Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Köszönöm kérdésed, most szerencsére jól. Ez a pár nap nagyon jól telt, megint olyan mintha meggyógyultam volna. Itt követtem el múltkor azt a hibát, amit most nem fogok, hogy elkezdtem bűnözni és visszaestem tőle.
De most erős maradok :)
Nem olyan nagyon szigorú a diétám, hogy ne lehetne kibírni. Néhány szem szőlőt, barackot és 1 körtét is ettem tegnap. A Cukor elhagyása már önmagában nagyon sokat segített.
Remélem Te is jól vagy! Már nem tart soká a küzdelem és győzni fogsz! Én nagyon szorítok! :)
Én nem vagyok pesti, de a másik fórumon ajánlottak egy jó természetgyógyászt aki foglalkozik ilyennel. Már ha a Vega tesztre gondolsz, erről mindenki egyre többet beszél én meg azt sem tudtam mi az.
De sajna pestre nem is megyek fel érte
Itt találsz információkat: [link]
Remélem tudtam segíteni! Jobbulást!
Azt tudjátok, h Pesten hol végeznek szintfelmérést és mennyiért? És a szintfelmérés magába foglal mást is, mint pl. tanácsadás, lista a fogyasztható ételekről (mert mintha vki nemrég írta volna, h volt szintfelmérésen és kapott egy listát is), vagy csak pusztán felmérik a terepet?
Gondolom nem. Ugye?
Én itt nem csak a diétára gondoltam.
A gyógyszer mentes kategóriába nem csak a diéta tartozik, léteznek természetes gombaölő szerek is.
De sokáig nem kapnak táplálékot akkor el kell hogy pusztuljanak. De ellenkezőjéről is hallottam,hogy csak diéta magában nem vezet eredményre meg veszélyes is mert a gombák éhezéskor beljebb fúrják magukat a bélfalba, ahelyett hogy pusztulnának.
Ezt leírtam a másik topicban is, nem kaptam választ de remélem azért ennyire nem rossz a helyzet.
Szerintem hagyd abba az orvoshoz járkálást és lásd be végre, hogy az orvosok a gyógyszereikkel sosem fognak tudni téged ebből hosszútávon kigyógyítani.
Mint már mondtuk, ez nem az a betegség ami egy gyógyszertől vagy bármilyen hüvelykúptól rendbejönne. Ezt sajnos el kell fogadni. A probléma mélyebben gyökerezik, a gyógyszerek csak a tüneteket tudják elfedni. És enyhébb esetben segíthetnek ideig óráig, de...
Járhatsz orvosokhoz időt, energiát és pénzt nem spórolva, de tudnod kell hogy valószínűleg nem ez lesz a megoldás.
Egy régebbi hozzászólás, innen a fórumból...kikerestem neked segítségképpen és tanácsként. Ez Zsuzsa hozzászólása volt, ő az, aki itt mindnyájunkat támogat és segít:
A nőgyógyász legfeljebb leveszi a kenetet, megnézi, hogy a hüvelyben van-e candida, aztán felírja azt a gyógyszert, ami a hüvelyt kitisztítja. Ez tulajdonképpen jó dolog, de kevés, mert a hüvelyben azért van, mert a bélben túl sok van. Ha a bélben túl sok van, az azt jelzi, hogy felborult a szervezet mikrobiológiai egyensúlya, ami minden szervre kihat. A hüvely pedig közel van a végbélhez, így könnyen átjut a gomba, aztán megtelepszik. A nőgyógyász kikezel, de ha belsőleg nem kezeled magad, hamarosan kiújulnak a problémáid, s ez így megy, míg világ a Világ. . . :(
Sziasztok!
Megcsináltam a kezelést, és a viszkető, égő fájdalom elmúlt. Ennek örömére a párommal megpróbálkoztunk végre "együtt lenni" (óvszerrel persze), de én ugyanúgy fájdalmat éreztem, úh nem jött össze, és akkor már tudtam, h el sem múlt. Ma mentem vissza kontrollra, a doki annyit mondott, h "hát sokkal szebb", persze én mondtam neki, h nem múlt el, de a kenetet nem küldte el tenyésztésre, csak a sima vizsgálatra (az nem tudom mi, abból tudom, h ha tenyésztésre küldi, egy hetet kell várni, ha a "simára" akkor 2 napot, és akkor nem is tudja megmondani, h mit találtak benne pontosan, csak azt, h baktériumot találtak pl.) szóval most mehetek vissza a jövőhéten, szerdán fogok, viszont volt már, h egyszer megcsinálta ezt velem, h egy kontroll vizsgálaton a kenetet nem küldte el tenyésztésre, majd két nap múlva, amikor mentem az eredményért, közölte, h baktériumot találtak, kellene még egy kenetet vennie, h elküldje tenyésztésre...de akkor én menstruáltam, és jövőhéten is fogok, szóval ha odamegyek és közli velem, h "jaaaj, baktériumot/gombát találtak a kenetben, le kell vennem még egyet tenyésztésre" akkor én nem állok jót magamért!!! Ahelyett, h rögtön tenyésztésre küldené... mindegy, úgyis úgy tevezem, h szerdán megyek hozzá utoljára, akármi van, utána megyek máshoz.
Ja már nem is figyelem, de tegnap találkoztam a párommal és mára megint elmúlt a hasfájásom.
Mindig így van, ha találkozunk. Talán többször kéne találkoznunk :D
Én sem tudok most candida kenyérhez jutni, mert nyári szabadságolás miatt bezárt a reformétterem ahol sütötték hetente 3szor. :(
Én meg megyek vissza Győrbe nem tudok venni sehol..
Úgyhogy most rozskenyeret eszek, de van benn egy pici élsztő is. Meg a magam sütötte kenyeret, csak a magok is elfogytak azt hiszem elmegyek vásárolni.
Én köménymagot szoktam mindenbe tenni mert nagyon szeretem és állítólag gombaölő is.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok