Flavorwave Turbo Főzőrendszer - van valakinek? Érdemes megvenni? (tudásbázis kérdés)
Kb. teáskanálnyit, permetezve.
pumpás dezodor flakont kimostam és abba olajat töltöttem, de lehet ecsettel is vékonyan bekenni.
Boldog újesztendőt kívánok minden fórumozónak.
Kipróbáltam a turbósütőt.
Héjában előfőzött burgonyát szeletelve, sózva, olajjal spriccelve alacsony rácsra téve és szeletelt
vöröshagymával beterítve rá helyeztem a hurkát és kolbászt.
200 C fokon 30' alatt egyszer megfordítva ropogósra sütöttem.
Nekünk nagyon ízlett.
Flavorwave Turbo Főzőrendszer ,kaptunk karácsonyra.Olvastam 72.Krisztina, hogy már pogit is sütöttetek vele.Hogyan,milyet,hány percig,
hány fokon. Esetleg más tésztát is készültök kipróbálni,minden segitséget megköszönök.
A felső rácson csak a hasábburgonyát a és a pogit csináltuk,a többit az alsón kell!
És ha mondjuk krumplit és húst egyszerre sütünk akkor a hús kerül alulra(mindig az amit tovább sütünk!)
Sok sikert.
Köszi:)
Hát próbálkozunk:)
Igen,ugyan olyan finom minden!!
Rántott hal:8-10 perc 180fog.
Fagyasztott házi kolbász:15-20 perc 180fokon.(egyszer meg kell fordítani)
Pogácsa:12 perc 180 fok
Rántott husi:25 perc 180fok(ezt is megfordítani)
Hasábburgonya:20 perc 200 fok.(beolajozni)
Fasírt:20-25 perc 180fok
Oldalas:40 perc 180fok.Mi befűszereztük fűszersóval:)
A rácsot be kell olajozni sütés elött.
Ha a husiknak,halnak kicsit pirosabb színt szeretnénk akkor olajozzuk be egy picit!!
Ma barackos felfújtat csináltuk,finom lett.
Annyi mindent lehet benne csinálni de még kísérletezni kell,hogy mit hogyan!
Ha csinálunk valami újdonságot akkor majd beszámolok!:)
Szerintem nagyon praktikus mert fele annyi idő alatt kész az étel és így kevesebb áramot is fogaszt.
Kedves Krisztina22
Új vendég vagyok a fórumon.Próbálkoztam a készülékkel egy szelet rántott hallal. A külseje ropogós és belül finom lágy, nem száraz.Esztétikailag a panír nem lett szép egyenletesen barna, viszont megpörkölődött foltok voltak rajta. Mivel teljesen kezdő vagyok kérem írjátok le, a leírt menüsort hogyan kell elkészíteni.Lehetőleg privátban, hogy ne terheljük a fórumot. Előre is köszönöm : fvarga76
Sziasztok.
Nekünk is van ilyen masinánk és nagyon meg vagyunk vele elégedve!A Szent estei vacsit is abba csináltuk(rántott husi,fasírt,hal,rántott gomba,hasábburgonya)sőt anya már pogit is sütött benne!!Az egész családnak nagyon ízlett a vacsi.
Oldalast is sütöttünk benne...az is isteni finom volt!
Helló, mindenki! Egy hete nekem is van ez a sütő-főző masinám, de recepthiányban szenvedek, mint mindenki. Azért már próbálkoztam pl. fasírtot(kicsit olajjal befújtam) kb. 20 perc 200-on, aztán szalmakrumplit, krokettet- kevés olajjal, egyszerre kb fél kg fér bele, 16 perc 240-en, egybesült sertéscomb 1 kg-os, előtte jól befűszerezve, 180-on - 55 perc, óriás marhasteak fél kg-os gyorspácolt 25 perc 230 -on és médium.A sütési idő alatt egyszer megfordítottam a kajákat. Mindegyik jó lett. Ha valaki próbált már ki valamit, légyszi ossza meg mással is, így talán receptkönyv nélkül is tudnánk használni, ha már meg van.
BÉKÉS KARÁCSONYT !!!!!!!!!!!!!!!
Üdv. mindenkinek! Napok óta keresek recepteket ehhez a szerkentyűhöz, nem sok sikerrel. Múlt héten érkezett meg, és én is szomorúan tapasztaltam, hogy semmi értelmes leírás, vagy recept nincs hozzá. Még a magyarra fordított füzet is hülyeségeket ír. Na mindegy. Tegnap belevágtam, lesz ami lesz. Tegnap hasábburgit csináltam rántott csirkecombbal, ma meg egész grillcsirkét!! A családom mind a 10 ujját megnyalta, semmi nem maradt belőle, ebből gondolom, hogy nem sikerülhetett nagyon rosszul :D haha
Szóval, a hasábburgit megkenegettem egy kis oliva olajjal, persze mandula vagy mogyoró olaj biztos jobb, de ez van, kb. 40dkg-t tettem a kosárkába, azt a felső rácsra és 240°C-on sütöttem 16-18 percig, közben egyszer megmozgattam egy villával. A rántott combokat 205°C-on sütöttem 35-40 percig ez is kb fél kiló volt, ezt is megforgattam 2x is, és a vége felé megkentem egy kis olivaolajjal, így finomabb lett, de mégsem szívta magába az olajat. A grillpipit pedig szintén alsó rácson sütöttem, 205°C-on 65-70 percig, közben persze ezt is meg kell forgatni, én 2x forgattam meg. Nekünk nagyon ízlett mindegyik produktum :) Tovább kísérletezek majd, és ha bármi újdonság "kisül" írom!! Ja a grillpipit sütés előtt nem árt enyhén befűszerezni, és közben a lecsurgó saját levével néhányszor megkenegetni! Nem macerás, nem kell megijedni, gyorsan, tisztnán lehet vele dolgozni, és a csirke teljesen átsült, nem volt nyers vagy véres a csontoknál sem!
Remélem segítettem!
Ennyit talaltam hatha ezzel is segitek
Baromfi 30-40 perc 180-200*C
Hal 10-15 " 130-150*C
Sertes 15-20 " 180-200*C
Rak 10-12 " 150-180*C
Kolbasz 10-13 " 120-150*C
Mogyoro 10-15 " 140-160*C
Piritos keny.8-10 " 120-140*C
Burgonya 12-15 " 180-200*C
Rizs 15-20 " 150-180*C
a gmailon van fordito
Igen, az eredeti, ott is a topshop-os reklámmal nyomatják, ugyanazok a képek, a néger pacákkal meg minden.
Én egyszer használtat vettem, ennek az ára forintban kb.8000 és erre jön a DHL futárszolgálat díja, ami még egyszer ennyi, így jön ki az összeg.
Ha újat akar az ember, az forintban úgy 15000, plusz a szálllítás, a végösszeg 23000 ft körüli, még így is jóval olcsóbb, mint itthon. Na erre varrjunk gombot.. (még nem jött meg a cucc, de hát csak tegnap utaltam az árát)
Sziasztok,
na én is beszereztem egyet, csak jóval olcsóbban, a topshop-os 35000 Ft helyett 15000-ért a német ebay-ről.
Nemsoká jön, a DHL szállítja, aztán beszámolok én is. Receptkönyvet adnak hozzá német-angolt, ha van vmi tuti, írok.
További ajánlott fórumok:
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Melyik víztisztító gépet érdemes megvenni?
- Érdemes ilyen olcsó nyomtatót megvenni?
- Emeletes főzőrendszerhez recepteket keresek
- Kapható most valahol Flavorvawe turbo vagy hasonló főzőrendszer újonnan?