Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász vagyok segíthetek? fórum

Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)

863. Nagual (válaszként erre: 861. - C1e9612cd3)
2009. okt. 7. 09:21

Szia!

Vegyél henna alapú hajfestéket. Van natúr és krémesített változata is henna plus néven... :)))

862. Nagual (válaszként erre: 860. - Drakobaby)
2009. okt. 7. 09:19

Szia!

Fejbőröd rendbe jött? :) Ezek lakossági festékek nem szőkítők,de mellékelhetnek szőkítőport is mellé. Nem mernek boltokban rendes szőkítőt árulni nehogy baj legyen belőle... Ha ezek közül választasz inkább az elsőt válaszd,de nem ismerem ezeket igazán... Olyan világos nem lesz mint a képen... :)

2009. okt. 7. 02:48

halihó!

Nekem tud vki segíteni abban, hogy milyen hajfestési/ színezési lehetőségek vannak vegyszerallergiásoknak?

Puszta véletlenségből derült ki, hogy hajfestés közben azért égett a fejbőröm, mert allergiás vagyok rá, és nem a hidrogén marta. Még jó, hogy ki nem hullott, vagy súlyosabb reakció nem lett! 2003 óta nem festem, és tavaly derült ki :)

Na mindegy! A lényeg, hogy van pár ősz hajszálam, és az alapjáraton sötét hajamban, nem túl jól mutat, ezért szeretnék hasonló színű festéket szerezni. Csak nem tudom, hogy milyet, és hol.

Köszi!

2009. okt. 7. 01:17

Szia Nagual!

Nem nagyon jutottam előrébb a hajam terén :( vettem ilyen bemosót, azzal valamilyen szinten javítottam a sárga hatáson :D

Egyre jobban csalódok a fodrászokban....írtam egy két helyre és még csak válaszra sem méltatnak... :( na mindegy... :D van egy fodrász ismerősöm, nem dolgozik már szakmájába, de ritkán még megcsinál egy két hajat..na őt kérem meg, hogy húzzon ki a sz*rból!:D

Kinéztem egy festéket itt a link: [link]

(ez van nálunk is)

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez most rendes festék, vagy szőkítő?? mert a dobozára szőkítő van írva, sehol sincs hajfesték szó említve se... ez tulajdonképpen az oxinak felel meg és erre még festeni kell?

Nagyon tetszik a színe, kb. ilyet szeretnék :)

A másik festék amit találtam pedig ez: [link]

Szerinted/ szerintetek melyiket válasszam?? Melyik festék a jobb...???

Bocs, ha hülyeségeket írtam és badarságokat kérdezek :) köszi a választ!

859. Csigusz 79 (válaszként erre: 858. - Dedd66cf49)
2009. okt. 6. 21:00
Küldtem :)
2009. okt. 6. 20:59
jó :)
857. Csigusz 79 (válaszként erre: 856. - Dedd66cf49)
2009. okt. 6. 20:57
Írok privit :) nem írhatom ide.
2009. okt. 6. 20:56
A bőröm nagyon nagyon száraz, ha erre gondolsz. :) És eszek vitamint, és az átlagnál jobban nem jellemző rám a zsíros ételek fogyasztása. :)
855. Csigusz 79 (válaszként erre: 854. - Dedd66cf49)
2009. okt. 6. 20:50
Bocsánat hogy beleszólok,de szerintem a sampon nem mindig megoldás a zsíros hajra,tudni kellene hogy miért zsírosodik.
2009. okt. 6. 20:47
Kedves Nagual! :) Próbáltam visszaolvasni zsíros haj ügyben, de pont ilyen hajra, mint amilyen az enyém, még nem ajánlottál sampont. :) Tehát természetes barna (nem festett), a vállamig ér, és 3 naponta mosom a DM saját márkás samponjával. A töve zsíros, a vége normál/picit száraz. Tisztában vagyok azzal, hogy a sampon nem jó, úgyhogy szeretném megkérdezni a véleményedet, hogy melyik sampont ajánlanád, hogy tovább szép maradjon a hajam, és ne legyen a töve olyan "gyorsan" zsíros, lelapult. (Nem baj, ha drágább! :) ) Köszönöm szépen előre is! :)
853. 319cd6978b (válaszként erre: 851. - Nagual)
2009. okt. 6. 20:19
1250 ft? Ennyibe kerül egy sima műanyag kefe is a dm-ben. Mégis mindenhonnan az jön hogy a vaddisznósörtés kefe sokkal jobb de drágább is. Pedig nem.
2009. okt. 6. 20:05
köszönöm.vééégre :) már meg is rendeltem.köszönöm.
851. Nagual (válaszként erre: 850. - Adrienn20)
2009. okt. 6. 18:44

Nem próbáltam ezeket,de ezek kicsik azt hiszem és olcsók... :)

[link]

[link]

2009. okt. 6. 18:28

kedves nagual és a többiek!

szeretnék venni egy kicsi,mini vaddisznósörte hajkefét amit a táskámban tarthatok magamnál,elfér a neszeszerben meg ilyesmi.nem nagyon találok sehol csak nagyot.tudnátok vmit ajánlani?

849. Nagual (válaszként erre: 848. - Bóbita01)
2009. okt. 6. 18:22

A héten már megcsinálhatod vele.. A sampon lehet nem lesz jó, mert csak mahagóni árnyalatban találtam,de nem jelenti azt, hogy nincs a Te hajszínedben a kellékesnél... :)

[link]

848. bóbita01 (válaszként erre: 847. - Nagual)
2009. okt. 6. 17:30

Oké!

Mikor lehet a color toucht használni? 1 hete volt festve a hajam.Kell kihagyni valamennyi időt?

A sampon nem viszi el más színre a hajamat?

Köszi a választ!

847. Nagual (válaszként erre: 846. - Bóbita01)
2009. okt. 6. 16:28

Szia!

Próbáld megkeresni W Color Touch hajszínezőben ugyanazt a színt amivel fested. Színezd át egyszer, ha ez sem segít, akkor a hajad elvesztette a szín befogadó képességét a többszöri festés miatt, és mindig kopni fog a szín. Használhatsz mellette színező sampont is ami felfrissíti a színt a két festés között... :)

2009. okt. 6. 16:23

Kedves Nagual!

Szeretném a tanácsodat kérni.A hajam eredetileg világos barna.Éveken keresztül festette a fodrász Wella koleston perfekt 12/89 -es festékkel.Egy idő után meguntam,világosbarna melírt tetettem bele.Amikor sok volt a barna,akkor szőke melír,utánna,ha az volt sok akkor akkor barna....Egyszer meguntam és befestettük v.barnára,olyan volt mint az eredeti hajam.Kicsit megkopott,2-3 havonta festés v.barnára.

Most befestettük rézvörösre,nagyon jól sikerült a szín! Ahogy megmostam a hajamat,tök sokat fakult,nagyon kopott lett a szín,a töve(ahol nem volt v.barna festék)élénk maradt.Kérdésem: mit csináljak?????????????????????????????????????????

Szeretném,ha újból szép csillogó vöri lennék.

845. Nagual (válaszként erre: 844. - Zsu-zso76)
2009. okt. 6. 09:55
Igen.. :)
844. Zsu-zso76 (válaszként erre: 842. - Nagual)
2009. okt. 6. 08:15
köszi, majd kipróbálom. Most lett festve akkor kb 4 hét múlva lehet rámenni a másik festékkel?
843. Nagual (válaszként erre: 841. - 24af5bf008)
2009. okt. 5. 17:45
:)
842. Nagual (válaszként erre: 840. - Zsu-zso76)
2009. okt. 5. 17:45
Vegyél két árnyalattal világosabbat, a tövére 12%-al keverd ki, a hosszára 6%-al. Ha lakossági festék akkor vizezd be a hajad hosszát és úgy vidd fel a festéket az utolsó 20 percre... :)
841. 24af5bf008 (válaszként erre: 838. - Nagual)
2009. okt. 5. 11:38

Elöször is: Köszönöm! :)

Másodszor pedig, igen, sokan mondják,h. jól áll, stb, de én már 1-2éve játszom a gondolattal,h. milyen is lenne...és igazad van, lehet,h. nem is állna jól, és tönkre menne az egész...:(

És a hajszínezős tanácsodat megfogadom, tudom,h. az jobbat tenne a hajamnak, de hááát, mire lenőne, tényleg lenne jó pár év, a derékig érő hajam esetében! :))

2009. okt. 5. 11:22

Szia

Nekem lenne 1 kérdésem feléd.

Már lassan egy éve szőkére van festve a hajam, de nem tetszik mert olyan csúnya sárgának néz ki.

Loreál 8.16 -al van festve ha jól tudom meg még hozzá van keverve valami.

Arra gondoltam hogy most már megcsinálom magamnak.

Mivel probáljam befesteni? Szép hamvas szőkét szeretnék

2009. okt. 5. 11:18

Szia Nagual:-)

Befestettem a hajam világosbarna festékkel,de elég kávészínű lett:PPP Szerencsére abszolút nem feltűnő a töve és a vége közti színkülönbség:-)))Majd csak kopik valamennyit az erősségéből,aztán remélem elég lesz csak színező,amivel picit tudnám világosítani.

:-)

838. Nagual (válaszként erre: 837. - 24af5bf008)
2009. okt. 4. 23:47

Szia!

Mindenképp tönkretenné sajnos... Azt csak hajvizsgálat után tudnám megmondani, hogy kibírná e a hajad úgy, hogy ne menjen nagyon tönkre. Oxy reloaddal meg lehet próbálni, de szerintem a több éve feketére festett hajat nem világosítja ki esetleg könnyebb lesz utána leszívatni. Egy idő után nyúlóssá, kocsonyássá válhat a haj.. Min 2 hetente kéne világosítani rajta, ha fokozatosan akarod csinálni. Tök jól áll a fekete is szerintem nem ér annyit... Vagy állj át hajszínezőre, és évek alatt szépen lenő a hajadról a festék... :)))

2009. okt. 4. 23:29

Szia!

Nekem segíthetnél! Fekete hajam van, mááár, nem is tudom mióta, évek óta...és szeretném vissza nyerni az eredeti szőkésbarnás hajszínemet! Azt szeretném megkérdezni,h. bár sok és dús hajkoronám van, de ha ez a szőkítési folyamat megritkítaná, tönkre tenn a hajamat, akkor nem vágnék bele!

Szóval első kérdésem: Nagyon megritkulna tőle és tönkre menne a hajam, esetleg gumissá válna?

Második: Fokozatosan szeretném világosítani, és ez időben, hétben kb. mennyi időt jelentene?

Hány hetente mehetnék vissza újjabb világosításra? mert gondolom nem egyszerre csinálná a fodrász....

Előre is nagyon köszönöm! :))

836. Csigusz 79 (válaszként erre: 835. - Nagual)
2009. okt. 4. 21:09
óóóóóóóóó nem olyanok :)fura lények :DD kedvesek meg minden,de nem az igazi...
835. Nagual (válaszként erre: 834. - Csigusz 79)
2009. okt. 4. 21:08
Ha olyan mentalitásúak mint a németek, akkor sima ügy lesz... :)))
834. Csigusz 79 (válaszként erre: 833. - Nagual)
2009. okt. 4. 21:04
Még sose csináltam ilyet :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.