Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
szia Nagual.
Az utóbbi időben nagyon kezelhetetlen és tartás nélküli lett a hajam:-( majdnem vállig érő egyenes hajam van. Nem tudom már hogy mit kezdjek vele.Amikor megmosom teszek rá hajhabot és körkefével szárítom.próbálom úgy hogy a tövénél ne lapuljon le de mindig lelapul bármit csinálok vele.nem tudom miért van egy így.
igazából nagyon hamar zsírosodik és csak a végére szoktam balzsamot rakni a tövére soha sem.úgyhogy attól nem lehet..
Segíts légyszi ha tudsz mert nagyon idegesít a dolog... már arra is gondoltam hogy vitamint kellene szednem(Revalid pl)szerinted mi lehet a gond?
Szia!
A sampon elég egyedi így azt nem ajánlok,de a két mosás közötti időszakot simán megnyújthatod száraz sampon spray segítségével... :)
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy milyen sampont vagy módszert ajánlatok gyorsan zsírosodó hajra. Már kipróbáltam mindenfélét, de 2 naponta kénytelen vagyok megmosni, amúgy nagyon gáz lenne.
+ korpás is. De erre a head'n'sholders kiváló. Segítsetek!!!!
Szia!
Hallottam róla és hatásos, de azt nem árt tudni róla, hogy első festés után garantált a pigment eltávolító hatása. Tehát minél több alkalommal volt befestve a hajad, annál kevésbé lehet sikeres a színleszedés. 5 év az sok idő szóval csodát ettől se várjál, viszont ha szerencséd lesz működni fog... :) Szőkítővel is meg lehet csinálni kíméletesen, de arra rá megy a gatyád is ha jó anyaggal csinálod és a hajad sem ússza meg enyhe roncsolódás nélkül bárhogy csinálod... :)
Szija
Látom senki nem válaszol. Nem akartam én mert már propagandának tűnik hogy így sztárolom de nekem bejött az oxy reload. Név szerit vital removert használok. Egy vagy két alkalom után teljesen leszedte a feketét. Többször is. Persze nekem nem volt évekig egyszinű a hajam és nekem rövid a hajam nagyjából és arra jobban hat a cucc. A titka hogy nem érheti levegő. Ha befóliázod rögtön vagy valahogy elszigeteled az egészet a levegőtől (mondjuk folpackkal is akár vagy zuhanysapival ha az nem laza akkor hatásos. Nem garantálom de azért valamit csinálnia kell. A szőkítés nem megoldás a fekete hajra. Ha nem akarsz szőke lenni akkor mindenképp megér egy próbát szerintem. Annyira nem vészes az ára. EGy fodrász simán elkér ennyit, sőt többet is csak azért hogy leszivassa szőkítővel és attól csak tönkremegy, főleg ha nem ért hozzá kellőképp.
Anyukám ismer olyat akinke 14 ezerért a feketéből szőkét csiáltak szivatással és a haja is megmaradt a mai napig, de kevés az olyan fodrász aki bevállalná vagy meg bírná csinálni. Neked megvannak az ambícióid hozzá (láttam a tanfolyamos érdeklődésedet) úgyhogy szeritnem belevághatsz. 3000 ft-ot simán megér. Bajod nem lesz tőle.
szia!
nekem lehet, hogy segithetsz. hallottál már az oxy reload nevű szerről? tényleg hatásos? leszedi a feketét roncsolás nélkül, vagy ez csak egy jo reklám? :) vagy ha nem, akkor hogyan tudnám kiméletesen eltávolítani a feketét? kb 5 éve festem feketére, ezido alatt egyszer szivtuk le, utána meg nyult a hajam, tobbszor nem akarok ekkora marhaságot csinálni.
köszönöm szépen a segítséget.
:)
eddig minden tanácsodat megfogadtam és eddig bejött, sztem nem fogok csalódni most sem :)
jó hogy vagy itt nekünk.
jó éjt.
az a baj h nagyon nagyon sok fajta van...és egy élet átnézni...mert ami sztem jó szalonban,professzionálisan az jó otthonra is.
erröl a tonyról most akkor jó a véleményed?mert akkor megveszem :) mert az a baj h rengeteg márka rengeteg típus.ha már márkát tudsz ajánlani akkor azon belül csak választok egy típust...de így :(
Köszi.
Igazából most romlott el a régi hajszárítóm(kb fél órája :) ) és hát szeretnék venni vmi nagyon jót. Kicsit többet is rászánok mert ha jó akkor több évig esetleg évtizedekig is kibírja(ez babyliss volt ezer éves alap hajszárító és 7 évet bírt)
Olyat akarok ami könnyű, a legkíméletesebb a hajhoz benne van minden extra mint ion meg hajnak jó ilyen olyan amolyan,szóval legyen újgenerációs és a hajnak a legjobb,legkedvezőbb. és 2000 w körül legyen a teljesítménye.
melyikeket ajánlanád?ez a tony a legjobb?mert ez nem rossz ahogy nézem...de ha vannak még ötleteid h melyik a legjobb szivesen fogadom.
Szia!
Hajtól, kefétől, hajszárítótól, az anyagtól és persze tőled is függ. Göndör hajat magadnak kihúzni sem lehet semmi. Másnak könnyű, de magadnak... Leírod, hogy csinálod? :)
Hülye kérdés, most láton a toőik címét:S
Bocsi.
Tőle szeretnék kérdezni:
én is fodrász vagyok, igaz kezdő és szeretném megkérdezni, hogy a göndör hajat ha nem tudom egyenesre kiszárítani, az a kefétől is függ, nem csak tőlem?
köszönöm.
és ez tényleg könnyű?kb milyen súlyú?
amit belinkeltél az tony&guy...
Szia!
Egyiket sem ismerem,de szerintem a második verzióval jobban járnál... Hajszárítóban csak egy jó tipussal találkoztam,de az is Babyliss és szalonhasználatra van kifejlesztve... Vettem egy ilyet itthonra nagyon jó, erős és könnyű ezért merem ajánlani..:
:)