnál... Hajszárítóban csak egy jó tipussal találkoztam,de az is Babyliss és szalonhasználatra van kifejlesztve... Vettem egy ilyet itthonra nagyon jó, erős és könnyű ezért merem ajánlani..:

[link]

:)

2009. okt. 23. 16:25

nagual.

szeretnék venni egy jó hajszárítót.persze csak itthoni használatra magamnak nem szalonba mivel nem vagyok fodrász.

szted melyik a jobb?

[link]

[link]

elöre is köszi.

2009. okt. 23. 10:11
Köszönöm szépen a segítséget azért :) kellemes hétvégét Nektek :)
926. Csigusz 79 (válaszként erre: 925. - Szasz23X)
2009. okt. 21. 15:43
Az is jó :)))
2009. okt. 21. 15:12
Fejen állni nem fogok :D:D Ez fix :D max kézenállni :D
924. Csigusz 79 (válaszként erre: 923. - Nagual)
2009. okt. 21. 13:03
Ugye? :)) én csinálom :) jajjj még nem jutottam el fodrászhoz,ezen a héten lenne időm,tegnap ha nem hívtam föl vagy 5-öt akkor egyet se,hát sehol nincs hely,csak pár nap múlva,ahol meg több fodrász van ott drágább meg messzebb van,szóval várnom kell :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook