Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni? fórum

Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni? (tudásbázis kérdés)


51. zena01 (válaszként erre: 50. - Szeszipuszi)
2009. dec. 10. 18:18
Sajnos nem tudok angolul. Magyarul meg nem találtam semmilyen tájékoztatót.
2009. dec. 10. 14:56

Lehet, hogy nem mindenkinek segítség, de találtam egy oldalt ahol pdf-ben le lehet tölteni a receptkönyvet - angolul.

[link]

Szerintem, legalább egy-két főzési és sütési időt ki lehet lesni belőle, és az már azért segít valamit.

49. zena01 (válaszként erre: 46. - Szeszipuszi)
2009. dec. 9. 20:30
Még nem próbáltam benne sok mindent sütni. Biztos valamit rosszul csinálok. Sajnos nincs benne részletes leírás, mit hogyan kell készíteni. Receptkönyv is csak angol nyelvű van hozzá. Szerintem a sütési idővel szúrhattam el valamit. Sajnos az interneten sem találtam "felvilágosító oldalt" róla.
48. c587baf521 (válaszként erre: 47. - 6b959121ac)
2009. dec. 9. 18:29
Na,akkor nem is gondolkodom rajta tovább..pedig,nagyon tetszett amit mutattak..és,hogy teljesen olaj nélkül lehet használni..
2009. dec. 9. 14:58

Én most próbáltam ki. Nem vagyok tőle elragadtatva. A hús rágós maradt, a zöldségek kiszáradtak, miközben a belsejük még nyers. A tök lett egyedül eddig jó. Ez is azonban egy órát sült 220 fokon.

Erre bármelyik sütő képes. Még nem adtam fel, próbálkozom.

46. Szeszipuszi (válaszként erre: 42. - Zena01)
2009. dec. 9. 14:38

Hali! Rájöttél már, hogy mitől száradt ki a zöldség?

Egyébként hogy vált be az edény? Tényleg annyira jó?

Lángos, bundás kenyér...próbáltad már?

45. zena01 (válaszként erre: 44. - Irénke52)
2009. dec. 6. 00:30
Nem is rossz ötlet. Erre a megoldásra még nem is gondoltam. Elvileg lehetne lángost, fánkot stb. sütni, mert a rántotthús is megsül benne olaj nélkül.
2009. dec. 5. 14:29

Sziasztok!

Engem nagyon érdekel, hogy a Flavorwave turbo oven-ben lehet-e pl. bundáskenyeret sütni? Örülnék, ha valaki kipróbálná, ha még nem készített benne ilyen ételt. Én főleg a rántott húsok és a zsiradék nélküli sütés miatt szeretnék ilyet vásárolni. Nálunk mindenki szereti a bundáskenyeret, a lángost stb. csak a bele ivódó olajjal van baj, úgy egészségileg, mint ízlésben. Ha valaki felvilágosítana ezekkel kapcsolatosan előre is köszi. Irénke

43. lilica
2009. dec. 4. 19:02
Én is szeretnék használható recepteket kapni, ha van valakinek megköszönném.
42. zena01
2009. dec. 3. 19:44

Sziasztok!

Kiszárad a zöldségem, mit rontottam el?

41. zena01 (válaszként erre: 40. - 6b959121ac)
2009. dec. 2. 22:42
Köszönöm, utánanézek.
40. 6b959121ac (válaszként erre: 39. - Zena01)
2009. dec. 2. 16:38

Én is megvettem, de még nem használtam. Receptek a topshop honlapján is vannak.


[link]

39. zena01 (válaszként erre: 37. - Zena01)
2009. dec. 2. 15:30
Már megvettem. Ha valaki tudna recepteket, megköszönném.
2009. nov. 21. 15:44
Sehol senki?
37. zena01
2009. nov. 19. 19:15

Sziasztok!

Mi a helyzet az áramfogyasztással? Nem nyomja meg nagyon a villanyszámlát? Én is gondolkoztam rajta, hogy karácsonyra összedobjuk az árát a családnak.

36. kisfüles (válaszként erre: 14. - 529e024f82)
2009. nov. 16. 11:37

Kedves Kislányok


Ez a főzőrendszer 3 összetevőből áll.Légkeverés,Halogén,és a legfontosabb,infravörös hullámok.2x olyan jó ízű az étel fele annyi idő alatt.Itt az infravörös hullámokon van a lényeg.A CO 2000 valóban ugyan úgy néz ki,de csak légkeveréses.Ha az otthoni sütőd tudja ugyanezt,akkor az 13.000 forintért is drága.A sütőbe sütött ételeknél,akármilyen kevés zsírt használsz,a sütő belseje tiszta zsír lesz.És elég macerás kitisztítani.Ha letakarod,soha nem lesz ropogós,piros.Nekem sajnos még nincs.De eyet értek,azzal aki dícséri.

35. 3a0842d373 (válaszként erre: 34. - Re-Geee)
2009. okt. 30. 22:26

További tapasztalatokat és beszámolókat várunk :)

Gratulálok az ügyeskedésekhez :)

2009. okt. 30. 22:23
Az eddigi tapasztalataink szerint nagyon meg vagyunk a főzőrendszerrel elégedve :)Eddig leginkább húsokat sütöttünk benne (egész csirke ,kacsa, marha, disznóhús....) és mind nagyon finom lett egy csepp olaj nélkül, és ami fontos, hogy nem lett száraz! Ami nekem nagyon ízlett még az a fagyasztott sült krumpli, szintén olaj nélkül.
33. 6b959121ac (válaszként erre: 32. - Szeliko)
2009. okt. 30. 11:49

Sokat vagyok ott. Mo-ra is "csak" 21 Eu a postaköltség. Még így is olcsóbb, N.o-ban pedig ingyenes a szállítás.

Azt hiszem megrendelem .

2009. okt. 30. 08:33
ez tényleg ugyanaz...na de Németo-ból beszerzni????
31. 3a0842d373 (válaszként erre: 30. - 6b959121ac)
2009. okt. 29. 21:52
úgy tűnik, igen :)
2009. okt. 29. 20:31

Sziasztok!

Én is gondolkodom a sütőn, de találtam a topshoptól lényegesen olcsóbbat. Szerintetek ez ugyanaz?


[link]

2009. okt. 29. 13:01
ja és azt nem írtam, hogy légkeveréses sütőben sütöm.
28. szeliko (válaszként erre: 27. - 3a0842d373)
2009. okt. 29. 09:13

de de kicsi azért kell oda is. Tepsibe öntök olajat, de annyit, hogy éppen hogy legyen mindenhol, olyan mintha csak kikennéd. Aztán az be a sütőbe, felforrósítom, utána ki és akkor teszem bele a rántani való cuccot. Most májat és cukkinit ránottam benne, azt le sem takartam, néha megfordigatod és ugyanúgy megbarnul a panír, mint ha bő olajban sütnéd. Sőt nekem jobban ízlett így, mert a cukkini pölö nem lett olyan löttyedt, hanem jó ropogós maradt. Ha úgy látod, hogy kicsit leragad akkor egy pici olajat tegyél még a tepsibe. Ha húst csinálsz akkor azt kicsit érdemes letakarni az elején alufóliával, hogy párolódjon is és csak a végén levenni, aztán pirulgathat magának.

Minimális olaj kell hozzá, nincs olajszag.

27. 3a0842d373 (válaszként erre: 22. - Szeliko)
2009. okt. 28. 18:22

Szeli,

írd már le légyszi, hogyan készül a "tepsis rántotthús" :)

Abszolút semmi olajat nem teszel alá?

2009. okt. 28. 15:54
ok,köszi:))
25. szeliko (válaszként erre: 24. - C587baf521)
2009. okt. 28. 13:25

na akkor beletrafáltam. :-D

szerintem erre elég a hot pan is, feltéve hogy ha natúron eszed....

2009. okt. 28. 11:54
Hááát,én nap,mint nap husit/csirkemellt/,vagy halat eszem rizzsel:)meg zöldség köeetet zsíradék nélkül:))én éppen azért kérdezem,hogy tényleg jól lehet e zsíradék nélkül sütni benne??vagy erre elég a Hot Pan???
2009. okt. 28. 11:16
szerintem ez az edény annak jó aki mondjuk nap mint nap husit, vagy halat eszik krumplival, vagy zöldséggel. De nem hiszem, hogy nap mint nap ilyeneket eszünk....másra meg ha jobban belegondolok tényleg nem jó.
22. szeliko (válaszként erre: 21. - 3a0842d373)
2009. okt. 28. 10:47

hát az biztos, hogy egész csirkét sütögetni ott a sütő, ahhoz 35e-ért nagyon drága.

én meg pont azt gondolom, hogy azért mert két havonta eszünk rántott cuccot (utálok panírozni, de párom imádja ezeket a kajákat) egyszer azért is elég drága.

Ráadásul én most hétvégén kipróbáltam a panírozott dolgokat sütőben sütni és szerintem még finomabb is lett, mint olajban tocsogósan és semmi szag nincs.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook