Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

996. luice (válaszként erre: 994. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 15:03
sZERINTEM MEG FEJÉN TALÁLTAD A SZÖGET.EZT ÉN IS OLVASTAM VALAHOL.NA DE AKKOR MI A MEGOLDÁS??
2008. aug. 28. 14:46
Persze lehet, hogy egyikkel sem találtam el a valódi okát. :S Most hirtelen ennyi jutott eszembe
994. 9df60c3431 (válaszként erre: 993. - Luice)
2008. aug. 28. 14:44

Az egyik az, hogy leesik a vércukrunk. Ezért is szokott segíteni ilyenkor valami gyors szénhidrát, pl. csoki.

A másik pedig az általános ásványianyag és vitamin, és enzimhiány. A szervezet a táplálékból nem jut hozzá a szükséges dolgokhoz, ezért fokozott éhségérzettel próbál rávenni, hogy vidd be a szervezetedbe..

Nekem elég alacsony a hemoglobinom, ezért mindig holt sápadt vagyok, és a szám is fehér. Nálam talán plusszban még ezzel is összefügghet.

993. luice (válaszként erre: 991. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 14:25
Nem hiszem el hogy ennyire eggyek a problémáink!Detto ugyan ebben vagyok csak eddig ha éheztem rágyujtottam.De Ugyan ugy vagyok mint te.Mik az elméleteid érdekelne,és ha tudsz valami megoldást az is.
992. luice (válaszként erre: 990. - Cszsuka)
2008. aug. 28. 14:22
Igen untam már pucolgatni meg állandóan tisztitdatni.Meg már ugy voltam vele hogy á semmi untam és kész.Na nem fogsz örülni amit irok de most ittam egy kávét s elszivtam 1-2 cigit.DE! mentségemre szolgáljon próba volt.ugyan is elég jól elvoltam de azért kivántam,gondoltam próba.Na élég tanulságos volt ugyan is jól esett de ugyanakkor rosszul is.Tehát levontam a következtetést ezt meg kell csinálnom!Egyébként amit Beatiful ir a kajálásról ahoz mit szólsz?Ugyan is teljesen igazat ir mert én is olvastam hogy az éhezés savasit viszont az állandó evés sem jó mert ugya az is cél hogy ezt a rendszertelenséget rendbe tegyük.Viszont ezen a téren tök igaza van saját tapasztalat.
2008. aug. 28. 14:05

Az nagyon fontos még, hogy SOHA nem szabad éhezni!

Nálam ez rosszabbodást okoz, talán mert savas irányba tolja el a szervezetet. De lehet, a gombákkal is összefüggésben van. Sokszor tör rám csillapíthatatlan "farkasétvágy", ilyenkor hiába eszem jó ha 5 percre segít..

Na ennek az okára szeretnék már rájönni, több féle elméletem van már.

990. Cszsuka (válaszként erre: 989. - Luice)
2008. aug. 28. 13:56

Az nekem tönkrement, azt hittem, neked van valami jó ötleted..:(

Mért nem iszod? Igazán jót tenne. Vagy már unod?

989. luice (válaszként erre: 988. - Cszsuka)
2008. aug. 28. 13:04
Már nem iszom de ugy csináltam hogy gyümölcscentrifugán .
988. Cszsuka (válaszként erre: 987. - Luice)
2008. aug. 28. 12:38

Egyébként, hogy a cél erősebben lebegjen, elmondom neked, hogy cigi nélkül jobban tudsz hízni is!

Ezt a citromos bulit érdemes reggel éhgyomorra csinálni!

De különben, ha meleged van, akkor is jó!

Múltkoriban írtad, hogy zöldségleveket iszol. Megkérdezhetem, hogyan csinálod a lét?

987. luice (válaszként erre: 986. - Cszsuka)
2008. aug. 28. 12:00
Nem tudom ugy ok-e de már egy ideje délelőtt is és délután is bele csavarok egy fél citromot egy pohár vizbe és azt megiszom.Egyébként fél 10-kor ittam egy kávét és elszivtam egy cigit azzal az indokkal hogy utolsó.Eddig elmegy szoritsatok hogy megtudjam csinálni.Csak igy meg éhes vagyok.Na nem baj a cél lebeg előttem.
986. Cszsuka (válaszként erre: 983. - Luice)
2008. aug. 28. 11:34
Pontosan így van, erről írtam már neked azt hiszem, mikor nyaralni voltam és beugrottam, vagy utána közvetlen. Szóval, legalább olyan sz-- lesz, mint amikor elkezdtél candida diétázni. Elvonási tünetek lesznek, amit át kell vészelni. Átmenetileg lehet koleszterin és vérnyomás emelkedés is, akár, aztán helyreállnak a dolgok, csak ahhoz is idő kell. 1000mg-os C vitamin ilyenkor főleg jót tenne. (Amúgy is)
985. luice (válaszként erre: 984. - Hancsipancsi)
2008. aug. 28. 09:21
Mivel állapitották meg a candidádat?Miből áll a diétád?Mennyi a candida szinted?Panaszok?Ezek fontosak.Esetleg csak saját feltevés?
2008. aug. 28. 09:05

Sziasztok!

Candida-diétázom lassan 1 hete, még jól bírom, viszont nem tudom, hogy mi is neve annak a cukorpótlónak, amit candidások is használhatnak. Tudna valaki segíteni? Ti mivel tartjátok normális értéken a cukorszinteteket? Nem vagytok rosszul?

983. luice (válaszként erre: 982. - Cszsuka)
2008. aug. 28. 08:05
Köszi.Ez ugy sokszor eszembe jut és tudom hogy a cigi leszokás mág nekem egy nagy kihivás lessz de megfogom csinálni!Csak az az érdekes hogy volt hogy nem szivtam jó fél napig és olyan erős tüneteim voltak hogy megijedtem és rágyujtottam.De lhet azért mert a szervezet elkezdi kidolgozni a méreganyagot és igy erősebbek a tünetek csak egy pár napot kellene átvészelnem.Jobb lenne ha legalább rágózhatnék helyette de azt sem szabad.Na mindeggy megpróbálom megoldani.Tegnap is nekifogtam de kb 2 óra elteltével olyan voltam mint aki akkor jött az északi sarkról és marhára megfázott.Taknyam nyálam összefolyt.De már arra is gondoltam hogy a szervezet tisztulna és mivel én bombázom a nikotnnal csak kinylódik erőlködik és amikor kap egy kis lélegzet vételt megindul és én megint rágyujtok amivel megint visszafolytom.Szerinted?
982. Cszsuka (válaszként erre: 979. - Luice)
2008. aug. 28. 07:23

Ez a hozzáállás részedről nagyon tetszik. Két hét múlva, amikor közelednek a piros napok, légyszi vedd elő ezt, amit most írtál és olvasd el újra!

:)

981. Cszsuka (válaszként erre: 980. - Luice)
2008. aug. 28. 07:22

Szerintem szegényke be van havazva.

Valószínűnek tartom, hogy az ő feladata ebben a programban az, hogy megtanuljon szelektálni, s nem mindent a vállára venni. Meg kell tanulnia, hogy úgy is működik a Világ, ha ő nincs mindenhol ott. Ráadásul az immunrendszere már régóta tiltakozik, ezért vannak gondjai. Rákényszerül, hogy bokros teendői közt magával is foglalkozzon.

980. luice
2008. aug. 28. 07:09
Melcsivel mi van?
979. luice (válaszként erre: 976. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 06:54
Nekem is viszket a fülem is de még a szemem is jobban olyankor ha többet cigizek.A nyák valószinü a gomba.Most szedsz valamit rá?Mert akkor ezek lehetnek a tisztulás jelei is.MEG TUDOD CSINÁLNI!És ne arra gondolj,hogy ez büntetés hogy ezt kaptad ilyen fiatalon hanem adj hálát hogy csak ezt.Ez kitartással önfegyelemmel gyógyitható és örüljünk hogy időben megtudtuk és tudunk tenni ellene.Ez egy figyelmeztetés hogy nemjó uton haladunk és örülni kell neki hogy megkaptuk ezt a jelet.A többi rajtunk mulik.Hidd el sokan vannak akik örülnének neki ha egy életmód váltás kellene csak a gyógyulásukhoz.Az ismerősöm végigcsinálta az egészet mert nem esett teherbe pedig nagyon szeretett volna igaz ő csak ugy magától ártani nem árt alapon,most mult 1 éves neki a kicsi.Ma én is neki ugrok a cigi leszokásnak.MEG TUDJUK CSINÁLNI!
978. Cszsuka (válaszként erre: 977. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 22:50

Szívesen!

Remélem, lesz kitartásod!

Ja, elfelejtettem írni, hogy a béltisztítót is az első 3 hétben kell használni.

2008. aug. 27. 21:04

Ezt amúgy csak hallottam, hogy attól viszkethet. De a candida mindenféle tünetet okozhat, miért éppen fül viszketést ne okozna? :(

Köszönöm szépen a privit! :)

976. 9df60c3431 (válaszként erre: 975. - Cszsuka)
2008. aug. 27. 21:02

:) Én nagyon makacs vagyok, ha valamit elhatározok nem nagyon lehet eltéríteni tőle. Kár, hogy kitartó meg egyáltalán nem vagyok.

Ja és a fülem is viszket, talán hülyén hangzik, de meggyőződésem, hogy a gomba az oka.. BE szoktam kenni teafaolajjal, attól elmúlik.

975. Cszsuka (válaszként erre: 974. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 20:38

Lehet, hogy mindkettő. Ha rendesen végigcsinálod, ahogy kell, hidd el, fellélegzik az immunrendszered, s egy csomó bajod elmúlik.

Egyébként én is Bika vagyok...:)

2008. aug. 27. 20:36

Most még több erő is kell mind eddig, hiszen suli mellett csinálnám. Gondolom nem lehet csak hétvégi program ez az egész cécó. :S

Elmentem nagy Wc-re délután és elmúlt a hasfájásom azóta nem is fájt. Azért érdekes, hogy mindig ilyenkor múlik el.

A székletem viszont nyálkás volt :(

De szerintem a rengeteg slejmtől, mostanában rengeteget lenyelek hörghurutom van.. Most akkor vajon a slejm az oka, vagy a gomba?

Eddig nem láttam ilyennek, normálisnak tűnt.

973. 9df60c3431 (válaszként erre: 972. - Luice)
2008. aug. 27. 20:28

Mindent megteszek most már, csak a hasfájásom múljon el! Még nincs gyerekem,de mindenképpen szeretnék :(((

Miért történik ez velem, még olyan fiatal vagyok!

Igazságtalanság.

De másik részről, tudom hogy én is hibás vagyok hogy eddig jutottam. Csak a büntetéssel nem értek egyet.

Köszi, én is szorítok Neked! :)

972. luice
2008. aug. 27. 16:51
De jó hogy van remény Beatifulnak.Tudtam hogy Zsukába nem csalódunk.Beatiful!!De amit Zsuka mond ir azt mostmár tényleg CSINÁLD VÉGIG,még akkor is ha lessznek olyan pillanatok amikor azt mondod nem birod és eddig feladtad.Szoritok neked!
2008. aug. 27. 16:39

Sajnos valószínű nem én vagyok a legkitartóbb diétázó aki valaha is létezett, pedig BIKA vagyok, de hallottam olyanokról akik bűnözés ellenére is meggyógyultak. Ez talán adhat egy kis reményt, mivel kicsit lustácska vagyok és nem vagyok egy konyhatündér sem + albiban nem tudok majd főzni, néha kompromisszumot kell kötnöm és megenni ami akad :(

Sárgaborsót miért nem szabad enni? Eddig az volt az egyik kedvenc kajám.

970. luice (válaszként erre: 969. - Cszsuka)
2008. aug. 27. 16:25
Igen "A" vagyok valahol levan irva.Nem eszem most a sütiből csak próbára csináltam.De érdekes azt hittem belehalok ha csinálok majd valamilyen sütit és nem ehetek belőlle de annyira nem is izgat.Lehet azért mert félek a következményektől.Tudod a kajafóbia.Sokkal inkább megennék már egy jó tökfőzeléket.De ahogy most állok szerintem kezdhetek mindent előről.De akkor bedühödöm és bezabálok mindenből.
969. Cszsuka (válaszként erre: 967. - 9df60c3431)
2008. aug. 27. 16:17

Bocs: vércsoport..:)

A többit megbeszéljük priviben, ok?

Luice!

Neked is A vcs-od van, ugye?

Csak azért, mert akkor vissza tudjuk keresni az ehető dolgokat itt a fórumban és nem kell nekem újra kibogarászni..

968. 9df60c3431 (válaszként erre: 966. - Cszsuka)
2008. aug. 27. 16:14
Az a baj a menzán porcukorral öntik nyakon :(
967. 9df60c3431 (válaszként erre: 963. - Cszsuka)
2008. aug. 27. 16:13

Köszi, hogy látsz némi esélyt! :)

- Pár éve szedtem olajfát, előnyős hatású volt arra emlékszem.

- Colonix. Igen, van hozzá egy gyógynövényes tea ami iszonyú görcsöket szokott nekem csinálni, bár attól függ mennyi ideig áztatom filtert. És van hozzá parazitaellenes kapszula és rost is. A rost önmagában is fokozza a perisztaltikát ha jól tudom.

Szóval összességében a bélrendszernek egy jó dolog lehet.

- Jelenleg kétféle ezüstkolloidom van, mivel a Colonixhez is kaptam egyet ajándékba, előtte meg vettem egyet. Azt sajnos nem tudom oldat-e vagy koncentrált, de a napi max. adagja orálisan 3 tk.

- Grapefuitmagot eddig csak alkalmanként használtam, 20 cseppet naponta. Tudom ez nagyon kevés, de eddig nem használt. Gondolom nem szívódott fel a beleim állapota miatt.

Tegnap és ma viszont kifejezetten pozitív hatású volt, a hasfájást megszűntette egy időre.

- A Rh+ a vércsoportom. Alapvetően növényevő :)

- Bocsi, de mi is az a vcs.?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook