Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

1236. Bernuska (válaszként erre: 1195. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 19:22

Nem felejtettem el a házimat sem, de ezt már a hétvégére hagyom, mert tényleg nagyon nehéz. Szoktam ilyen időterveket csinálni, mert kell az üzlethez is, hiszen sokkal nehezebb elindulni, ha nem kényszerű a helyzet.

A saját feladataimmal vagyok bajban, a saját időmet szarom el folyton...

pl. elhatároztam ma, hogy kitakarítom a gyerekszobát: sima portörés és porszívózás...de annyit pepecseltem, hogy az egy órás munkából 4 órás lett, mert kiválogattam az összekeveredett játékokat, szelektáltam a ruhákat, még az összekeveredett puzzle-t is kiválogattam, mert bántotta a szemem....

ugyanez volt, amikor a candida élelmiszereket válogattam össze...mindent végignéztem, hogy minden mindennel klappoljon, nem akartam felszínesen csinálni. Így viszont rengeteg időm ráment...és szinte mindenben ilyen vagyok ...ha kell éjszaka is fennmaradok, csak tökéletesen legyen megcsinálva az elképzelésem...Lehet ezért nem haladok egyről a kettőre és ezért nem találok munkát sem? :S

1235. Bernuska (válaszként erre: 1232. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 19:09

Amit itt felsoroltak a receptben magokat, bármelyiket bele lehet tenni?

Holnap megsütöm, mert félek a bolti kenyértől...igaz, még a candida kenyeret nem volt szerencsém látni, de a múltkor vettünk a kislányomnak valami barna kenyeret...hát az förtelmes volt...soha nem dobok ki ételt, de azt muszáj volt.

1234. 9df60c3431 (válaszként erre: 1230. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 18:58

Béltisztítót? Igen, de később kezdtem mint az ezüstöt és a grapet.

A tea alkalmazását és mennyiségét nem igazán tudom, de majd megnézem mit ajánlott a természetgyógyász. Szerintem naponta litereket.

1233. Cszsuka
2008. szept. 3. 18:45
Mi van luicéval? Nagyon hallgat. Remélem, minden rendben!!!
1232. Cszsuka (válaszként erre: 1231. - Bernuska)
2008. szept. 3. 18:44

Igen, ez a kezdetektől ehető, én is ezt csinálom, csak én pohárral mérek. 3 csésze tönkölyliszthez adok egy csésze magot.

Amikor összekevered, olyan lesz, hogy kézzel gyúrhatod és formázás után úgy marad. Mielőtt megsütnéd, érdemes meleg helyen pihentetni. Közepes lángon sütöm, majdnem egy órát, de annyira tömör, hogy én nem őzgerincbe raktam, hanem kicsi bucira formázva bevajazom a tetejét meg a tepsit és rendes tepsiben sütöm, különben az életben nem sül át. Egy edényben érdemes alá tenni egy kis vizet, hogy legyen gőz a sütőben.

Én olyan joghurtot szoktam beletenni, amit már reggel kiraktam, hogy ne legyen hideg, jobban lazítja.

Csináld, kíváncsi vagyok, hogy sikerül és hogy tetszik????

Sokkal tömörebb, mint amit megszoktál, ne lepődj meg!

1231. Bernuska
2008. szept. 3. 18:37

Sziasztok!

Ezt most találtam a receptek között, jónak tűnik:

Zsuzsa, ehető ez a kezdetektől? Kevés mennyiségre gondoltam, pl. 1 szelet étkezésenként?

Élesztőmentes kenyér (érdemes kipróbálni)

Kategória: Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók: 40 dkg teljes kiörlésű tönkölybúzalisz

3 evőkanál repceolaj (én legalábbis azzal csinálom)

1 Activia joghurt

1 joghurtos pohárnyi víz

1 kiskanál szódabikarbóna

1 kiskanál só

Elkészítés: Az összevalókat csak simán összekeverem, a kész tésztát egy őzgerinc formába belerakom és kb 45 perc alatt kisütöm.

Tanácsok: Én általában belerakom egy csómó magot mint napróforgó, tökmag, szezámmag, sőt még lenmagot is szoktam. A tetejét is ezekkel díszítem, így még szép is lesz. Azért sütöm mert nemrég kiderült candidám van, de annyira jó, hogy a családom többi tagja sem hajlandó már más kenyeret enni.

Elkészítési idő: 60 perc

1230. Cszsuka (válaszként erre: 1227. - 9df60c3431)
2008. szept. 3. 18:36
Hogyne, persze. szerintem leírtam, hogy mit mikor és hogyan, nem? A béltisztítót szeded már?
1229. Orsy27 (válaszként erre: 1224. - 9df60c3431)
2008. szept. 3. 17:58
De, én vagyok! :))
2008. szept. 3. 17:37
Köszi szépen!
2008. szept. 3. 17:37
A méregtelenítő gyógyteát elkezdhetem inni? + Az anti candida teát is.
1226. Cszsuka (válaszként erre: 1225. - 9df60c3431)
2008. szept. 3. 17:29

Ezek nem gyógyszerek! Én sem gyógyszerrel gyógyultam!

Ha mégsem leszel elégedett az eredménnyel, pár hónap múlva még ott van egy ütőkártya, de neked mos az ezüstkolloid a kezedben van, a többi rajtad múlik!!!

1225. 9df60c3431 (válaszként erre: 1223. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 17:16

Azt hittem a kezdeti rosszabbodás már megtörtént, mikor lázad voltam és felkelni sem tudtam a fájdalomtól. De ezek szerint még szenvednem kell.

Most olvasom, hogy a diéta gyógyszer nélkül veszélyes, mert a gombák csak beljebb fúrják magukat ahelyett hogy pusztulnának..

Szomorú világ lesz, ha ez igaz..

1224. 9df60c3431 (válaszként erre: 1218. - Orsy27)
2008. szept. 3. 17:14

Szia

Egy másik fórumon valaki nagyon hasonlókat ír. Nem Te vagy véletlenül? :)

1223. Cszsuka (válaszként erre: 1222. - 9df60c3431)
2008. szept. 3. 17:14
Te nem most kezdted a konkrét programot? Még rendesen bele sem melegedtél és már javulást vársz? Sajnos rossz hírem van: a gyógyulás rosszabbodással kezdődik, s aztán jön a lassú javulás! Minél jobban betartod a szabályokat, annál kevesebb ideig szenvedsz. De sajnos ez az idő is mindenkinél egyéni.
1222. 9df60c3431 (válaszként erre: 1221. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 17:08

De vajon miért nem akar javulni? Én nagy vonalakban betartom a diétát, legalábbis nagyon-nagyon igyekszem és minden lehetséges módszerrel írtom a gombákat. Mégsem akar javulni. Mi lehet az oka??

Mit tehetnék, tényleg csak várjak? Ez olyan kézzelfoghatatlan..

1221. Cszsuka (válaszként erre: 1220. - 9df60c3431)
2008. szept. 3. 17:04

Ok, ez luice I. fázisa. most a IV-dikben van...

Nyugi és kitartás... :)

1220. 9df60c3431 (válaszként erre: 1217. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 16:53

Sajnos egyáltalán nem érzem a "fellélegzést" minden hiába. Csak az intenzitása változó, egyik nap mintha nem is lenne, a másik nap meg majd' meghalok.

A hasam azért is fájhat mert összenövések maradtak vissza. Szóval most már meg sem tudom különböztetni..

Nem tudom leszek-e valaha jobban, vagy életem végéig ezzel fogok küszködni.

1219. Cszsuka (válaszként erre: 1218. - Orsy27)
2008. szept. 3. 16:18
Hát igen, szegény doktornő kissé "úgy maradt". Szerintem elfelejtett vagy nem ér rá fejlődni. Pedig ő pattintotta ki ezt az egész candida témát. :(
1218. Orsy27
2008. szept. 3. 15:22
Voltam ma Vega-teszten, és 86-os a candida szintem. Azt mondta a hölgy, hogy ez enyhe candida, és diétázzak 1-2 hónapig. Ja, és azért menjek el egy orvoshoz, mert a tünetek csak vannak valamitől. Egyébként a tejcukor lett a legrosszabb (70), és nem lett túl jó a vaj, sajt, és penészgomba sem. (90 körül voltak) Kaptam papírt, hogy mit ehetek, mit nem, s azt írják, hogy édesítőszereket lehet használni (Polisett, Canderel pl.)és szóját is lehet enni. Eddig én úgy tudtam, hogy ezeket nem lehet.
1217. Cszsuka (válaszként erre: 1216. - 9df60c3431)
2008. szept. 3. 09:03

Mivel már elkezdted a candida programot, nem kellene bekavarni. Ezt lehet egy kicsit később is, amikor már fellélegeztél egy picit ezután. Én is azért csináltam meg kétszer a candida programot, mert úgy éreztem, kell ez is nekem, de akkor soknak éreztem volna az állapotomban.

Pont egy év múlva csináltam meg kombináltan, s úgy nem is terhelt meg annyira.

Lehet önmagában is csinálni, nem feltétlenül a candida program része.

Nem olcsó mulatság, kb. 35-40.000 Ft. Úgy gyűjtögettem össze rá a pénzem. :(

2008. szept. 3. 08:50
De most párhuzamosan kezeljem magam ezzel és a gombával is? Nem sok ez így egyszerre?
1215. 9df60c3431 (válaszként erre: 1214. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 08:49
Ez jól hangzik, mennyibe kerülhet az a TTT?
1214. Cszsuka (válaszként erre: 1213. - 9df60c3431)
2008. szept. 3. 08:39

Igen, az is jó.

Nálunk van egy TTT-nek nevezett program, ami gyógynövénykomplexekből van, s májtisztító, béltisztító, vértisztító, húgyúti tisztító, nyiroktisztító és parazitaírtó. Ezt szoktuk ajánlani és mellé alga alapú táplálékkiegészítőt, no meg C vitamint, zöld teát.

1213. 9df60c3431 (válaszként erre: 1210. - Cszsuka)
2008. szept. 3. 08:30
A nehézfémmérgezésre. Mit lehet ellene tenni? Egyszerű méregtelenítés azért nem ajánlott mert felkavarja a már lerakódott mérgeket, és azok más helyekre újra lerakódnak.(átrendeződés) Ezért szedtem én anno algát, mert az a bélben köti le őket nem engedi hogy újra lerakódjanak csak más helyekre, és nem terheli a kivezető rendszert sem a májat.
1212. Melcsi76
2008. szept. 2. 23:30

Luice!

Hogy vagy? Kíváncsi vagyok mi lesz holnap a dokidnál, majd írd már meg légyszi a fejleméényeket!

1211. Melcsi76 (válaszként erre: 1196. - Adri25)
2008. szept. 2. 23:26

Ok. örülök, hogy javult az álapotod :)

Viszont nem sok időd van gatyába rázni magad, mert nyakunkon a tél és, mindenkit letör a hosszú borongós, napsütés nélküli időszak.

Használd ki, hogy szép az idő és süt a nap, menj minél többet szabadba sétálni vagy akár csak nézelődni!

Nem szép dolog, de amikor látok nálam rosszabb helyzetben lévő (pl: rokkant) embereket, akkor belegondolok és bevallom megkönnyebülök, hogy meg van minden testrészem és egészségesek a gyerekeim és örülök, hogy nem én vagyok a helyükben és az én gondjaimat rendbe lehet hozni, ellentétben az ő helyztükkel...

Sajnos van a családban egy beteg kisfiú, egész pontosan az idősebb hugom kisebbik fia Tomi, az egyik lába nem fejlődött ki rendesen ill. térdtől lefelé van gond vele, a másik lábán négy lábujj van (ezzel még nem is lenne semmi gond), de műlábat kell hordania, máskép nem tud járni, mert nagy a különbség a két lába közt.

Nagyon el voltunk keseredve, mert eleinte nem akarta elfogadni a lábat(egyébként a szüleisem), novemberben tölti a három évet és gyönyörű, okos, nincs előtte akadály, mindnhova felmászik, nem fogadja el a egítséget a csúszdázásnál és csak egyedül hajlandó felvenni a cipőjét, szóval sokkal vagányabb és önálóbb mint az öt éves bátyja...

Hálás vagyok, hogy az én gyerekeim egészségesek, de látom, hogy a hugomék is megemésztették ezt gondot, igaz idő kellett hozzá!

Azért írtam ezt le, hogy lássd nem csak neked vannak gondjaid, nézz szenmbe velük és halgass Zsukára, mert nagyon érti a dolgát és fordulj hozzá bátran tanácsért, ha valaki akkor ő biztos tud segíteni!

1210. Cszsuka (válaszként erre: 1208. - 9df60c3431)
2008. szept. 2. 21:44
Most mire is kérdeztél rá?
1209. Cszsuka (válaszként erre: 1207. - 9df60c3431)
2008. szept. 2. 21:43
Dehogynem. Szerinted miért lettem beteg 30 éves koromra? Ráadásul ott az adenoma is...
2008. szept. 2. 20:56
Örülök, hogy nem volt ilyen gondod! Gondolom ezért tettél is. (méregtelenítés stb) Érdekelne hogyan lehet megelőzni, vagy kezelni ha már van.
1207. 9df60c3431 (válaszként erre: 1205. - Cszsuka)
2008. szept. 2. 20:55
Juj.. szörnyű. Hogyhogy mindezek ellenére neked nem volt súlyos nehézfémmérezésed? :O Hiszen az lerakódik mindenhova, az agyban oxidálódik ami egy életre szól..:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook