Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Én is sokat kinlódtam főleg az elején, hogy mennyi mindenről le kell mondani, de ha jobban belegondolsz a szigorú diéta után, már egész választékosan lehet étkezni.
Az a lényeg, hogy TUDATOSAN vidd be a táplálékot!
Ha lehet mindig legyen kéznél (kamrában) olyan élelmiszer, amiből egykettőre össze tudsz dobni valami kajcsit pl.: tészta, rizs, stb.
Fontos, hogy tudatosan és előre vásárolj, tervezd meg az aznapi és min. 1-2 napra előre a menüdet!
Ez nagyban segít betartani a diétát és időt is sporólsz, ha nem kell naponta bevásárolnod.
Van, hogy nagyobb adag zöldség levest főzök és 1-2 napig rájárok.
Mondjuk nekem fogynom kell ellentétben veled, viszont neked könnyebb, mert te ehetsz töményebb kajákat is, nekem meg maradnak a kalória szegény ételek :(
Örülök, hogy elszántad magad és csatlakoztál közénk, meglátod együtt sokklal könnyebb végig csinálni.
Nekem is voltak fájdalmaim az első héten , de utána mintha soha sem lettek volna, egyik napról a másikra megszüntek.
Sok KITARTÁS kell hozzá, de megéri...
"Ha egészség van, MINDEN van!"
Luice!
Nagyon okos dolgokat írtál (már megint). Örülök, hogy sikrült Beautifult felrázni, megértetni vele, hogy ezt a kúrát nem szabad félválról venni és össze-vissza csinálgatni...
A diétára gondolsz? Ha lehet már holnaptól. Örülök, hogy megfelelőnek találod! :) Minél előbb szeretném kezdeni, hiszen enélkül az ezüst és a grape, meg semmi más nem ér semmit!
Eddig úgy voltam a diéta kezdésével, hogy majd a következő nap, majd a következő nap. Mondanom sem kell a végén hónapok teltek el, és nem lett belőle semmi. De ennek véget vetettem!
A szőlőt ne, nagyon magas a cukortartalma!
A többi jó, az első két hétben túrót se, különben ok, Feta és Mozzarella sajt jöhet.
Ha majd az energiád megengedi, érdemes átnézni a vércsoportos diétát is, de ez egyelőre nagyon jó, főleg ha be is tartod!
Zöldség korlátlanul, kivéve a zöldborsó, mert az is édes és a bab, ami puffaszt. Később már a bab jöhet, ha bírják a beleid.
Házi feladat: mindent nagyon jól rágj meg! Ha olyan ételt eszel, ami kis darabokból áll, pl. zöldséges rizs, figyelj oda, hogy minden egyes darab megrágva kerüljön le a torkodon!
Most nagyon felizgattál!
Remélem, sikerül!
Mikorra tervezed?
Köszönöm szépen!
Igazából eddig nem is hittem benne, hogy sikerülhet a diéta de most, nem tudom miért annyira érzem hogy menni fog. Biztosan nem lesz sétagalopp, de ez a kiruccanás egy kicsit felráz a mostani életmódomból. Szeretném tartani a diétát, nagyon nézegetem mit eszem meg, és mit mivel lehet helyettesíteni. A fehér lisztet, a cukrot, és az élesztőt kiiktatom, tejet nem fogyasztok.
A tejfölt, túrót és trappistát viszont igen. A tejet azért nem szabad mert azt is szereti a gomba? A tejfölt paprikás csirkében natur joghurttal helyettesítem majd, a tehéntúrót juhtúróval, a trappistát nem tudom még mivel. Fetával esetleg? Régen goudát használtam, de közben megtudtam, hogy az is tilos :(
Piskótát durumlisztből sütök, minden egyebet teljes kiőrlésű búza, tönköly és rozslisztből.
Ennyire még soha nem terveztem el semmit, ennek sikerülnie kell! Nem jutottam még soha ilyen messzire mint most, és ezt nektek köszönhetem!! :)
A gyümölcsök közül napi 12 szem szőlő, savanykás alma egyenlőre ami jöhet. Zöldségek korlátlanul?!
Kenyérre nem tudom még mit kenek, ha margarint nem szabad. Azt hiszem kipróbálom a zöldségpástétomokat van néhány receptem ilyenekből :).
Tésztákat is durumlisztből. Kicsit szkeptikus vagyok, hogy ez valóban fogyasztható-e hiszen lényegében fehér liszt. Nem tudom mihez kezdenék nélküle, nagyon nagy segítség hogy ezt lehet. (már ha tényleg lehet!)
Azt hiszem nagy vonalakban ennyi, és mellette csinálom a programot amit ajánlottál. Veszek Pi vizet is.
2 és fél napja használom az ezüstkolloidot, de a hasam már nem fáj. Ilyenkor szoktam leállni vele, gondolván minden rendben is van. Hogy mekkora tévedésben éltem!!
A probléma ott van, hogy elkezdted az ezüstkolloidot meg a grapét, s nemnagyon kellene megint félbehagyni.
A halban pedig nagyon sok olyan összetevő van, ami fontos lenne neked, pl. omega zsírsavak. Ez is okozhat túlzott kövérséget és túlzott soványságot egyaránt.
Ha van elég ezekből a szerekből, vagy bevállalod, hogy megveszel még egy adagot, ha szükséges lesz, akkor mostmár ne hagyd inkább abba akkor sem, ha nem kezded még a diétát. Ennek ellenére csak azt edd meg, amit muszáj és fölöslegesen ne egyél. Ha meg elköltözöl, mégiscsak ott a pí víz is...
aztán szólj, ha élesben megy.
Nem tudom, mi kerekedik ki ebből, a legjobbakat kívánom!
Most másik városba költözöm, 3 napig nem leszek netközelben és anyukám már sütne valamit, de piskótát rozslisztből nem igazán lehet szóval vagy azt hiszem az albérletben vagy megeszem ami lesz, vagy éhen halok :(
Ugyanis ha nyakamba veszem a várost és elkezdek ehető ételeket keresgélni, annak botrányos vége lesz ugyanis semmit nem találtam amiben ne lenne cukor vagy valami "ehetetlen" dolog..
Nem szeretem a halat :(
Anyukám meg egyenesen írtózik mindentől ami egykor vízben élt, meg magától a víztől is így nálunk soha nincs hal. :(
Néha én veszek panírozott halrudacskákat azt megeszem, de most azt sem szabad a panír miatt. Bár azt hiszem ennyi kevés bűnözéstől még nem áll meg a világ, nem ezen fog múlni...
Hát, egyél nem túl érett szilvát, egrest, ribizlit, savanyú almát - általában savanyú gyümölcsöket, de ne tonnaszám.
Viszont tonnaszám eheted a halat...:)
Körtét nem ehetek,ugye? Hülye kérdés..
Csak azt nem értem hogyan fogok gyümölcsök nélkül meggyógyulni, hiszen az sokat lendítene rajta nagyon egészséges dolog..
Mi (a család) kifejezetten bulizós "banda" vagyunk. Ennek ellenére én soha egy kortyot nem iszom (mostanában már néha előfordul egy-egy rövid), mégsem szól senki semmit. Jót bulizunk minden alkalommal, s valójában senkit nem érdekel, hogy mit iszom, ha nem vágok pofákat arra, hogy más mit iszik. Ha meg rákérdeznek, én visszakérdezek: miért kellene ahhoz alkoholt inni, hogy jól érezzem magam?
S ettől kezdve békén hagynak. :)
Ha valóban meg akarsz gyógyulni, akkor felejtsd már el ezeket a dolgokat!
Különben kár a fáradságért!
Mi meg fölöslegesen izgulunk érted!
Már nem lehet tudni, hogy pontosan mi mi miatt van, ezért is kell elhagyni a lehetséges bajokozókat..
Ezt mondani sem mertem, az nagyon jó!!!
Akkor nem kell másik víz!
Szűrőt mikor cseréltetek utoljára? Az is nagyon fontos!
Lejebb ment a lázam, hála a fájdalomcsillapítónak.
Be kell vallanom valamit nektek. tegnap bulizni voltam, és bizony elszívtam pár szál cigit(pontosan 4et), egy korty vörösbort és egy fél dl kólát :(
Lehetséges, hogy inkább ez okozza a panaszokat?
Bár ilyen panaszokat fél kiló cukor tud okozni..
Ezüstkolloidot napi 3 tk-val igyak,ugye?
Nemrég ittam meg a reggeli adagot, és a hasfájásom elmúlt. Persze, lehet placebo-hatás..
Lúgos vizet is vehetek, vagy az ugyanaz?
Amúgy Ökonetes víztisztítónk van, abból nyerjük a tiszta vizet amely nagyon lágy és össze sem hasonlítható az íze a csapvízéval.
Beautiful!
Ne feledd! Sok vizet igyál! Ha lehet, valamilyen olyat, ami lágy és nem klóros!
Ha meg tudod oldani, amikor jobban leszel, menj vegyél pí vizet, az nem is olyan drága, s jobb, mintha ásványvizet innál!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok