Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni? (tudásbázis)
vereoszi 121.: A vevőszolgálatnál "eskű alatt" vallották, hogy két külön fűtőszál van a 35ezres készülékben, és épp emiatt drágább a többinél, amelyekben csak egy fűtőszál van. Ezt azok tudnák bizonyítani, akiknek a drágább, 35ezres készülékük van: kérem írjanak erről pár szót.
A hagyományos fémcső burkolatú fűtőtest a kisebb felületi hőmérsékletének megfelelően a hosszabb infravörös tartományban sugároz. A hullám behatolási mélysége kisebb, inkább felületi hatást okoz. A halogénnal töltött (általában H betűt tartalmaz a típusjelben) kvarcüveg a magasabb felületi hőmérsékletével, rövidebb hullámhosszával mélyebben behatol az ételbe, az elkészítési idő így rövidebb.
Még próba alatt van a készülékünk, később többet írhatok róla. Annyi máris látszik, hogy a cirka 2800 Ft-os fedőállvány jól helyettesíthető két egymásba tett porcelán lapos tányérral: a felső felmelegszik alaposan, de az alsó már nem bántja a munkapultot.
Wenta134
Köszi a válaszódat de lehet, hogy félre értettél.A Hurkát tudom, hogy kell sütni már kétszer sütöttünk.A Kérdésem az vollt, hogy ehhez hasonlóan 3 szinten lehet-e sütni,nyeres zöldségeket, burgonyát és végül töltött csirkemellet.Valaki készitett ilyet igy vagy hasonlót?
Ezt teláltam, sok recept van az oldalon, de sajnos
német nyelvű, de ha GOOGLE toolbart használsz akkor van fordítási funkció.Persze nem Grécsi szintű :o))
remélem találtok rajta használható receptet
tengi
Sziasztok!
Egy tapasztalat a Top Schop cégről.Lehet, hogy ez is eltünik.
Felhivtam Öket, hogy annyira reklámozzák a szerkentyüjüket nincsen valami receptkönyvük.Közölték nincs néhány receptet leforditott a szakácsuk de nem előirás, hogy recepttel együtt árulják.Kérdeztem akkor honnan tudjuk mit hogyan lehet késziteni,az nem az Ő dolguk.
Jó kis negativ reklám.
Mennyünk leforditotta a csokitorta receptet, a kukának készült ehetetlen lett.
Jó szivvel nem tudom senkinek ajánlani.
Sziasztok!
Eltünt a kérdésem,most megismétlem.Valaki probálta, hogy ahogy a hurkát,krumplit és vöröskáposztát süti,úgy lehet sütni alul zöldség,következő szint burgonya és a legtetején töltött csirkemell.
Tegnap csak hagyományosan mertem sütni-hosszúidő
Szép napot mindenkinek!
Végre hozzájutottam én is a Flavorwave sütőhöz.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve,de sajnálattal látom hogy nem sokan írnak tapasztalatot,mit ,hogyan ,meddig lehet sütni. De majd szépen mindent kitapasztalok.
A mirelit hasábburgonyát egy is olívaolajjal kentem meg hát az íze nem túlzok ,sokkal finomabb mint olajsütőben. A hús szintén isteni.De azért én mindent megkenek egy kis olívaolajjal.
Újabb tapasztalatok?
Szia!
Ne aggódj a miénk is ki-be kapcsol ha elér egy bizonyos hőfokot!:)
Sziasztok!
Most vásároltam én is egy ilyen olcsóbb Flavorwave Turbo sütőt (19.000.-)és előtte tájékozódás gyanánt elolvastam a neten sok mindent. A félretájékoztatás elkerülése érdekében szeretném tisztázni, hogy a néger pasas által reklámozott készülékben sincs külön halogén fűtés és külön egy infravörös fényt kibocsájtó szerkezet. Ugyan is a halogén fűtés (világítás) egymagában képes erre és Ő úgy melegít, hogy infravörös sugarakat bocsát ki, az csak egy TV-s reklámfogás, hogy úgy állítják ezt be mint egy plusz funkciót. E miatt senki ne vegye meg a drágább TV-s terméket.
Szerbusztok!
Decembertől nekem is van ilyen sütőm.Eddig csak olvastam a hozzászólásokat.Irénke52 által feltett kérdésre a "tető " tisztításával kapcsolatban engem is nagyon érdekelt a válasz , mer mostanában sütöttem egyben bőrös karajt és a kisercegő zsír bizony ráégett a fűtőtestet védő burkolatra. A forgalmazó honlapján megkérdeztem a supporttól, a következő választ kaptam : " Amennyiben rárakódik a zsír a tetején lévő burkolatra, nyugodtan csavarozza le, a csavarok kilazításával le lehet emelni és le tudja tisztítani a lemezt.
Természetesen a garancia élni fog a termékre ugyanúgy, nem veszik el."
Töpörtyűs pogi:
50dkg lisztet 1 cs. sütőporral,10 dkg zsírral,2 tojással,kevés sóval rétestészta keménységűre gyúrjuk.Ha szükséges tehetünk bele tejfölt(néhány kanállal)!Kinyújtjuk és 25 dkg darált tepertőt kenünk rá!Összehajtjuk.
Hidegen fél órát pihentetjük.Még kétszer nyújtjuk és hajtogatjuk,majd még egy kicsit pihentetjük!Legvégül ujjnyi vastagra nyújtjuk,késsel berácsozzuk.Kiszaggatjuk,tojással megkenjük.12-15 percig sütjük kb. és 180 fokon!!
Remélem ízleni fog!:):)
Üdv. Krisztina22
Elkészítettem a tejfölös pogácsádat, nagyon finom,
ízlett az egész családnak. Légyszíves írd le a töpörtyűs pogi receptjét is.
Sziasztok!
Itt van egy pár recept németül. Ha valakit érdekel a google fordító segít. Ha nem boldogultok vele én is segíthetek.
További ajánlott fórumok:
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Melyik víztisztító gépet érdemes megvenni?
- Érdemes ilyen olcsó nyomtatót megvenni?
- Emeletes főzőrendszerhez recepteket keresek
- Kapható most valahol Flavorvawe turbo vagy hasonló főzőrendszer újonnan?