Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

1026. 9df60c3431 (válaszként erre: 1025. - Luice)
2008. aug. 29. 13:11

Melyik beszólásom tetszett ennyire? Örülök ám neki :) Az életkedvemet megnyírbálta a candida, de a humoromat még nem sikerült elvennie, és nem is fogom neki feláldozni.

A rendszerességet a legnehezebb megoldanom amit a diéta kíván. A táplálékkiegészítőkkel úgy voltam eddig, hogy rosszabb napjaimon teljes gőzzel elkezdtem használni, de aztán ahogy kezdtem jobban lenni, úgy szép lassan el is hagytam pár nap alatt. Ezért nem ért az egész semmit. Ezért nincs tartós eredmény. Egyszerűen képtelen voltam/vagyok bármit is huzamosabb ideig csinálni :( Tudom, hogy ez így van, és most Ti is ráébresztettetek. Köszi! Ezen változtatni fogok

1025. luice (válaszként erre: 1021. - 9df60c3431)
2008. aug. 29. 12:53
Jó beszólás jót röhögtem rajta.Köszi.De legalább kezdesz egy kicsit humorizálni nem csak az önsajnálat ez már valami!!Lessz belőlled valami bár lentebb olvastam,hogy már megint kapkodsz.NE CSINÁLD!!Nem értem mit aggodsz a dr-nő miatt hogy mit szól nem mindeggy segiteni ugysem tudott.Halgass ZSukára tudja mit csinál.Álljál már le 1000-ről 100-ra és csináld amit mond.Nem fogsz 1 hét alatt kimászni belőlle de még 1 hónap alatt sem ez azért több idő de amig ezt nem fogadod el és belekapsz mindenbe nem fogsz javulni,legjobb esetben is csak stagnálni ill. rosszabbodni.A k...... élet szeddmár össze magad és hagyd segiteni azt aki tényleg szeretne és talán tud is nem csak leggyint rád "ezzel eggyütt kell tudnod élni" alapon.Bocs ha megbántottalak de ugylátom veled igy kell mert utánna egy kicsit mindig össze szeded magad.
1024. luice (válaszként erre: 1020. - Cszsuka)
2008. aug. 29. 12:44
Hát 3dl tejet ir amit én kiváltottam a rizstejjel,3 evőkanál kukoricakeményitő,3 ek cukor én helyette raktam a glukonont,valamilyen aroma izesitésnek én most vanilia aromát öntöttem bele.Ezt összekeverni és sürüsödésig főzni állandóan kevergetve.Egyébként én a boltit soha nem szerettem de ezt ahogy megkóstoltam nagyon fincsi sokkal krémesebb mint a bolti.De de lehet csak azért mert már ennek a kiskanálnak is örültem,de ha majd kipróbálod te elmondod.Kivácsi leszek a vendégek mit mondanak.Az biztos ha majd ehetem kevesebb édesitőt fogok bele rakni.Nem tudom vissza állok-e a cukorra ugyan is most ha ránézek is undorodom de lehet hogy csak tudatalatti,bár mondom nekem a kávé is nagyon édes volt a steviával.Sőtt aki megkóstolta a rizstejet majdnemhogy vissza kidobták olyan rossz alapon,énnekem az jó csak nemtudom főzéshez hogyan fogom használni mert nekem az is tök édes.Szerintem azért már ez sem normális.
2008. aug. 29. 12:37

Nekem most iszonyú édesség-vágyam van, alig bírok magammal. Szerencsére nincs itthon semmi amit megehetnék, úgyhogy egyenlőre biztonságban vagyok :)

Eddig a teljes kiőrlésű pogácsáimmal tompítottam ezt az étvágyat, de reggelire megettem az utolsó darabot is. Ebédre tökfőzeléket eszem, tönkölylisztből. Tejföl azonban van benne, tejet nem iszok, de a tejföl és a túró vajon miért káros?

Laktóz allergiám tudtommal nincs, de kiskoromban tejfehérje volt. Nem tudom azóta megvan-e, nem szoktak panaszt okozni a tejes ételek. Vagy lehetséges, hogy már észre sem veszem a sok tünet között :(

Már nem nem tudom eldönteni melyik tünet mitől van. Sodródom az árral, jó lenne valahol kimászni a partra :(

1022. 9df60c3431 (válaszként erre: 1019. - Luice)
2008. aug. 29. 12:32
Tényleg a javulás jele ez, rendbejön az candidától meggyötört ízérzékelésed. Ezek a kis vackok még ezt is befolyásolták a több cukor reményében.
1021. 9df60c3431 (válaszként erre: 1020. - Cszsuka)
2008. aug. 29. 12:30
Krónikus visszaeső én vagyok.. :=(
1020. Cszsuka (válaszként erre: 1019. - Luice)
2008. aug. 29. 12:05

Szerintem nem. Nem hinném, hogy egy falattal bármi bajod lenne, hisz nem vagy krónikus visszaeső!

Miből, hogyan készítetted? Én is kipróbálnám!

Egyébként ez tényleg úgy van, hogy egy idő után nagyon édesnek érzed azt, ami régen megfelelő volt! Ez már eredmény!

Ha majd visszaállsz egyszer a régi konyhádhoz, meg fogod látni, hogy mennyivel kevesebb cukrot teszel mindenbe, mint azelőtt.

Én egyik nap gofrit sütöttem, s az unokahúgom 2 éves ikrei nagyon örültek neki, de aztán nem kérték. Azt mondta az unokahúgom, hogy azért, mert ő édesebbre szokta csinálni a csokipudingot...

1019. luice
2008. aug. 29. 11:56

Zsuka

Na zsóval ma jönnek vendégek és mivel a piskótámból volt megmaradva gondoltam abból találok ki valamit.Csináltam itthon készitett pudingot,mivel ugye a boltit én nem ehetem meg csoki öntetet.Attól hogy most nem ehetem ugy csináltam meg minha ehetném,mert nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre hogy hogy fog izleni.Na de a lényeg.Mivel eddig el sem tudtam képzelni,hogy házilag is lehet csinálni pudingot nem birtam ki hogy ne kóstoljam meg igy egy kiskanálkával megkóstoltam.Reméllem ez még nem a világvége.Hát nagyon finom volt jobb mint az üzleti csak nekem édes volt nagyon pedig csak 3 kanál glukonont tettem bele mert annyi cukrot irt de édes volt nagyon.De érdekes hogy már ezt is édesnek érzem.Nagy butaságot csináltam a kóstolással?

1018. Cszsuka (válaszként erre: 1016. - 9df60c3431)
2008. aug. 29. 10:44

Ok, megadom magam...:)

Akkor viszont jó lett volna elkezdened, mert így meg talán nem lesz elég minden. Meg ha már ezüstkolloid, ami nagyágyúnak számít, akkor kellene mellé támogatásnak a diéta és a többi..

Azért most abba ne hagyd! ha azt szeded, amiből többet írnak, akkor is legalább egy hétig szedd!

Amiből kevesebb az egy adag, abból meg max. egy hét a javasolt!

2008. aug. 29. 10:38

Hosszú idő után végre gombaölőt kaptam, és nem antibiotikumot. Már ez is nagy haladás, 1,5 év szenvedés után...

Vajon mi lenne a következő lépés? Remélem nem az: "-Ezzel Önnek együtt kell élnie" kijelentés.

1016. 9df60c3431 (válaszként erre: 1014. - Cszsuka)
2008. aug. 29. 10:36

Mindenképpen kipróbálom amit megbeszéltünk. Csak kontrollra kéne mennem a nődokihoz még a napokban, azért szedem a gyógyszerét hogy legyen mit mondanom. Úgy nem mehetek vissza hozzá, hogy be sem szedtem amit felírt. Aztán ez lesz az utolsó, mert már régóta tudom hogy engem az orvosok nem fognak meggyógyítani. Ez nem az a probléma amire elég egy gyógyszer.

Kíváncsi vagyok mit fog csinálni,ha visszamegyek azzal hogy nem használt a ketoconazol. Remélem nem műtétet javasol majd. :O

2008. aug. 29. 10:31

Nem őrület? Egy gomba elleni gyógyszer bevételét kólával javasolni?? Ezek is tudják mi kell a gombáknak..

Egyrészről írtják, másrészről etetik őket.

1014. Cszsuka (válaszként erre: 1013. - 9df60c3431)
2008. aug. 29. 10:31
De miért nem azt szeded, amit megbeszéltünk? A Nizoral ezekhez már nem kell. Ha megint összevissza belekapsz, csak elfogy a cucc és nem lesz eredmény.
2008. aug. 29. 10:28

Szerintetek használhatok durumlisztet a sütéshez, és az élesztő nélküli pogácsáimhoz?

Pár napja iszom az ezüstkolloidot, meg a grape cseppet is, és még Nizoralt is szedek. De sajnos kevés a gyomorsavam, a Nizoral hatékony felszívódásához meg sok sav kéne, így az van ráírva a tájékoztatójára, hogy ilyen esetben kólával vegyem be.

Kólát viszont nem ihatok.... :( Félek nem igazán fog használni..

1012. Cszsuka (válaszként erre: 1011. - Melcsi76)
2008. aug. 29. 10:14

Igazán jót tenne neked egy kis masszírozás, minden vicc nélkül. Lehet kapni - talán még gyógyszertárban is, Inno Rheuma masszázsolajat. Kb. 1000 Ft, nem vészes. Kérd meg a férjedet, hogy picit masszírozgassa az egész hátadat. Ez az olaj nagyon nehezen szívódik fel, nagyon kevés kell belőle, s már 5 perc is csodákat tesz!

Engedd meg magadnak, nagyon fondos!!

1011. Melcsi76 (válaszként erre: 1009. - Cszsuka)
2008. aug. 29. 09:48

Zsuka!

Köszi, tényleg nem lépnék le csak úgy.

Sajnos mostanában nem fér bele minden egy napba...

Képzeljétek nagyon feszül, nyilal a derekam már napok óta (elég durván), régebben ebben az esetben azonnal bevettem a gyógyszereimet, nehogy becsípődjön a derekam, ill. ha nem vettem be, akkor be is csípődött...

Látta a párom, hogy kínlódok vele és kérdezt, hogy menjen-e a patikába gyógyszerért?

Mondtam neki, hogy felejtse el!

Majd szugerálom magam és jól, jobban leszek!

Mondogattam is magamnak, hogy nem lesz semmi gond, vigyázok magamra (derekamra) és akkor renbe jön magától.

Gyógyszert semmi esetre sem akartam bevenni, így arra gondoltam megpróbálkozom ezzel a módszerrel, és működik, sokkal jobban vagyok. Én is csodálkozom rajta, de végülis nem csípődött be, ami az én állapotomban nagy szó...

1010. Melcsi76 (válaszként erre: 1008. - Luice)
2008. aug. 29. 09:37

Luice!

Nem lépek le szó nélkül, csak vendégeink voltak, mi is csavarogtunk, készülünk a sulira, nekem is tanulnom kell és folyamatosan csüngg rajtam a pici...

Így már kevesebb időm marad a fórumra, bocsi de már látom, hogy nem tudok jönni minden nap.

Azért iparkodok jelem lenni itt is.

Látom szépen fejlődsz és te is segítesz másoknak, ennek igazán örülök!

Várom a hétfő reggelt, akkor megyek vizsgálatra, majd beszámolok, hogy mire jutottam .

1009. Cszsuka (válaszként erre: 1008. - Luice)
2008. aug. 28. 20:21
Á, hidd el, nem olyan ő...!
1008. luice
2008. aug. 28. 19:45
Melcsi lelépett tőlünk.Biztos nyugisabb neki egyedül.Kár
1007. Cszsuka (válaszként erre: 1006. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 15:33

Ha bírja a pénztárcád, akkor jobb lenne a mangalica zsír. Margarint ne, inkább vajat.

Mogyorót natúrt, ha te bontod ki, látod, hogy mi a helyzet vele. A földi mogyoró jobb erre. Ezenkívül pirított szóját szoktam enni, az is fini, jó szotyi helyett. Azt nem bírja a bőröm...

2008. aug. 28. 15:23
A túl sok só amúgy is egészségtelen. Étolajat szabad használni? És vajat, margarint?
1005. 9df60c3431 (válaszként erre: 1003. - Cszsuka)
2008. aug. 28. 15:22

Köszi, akkor ezentúl ezzel próbálkozom, meg a pászkákkal a farkasétvágy ellen :)

Kölesgolyót én is szoktam enni, meg sós mogyorót is, de az candida diétában nem ajánlott bakteriális szennyezettsége miatt.

1004. Cszsuka (válaszként erre: 999. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 15:18
Ezt majd megbeszéljük.
1003. Cszsuka (válaszként erre: 994. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 15:17
A vércukor szintentartására nagyon jó a párolt zöldség, azzal nem terheled meg az emésztőrendszert sem, s kissé édeskésnek tűnik, ez kárpótol.
2008. aug. 28. 15:17

Én ezért hagytam abba a homeopátiát is meg az Ökonetet is. Aztán most úgy néz ki nem is asztma, hanem valami rejtélyes gyulladás a tüdőben. Lehet hogy a hasammal is ez a helyzet?

A ph egyensúly borulása okozhat ilyen szövet gyulladásokat testszerte.

Ez volt a másik amire a gomba mellett gyanakodtam, és miután annyi gombaölő után mégis fájt a hasam, azt hiszem ez utóbbi helytállóbb.

1001. Cszsuka (válaszként erre: 994. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 15:16
Akár összefügghet a candidássággal is, mert a vvt. képződéshez C vitamin, aminosavak, vas kell, többek között. A tisztítás időszakát kell kihúzni, utána jöhetnek a vitaminok.
1000. Cszsuka (válaszként erre: 992. - Luice)
2008. aug. 28. 15:14
Ez is igaz, egy idő után elmúlik, főleg, ha azzal vagy elfoglalva, hogy mi lesz a köv. kaja és hogyan kell elkészíteni. Ha meg nem ezzel foglalkozol, akkor úgyis más dolgod van, s nem tudsz enni.
2008. aug. 28. 15:13

Mindentől elkezdek fulladni, ami erősíti az immunrendszert,ugyanakkor rájöttem hogy nem is vagyok asztmás. Ez valami más.

Volt, hogy 2 hónapra teljesen elmúlt miután feljött a slejm és krákogtam egy hónapig. Utána elmúlt, abbahagyhattam a gyógyszert. Most sajna megint van, várom hogy elmúljon, akkor tudom majd erősíteni az immunrendszeremet.

998. Cszsuka (válaszként erre: 991. - 9df60c3431)
2008. aug. 28. 15:12

Semmi, csak az, hogy bika vagy. Nekem is állandó evéskényszerem volt sokáig. Csupán annyi a helyzet nálam, hogy nem híztam el.

Ezért vettem kölesgolyót meg készítettem túrós puffancsot, ami sós, s állandóan ettem. Vettem Wasa kenyeret, ami olyan, mint a pászka, csak teljesőrlésűvel, s arra kentem mindenféle zöldségkpástétomot. Előre fel kell készülni, én előre megírtam a menüt, s heti rendszerességgel előre megvettem a hozzávalókat, mert szintén nemigen volt időm sokat pepecselni, de állandóan éhes voltam.

2008. aug. 28. 15:08
Én a Béres cseppel próbálkoztam, de elkezdtem jobban fulladni tőle ezért abba kellett hagynom :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook