Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
NNNa végre, sikerült megértened! Pedig te magad írtad, hogy milyen intelligensek, ami igaz is!
Ráadásul még utálni sem szabad őket, mert a harag gyengíti az immunrendszert, s azzal is nekik kedvezel.
Csak a gyógyulásodra szabad gondolni!!
Az nem úgy van, én nálam egy év eltelt, mire megpróbáltam a cukrot, s még mindig hasmenésem volt tőle.
A szervezet sokáig érzékeny marad, addig nem szabad ingerelni. Ez az idő mindenkinél más.
Te jó ég! Erre én is gondoltam már. Akkor mi lesz?? Akkor menthetetlen leszek tényleg? :(
Ezt el kell kerülni!!
Hát, én sokáig maximumon, 90 fokon mostam, amitől aztán tönkrement a mosógép ajtónál a gumi...:(
A vasaló az jó, legjobb gombaölő a napsugár meg a mikró.
60 vagy 80 fok felett kell mosni?
Mivel én nem tudom pontosan melyik, ezért száradás után jó forró vasalóval kivasalok mindent. Ezt tuti nem élik túl!
Hát persze, a 41 fok igaz, de a 40 fok már igen közel van hozzá. Én 39.5-től már szoktam bevenni egy Algopyrint, az elég.
A többiben meg igazad van, én sem hiszem, hogy igaz, hiszen a mosógépbe is szoktam tenni Grapét, mert még a főzőmosás is kevés lenne nekik...
Az ezüstkolloidot és a grapecseppet nyomom, ezüstkolloidot 15 percig szájban zubogtatom, akkor a leghatékonyabb a felszívódás aztán lenyelem. A grapeből napi 3*5 csepp még holnapig, ahogy előírtad.
Egyebet most nem csináltam, de még édességet sem ettem amitől fellángolhatnának. :(
Jajj Istenem, ne mondj ilyeneket, itt te vagy a legfőbb lélekgyógyító jelenleg!
Lehet, hogy most soknak érzed, néha én is vagyok így, olyankor nem jövök akár egész nap, aztán jövök újra...:)
Igazság szerint azt még nem.
A múltkori javulás is spontán volt, pont akkor következett be amikor lemondtam magamról és abbahagytam mindennek a szedését. Nem szedtem se gyógyszert, se táplálékkiegészítőt, semmit.
Akkor kezdtem el javulni. A gyógyszer káros dolog régóta tudom, de néha elkerülhetetlennek tűnik.
Felőlem a bélben mélhetnek még egy darabig hiszen nincsenek onnan tüneteim, de a petefészkeimet meg a méhemet hagyják békén!! :((
Lehet, megkérem őket agykontrollal, hogy költözzenek ki mondjuk a kertbe :)
Valaki egyszer ezt tette velük, és úgy néz ki megfogadták. Azt nem tudom, hogy a kertbe mentek-e :), de a hölgy ettől teljesen meggyógyult!
Ez persze első hallásra hihetetlennek tűnik, de mégis van benne valami..
Senkinek sem kisebb a problémája a másikénál. Mindenkinek meg van a maga baja, neked is, nekem is és a többieknek is, hiszen közben a hétköznapjainkat is élni kell. Ha nem múlik a lázad, feltétlenül menj orvoshoz!
Az, hogy ennyit mész wc-re, az jó, a béltisztító miatt van, ha már használod azt is.
Vettél be lázcsillapítót?
Szeded az olajfát is?
Na jó kicsit túloztam, nem az egész szól erről mellette még volt egy sereg tünet, de mint mondtam nekem ezek voltak a gyenge pontjaim. Tusja ez a kis rohadék, hol kell támadni. Talán a lelkünbe, a gondolatainkba is belelát és igen jól manipulál.
GYŰLÖLÖM EZT A GOMBÁT! Most mondok egy kemény dolgot, még magamat is képes lettem volna megölni, hogy megszabaduljak tőle. Csak hát túl gyáva voltam/vagyok hozzá. Voltam pszichológusnál, ne küldjetek el mégegyszer. Ő csak árnyalatnyi enyhe depressziót állapított meg és pszichoterápiát javasolt. Talán valóban hasznos lenne, de a pénzügyi keretbe nem fér bele..Megpróbálkozom az alternatíváival, ha vannak ilyenek.
A gyógyulás lehetőségére gondolsz?
Hát én már le sem írni a történetem, komoly kismedencei és vesemedencei gyulladásokról szól az egész. Ez volt ami engem legérzékenyebben érintet, meg a legfájdalmasabb is ez volt. Ma délelött 40 fokod lázam volt, és csak feküdni tudtam, azt hittem kiszakad minden onnan belűlről...Szúr,nyilall,görcsöl, nem bírom már tovább! Iszom az ezütkolloidot már amikor ki bírok mászni érte a konyhába, most másra nemigen telik az állapotomból. Ide a gép elé is 2 fájdalomcsillapító után jutottam el :(
A beleim meg állandóan mozognak, tegnap 3x, ma kétszer voltam wc-n. Valami különös történik..
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok