Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Hát, én sem voltam különb, az a helyzet. Nem tanítottak meg fogat mosni, valamiért anyukámnak eszébe sem volt. Akkor mostam először fogat (legalábbis amire emlékszem), amikor másodikban táborba mentem. Az összes tejfogam úgy rohadt ki a számból és 11 évesen már majdnem az összes fogamat tömték- persze amalgámmal, akkor még nem volt más. Olyan elektromosság volt a számban, hogy a villám kutyafüle. Sokszor csak szorítottam a szekrénysarkát és nyüszítettem a fájdalomtól, amit az amalgámtömés okozott. 14 évesen az első fogaimon már korona volt. Egészen négyévvel ezelőttig szinte a fogorvosnál laktam, aztán, ahogy áttértem erre az életmódra, azóta nem jártam fogorvosnál, csak amikor a híd elöregedett...
Minden összefügg mindennel. :(
Gondolom, hogy van biobolt Győrben, csak eddig még nem találtam meg. A net sem volt a segítségemre, de most megnézem és mindenképp megkeresem mert így pí vizet sem tudtam venni..
Én voltam abban a lipóti pékségben, ahol lakom pont van egy a sarkon. Azt mondták teljes kiőrlésű, de van benn egy kevés élesztő is. Az "egy kis kevés" megjegyzésnek alap esetben nem dőlnék be, de jobb híján egy próbát megér.
Győrben is van biobolt. Ha nem jutsz oda valami miatt, akkor keress egy lipóti pékséget, azok legalább nem használnak tartósítószert meg adalékanyagot. De élesztőmentes nekik sincs, csak bioboltban lehet kapni, legtöbb helyen rendelésre.
Ha már fogyasztottál teljeskiőrlésű dolgokat a napokban, a puffadás attól is lehet, főleg, ha cukros dolgokat eszel-iszol hozzá (lásd sprite).
A burgeres helyeken számodra egyedül a görögsaláta ehető, de abból ki kell válogatni a pirított kenyérkockát...
Remélem neked nem azért fáj amiért nekem. Ez a kis vacak ugyanis frankón terjed felfelé.
Most nálam valami miatt belobbant, de jött vele sok más tünet is. Bedagad a szemem, sokszor nem látok mert a felső szemhéjam felpüffed és "leereszkedik" :( Most megint elkezdett foglalkoztatni a nehézfémmérgezés-elmélet, ez megmagyarázna mindent, főleg ezt a rendkívül agresszív és makacs gombát.
Sziasztok!
Megjöttem, Győrben voltam válaszolva a kérdésedre Cszsuka. Ide járok tovább tanulni, habár lehet hogy hamarosan átjelentkezek levelezőre. De majd csak később lehet.
Hát az elmúlt pár napban sok minden történt velem, ittam az ezüstkolloidot és a grappefruitmagcseppet.
A hasam majd szétrobbant, mozogni is nehezemre esett és egy éjszaka fájtak a veséim.
Ez ekb 1 napig tartott. A folyásom is olyan löketszerű volt, egyszer elkezdődött és nem akar leállni.. Gondolom ez már "felűlről" jött.
Egyszóval rettenetesen szenvedtem.
Aztán ma már kicsit jobb, az állandó fájdalom elmúlt. A diéta egy darabig volt sikeres amíg volt kajám, utána a semmit nem evést választottam a bűnözés helyett. Ugyanis ebben az ideges városban ezidáig sehol nem találtam élesztőmentes kenyeret :( Aztán mikor már nagyon éhes voltam ráfanyalodtam a fehér kenyérre. Ezentúl már nem tudok kaját vinni, szóval nem tudom mi lesz. Ma sajtburgert ettem, krumplival és sprite-tal.
Hát akkor drukkolunk neked!
Viszont máris van egy nagyon nehéz házifeladatod!
Ülj le, fogj egy lapot és írd össze, hogy mi a dolgod általában, ami periodikus. Pl. nálam ugye kert is van, a kft., a gyerekek, a háztartás, az iskolám, stb. Neked is van biztos ilyen. Aztán ezeket használd fejlécnek, s írd le először heti, majd napi szintű lebontásban. Nézd meg, hogy egy napra mennyi dolgod van, ha azt nem számolod, amit nem tudtál előre. Aztán kezdj el nagyon keményen szelektálni. ÉS: az ÚJ LISTÁDON TE LEGYÉL AZ ELSŐ HELYEN!!
Ez nagyon fontos! El kell kezdened ledobálni a vállaidról a sok terhet, mert a derekad is azért fáj...
Nem könnyű, de meg lehet tanulni, hogy nem dől össze a világ, ha egyszer-egyszer átengeded a feladatot másoknak...:)
Igen, tényleg a pattanások miatt keveredtem erre az oldalra, azonban menetközben több jellemző dolgot is találtam- ami most eszembe jut: szerintem több hajam hullik a kelleténél, gyakran fáj a derekam, hátam (általában csak a tompa fájdalmat érzem, már meg is szoktam, hogy ez van nekem, azonban előfordul, hogy erősebben is fáj). És igazából a lelki dolgok is gondot okoznak nekem, mindent elvállalok, és mindent alaposan akarok csinálni, mindig le vagyok maradva önmagamhoz, a tervemhez képest. De emellett olyan, mintha kényelmes (vagy lusta!?) lennék, pedig úgy érzem, hogy rendesen csinálom a dolgom, csak épp nem haladok. Meg hát a komplexusaim....jó volt, hogy Melcsi leírta a term.gy. tanácsait, mert sokat magamra vettem én is közülük.
A péntek tényleg megnyugtatóbb időpont lenne, mert mostanában sokat kell mennem ügyfelekhez, jó lenne, ha nem kapna el a hasmenés sehol....:))))
Az orvosoktól nekem is fóbiám van, szóval nagyon megtudlak érteni. bennem sem merült volna fel, hogy van olan doki aki autómatikusan amalgánnnal dolgozik. Én is magán dokihoz járok, kb. 2 éve kicseréltettem a (régi) amalgánokat fehérre, mert én is úgy tudom nem az igazi főleg, hogy még gyerekkoromban tömték azzal...
A dokim szerint semmi baj az amalgánnal, ha jól fed, de természetesen kicserélte.
Illett volna megkérdeznie, hogy mit szeretnél (főleg ennyi pénzért)!
Eddig kétszer voltam a Termgy-nál, első alkalommal a születési dátumomból és az egészségi állapotomból levont egy csomó következtetést, ezt már lejebb leírtam. Rá egy hétre voltam másodszor (tegnap) és akkor akupunktúrás tűket szúrt a füleimbe, mind a kétszer egy-egy órát voltam nála és alkalmanként 2.500.-at kért.
Biorezonanciális vizsgálat még nem volt, azt nem tudom mennyi, de szerintem azt is megfogja nézni és vért is vesz majd tőlem.
Az a szerencsém, hogy én nem lettem olyan súlyos beteg mint Zsuka, Luice, Beautiful és nekem nem kell hirtelen annyimindent bevetni, mint nekik.
Az én dokim is mondta, hogy mindenkinél mást kell alkalmazni, mert attól függ mik a problémái, panaszai.
10-én megyek legközelebb majd megírom, hogy mik a fejlemények.
A gyengülés vagy a javulás a jelenlegi állapotodtól és az immunrendszered erősségétől függ.
Tulajdonképpen a pattanásokon kívül nem emlékszem a panaszaidra, ami miatt nekiláttál, úgyhogy lennél szíves elmondani, hogy könnyebb legyen a segítség? Köszi!
Ha még nem kezdted el, azt ajánlanám, csak pénteken kezdd, mert nem tudhatod, hogy a béltisztító milyen reakciókat hoz ki belőled!
A meghatározás arról, hogy melyik szer igazán jó neked, a tisztító rész befejezése után jut érvényre, amikor a "feltöltés" időszakában leszel. Q10 és Probiotikum mindenképp kell. Mindegyikből van többfajta. Valójában mindegyik hat ígyis-úgyis, csak talán nem mindegy, hogy mennyire. Egyébként érdekes, hogy van, akinek a legdrágábbat hozza ki a gép, van, akinek a legolcsóbbat ugyanabból a szerből- mivel rezgés alapján nézik, hogy mennyire "rezegsz" együtt vele.
És mennyibe kerül felétek a természetgyógyász?
Nem akarok menni, csak érdekel...:)
Nagyon utálok orvoshoz menni, mert a kisebbségi komplexusom jön elő...ha mond valamit, nem merek mást mondani...sőt semmit nem merek mondani, csak bólogatni...:S pl. elmentem egy magán fogászatra, 12 ezerért betömte a fogam, meg előtte röntgenezte...és mivel nekem természetes volt, hogy fehér tömés lesz benne, nem mondtam neki külön. Eszembe sem jutott, hogy még bárki is dolgozik manapság amalgámmal, nemhogy egy magánrendelőben. Annyit mondtam neki, hogy a kometikusom szerint az amalgám miatt is lehetek pattanásos, vagy góc is okozhatja....
Hát, hazajöttem, megnéztem és a tükörben, és a sötétszürke tömés ott vigyorgott rám a számból. 2 hónapot spóroltam rá, hogy magán orvosnál tömessem a fogam, és úgy gondoltam, apródonként minden régi tömést kicseréltetek majd.....
Mondták sokan, hogy menjek vissza és mondjam el ezeket neki, de valahogy képtelen vagyok ezt megtenni, és nem is fogom.
Pedig más szituációban képes vagyok reklamálni.
Üdv. Bernuska!
Szerintem már ez is nagy haladás, hogy végre megvan minden a kúrádhoz :)
Akkor holnap kezded élesben?
Luice!
Pontosan azt mondta a dokim, hogy egyelőre nem érdekes hány %-ban vagyok candidás, ránézésre meg az elmondottak alapján tudja, hogy az vagyok. Ha jól értettem a szememen is látszik, meg arra a következtetésre jutott, hogy a köldököm körűl és a gyomromat, emésztőszerveimet, beleket támadta meg a candida. Azt mondta még, hogy születésemtől fogva nem kaptam meg azt a törödést, odafigyelést és szeretetett, amit a szülőktől (családtól) hoz ill. kap otthonról az ember (normális esetben), ezt is a születési dátumomból olvasta (számolta ki). Meg, hogy 7 évente fordul az ember élete ill. változás jön (3x) 21 éves koráig. Pl: rossz után jön a jó, hát nekem rossz után jött a rosszabb és utána mégrosszabb...
Ő is a kettő az egyben sőt három, mert lelki gyógyítás, kúra és diéta módszert alkalmazza.
Mivel nekem a legsúlyosabb panaszom a depresszió, fárdékonyság, szorulás és édesség utánni vágy, zavartság és memória zavar így az elözmények tudatában a lelki gyógyításra teszi a hangsúlyt és csinálnom kell a többit mellé...
Azért nem akar most még műszerre rakni, mert nagyon levagyok terhelve.
Elég nehéz leírni azt a sok infot, amit egy-egy óra alatt elmond nekem, lehet ezért nem teljesen egyértelmű mindenkinek a dolog.
Szóval nálam a lelki dolgok súlyosabbak, mint a candidám, a leki gondjaim miatt lettem candidás és a derekam is ezért feszül, nyilal mert ott visszük a lelki terheket...
Az én dokim orvosnak tanult, de a Természetgyógyászat híve lett, 28 éve foglalkozik ezzel, most 45 éves és 30-35 évesnek látszik (egyszer meg fogom kérdezni tőle, hogy hogyan csinálja?)
Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, kedves és segítő kész ember, nem hiszem, hogy becsapna, inkább csak nem tartja fontosnak (most még), hogy mennyire vagyok candidás, arra törekszik, hogy segítsen megtanítani hogyan tudom gyógyítani saját magam.
Adri!
Én is hajlamos voltam a depresszióra, de muszáj megerőltetni magad és kijönni belőle.
Nem szabad negatívan gondolkozni és a rosszban élni. Próbáld a jó oldalát nézni a dolgoknak, még a rosszaknak is, mert lehet belőlük tanulni.
Nézd úgy a dolgokat, hogy "mihez képest van bajom?", biztos volt mélypont az életedben, nem szabad a múltban élni, előre kell nézni, meg kell oldani a feladatokat és cska pozitív gondolataid legyenek!!!
Pl: Jól vagyok! Suzeretem magam! Nem vagyok kevesenbb mint a többi ember! Egészséges vagyok! Türelmes, nyugodt vagyok és ezt adom át a gyerekemnek, családomnak és másoknak! Jóra fordul minden, rendbe jönnek a dolgaim! Minden nap törödj magaddal és csinálj olyan dolgokat amiket szívesen csinálsz és kikapcsolódsz velük.
Tudom, hogy furcsán hangzik, de egy próbát megér!
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Látom nagyon sok érdeklődő is akad....:)
Húúú, jó nagy termésetek volt az 1 hét alatt, 10 oldalt kellett átrágnom!
Megvan minden gyógyszerem a kúrához, csak épp annyi időm nem volt, hogy átolvassam, mit hogy kell használni...
(Zsuzsa, megkaptam a mailt is, még vagy 10x el kell olvasnom, hogy felfogjam, de holnap megteszem, most már teljesen hulla vagyok.)
Az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyire várható, hogy gyengül az állapotom? Vagy ugye várható gyengülés? Most viszonylag jól vagyok, de sok a munkám, megkezdődött az iskola, óvoda, és a párocskámtól se számíthatok most túl sok babusgatásra a sok fegyülemlett munkája miatt.... Holnap megveszem a hiányzó élelmiszereket, meg a hétvégi+a mai pörgésből visszaveszek, lenyugszok valahogy és szerdától kezdek mindent szedni.
Véééééééégre!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazság szerint van bennem félsz...amikor a csaj adta át a gyógyszereket, mondta a biorezonanciás vizsgálatot, 7000 Ft, mert hogy az alapján pontosan meghatározzák, hogy mire van szüksége a szervezetemnek. Bár már arra nem maradt volna pénzem, azt hiszem, Melcsi hasonlatára én is később megyek vizsgálatra....:)
Adri25! Látom, Kbarcika mellett laksz...én miskolci vagyok, de a határ mellől költöztünk be a városba...
Sziasztok!
Csinálom a kezelést, amit a doki mondott, egyelőre nem érzem a változást, pénteken még visszamegyek a kontrollra, de utána egyrészt váltok másik orvosra, másrészt ha nem múlt el a hüvelygombám, megyek a szintfelmérésre, és elkezdem a diétát!
A párom kitalálta, h ő addig is elmegy holnap vérvételre (sajnos csak a nemi gondozóba tud egyelőre), h nézzék meg mi látható a candidából nála, vmint spermiumot is ad tenyésztésre, h azt is vizsgálják meg. Csak félek, ha azt mondják neki, h semmi baja a leletek alapján, el is felejti a dolgot... holott bebizonyosodott számomra a válaszaitokból, és az elmúlt egy évem tapasztalataiból, h amit az orvos mondd, az nem feltétlenül igaz. Ő nagyon ideges, közölte, h semmilyen gyógyszert nem hajlandó bevenni már, maximum a diétát csinálja...
Drukkoljatok nekünk, mi is drukkolunk nektek :)
Köszönöm,meg fogom nézni. Sajnos több mint valószínű, candidám van a tüneteim alapján. Kb. 1 éve nem tudnak egyszerűen kikezelni a hüvelygombából, az utóbbi pár hónapban annyira fáradt és kedvtelen, motiválatlan vagyok, hogy szinte dolgozni is alig bírok + még a hajam is hullik a normálisnál jobban. Az örökös édesség utáni vágyról már nem is beszélve.
De szeretnék biztosra menni és ezért szeretném orvossal is megnézetni.
Azért kell elkezdeni, mert a gyógyító tudja, hogy Melcsi candidás (egy gyakorlott szem sokszor ránézésre felismeri), s mindjárt elkezdi vele a terápiát. Az is lehet, hogy ha volt bármilyen vizsgálat, akkor ő közben ezt is megnézte, csak Melcsit nem akarja esetleg "teljesítmény"-re kényszeríteni, nem akarja, hogy emiatt is izguljon.
Én jobban szeretem ha tisztában vagyok a dolgokkal. Általában az embereket nem izgatják a pontos adatok, sokkal inkább a végeredmény.
Talán a gyógyító úgy gondolta, hogy Melcsinek jobb így.
Sziasztok!
Abban kérném segítségeteket, hogy milyen vizsgálattal állapítják meg a candida szintet a szervezetben. Ha jól hallottam vérvizsgálattal is meg lehet állapítani a betegséget. De ezen kívűl hol keressem a vizsgálatot? Természetgyógyásznál? Hogy működik egy ilyen vizsgálat? Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok