Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

1326. luice (válaszként erre: 1325. - 9df60c3431)
2008. szept. 7. 14:19
Dehogy sikerült.Nem is tudom hogyan fogok leszokni.
2008. szept. 7. 13:37
A cigivel hogy állsz sikerült letenni? Most meg engem kínoz nem tudom miért, de néha megkívánom...
2008. szept. 7. 13:36
Mindent láttam már, csak az alagút végén a fényt nem :( Néha meg-megcsillan, máskor meg elveszik a sötétségben..
1323. 9df60c3431 (válaszként erre: 1322. - Luice)
2008. szept. 7. 13:35
Erre én is kíváncsi lennék, nálam is volt hasonló. Erre mondtam, hogy bármit csinálok hullámzik az állapotom.
1322. luice (válaszként erre: 1321. - 9df60c3431)
2008. szept. 7. 12:08
Köszi de én most ugy vagyok mint a terápia elején ha nem rosszabbul.Nem tudom miért?Pedig nem ettem semmi mást.Reméllem Zsuka tudja mi ez.De te tényleg tartsd be Hisz nálad talán ez a forduló pont!!
1321. 9df60c3431 (válaszként erre: 1319. - Luice)
2008. szept. 7. 11:59

Köszönöm kérdésed, most szerencsére jól. Ez a pár nap nagyon jól telt, megint olyan mintha meggyógyultam volna. Itt követtem el múltkor azt a hibát, amit most nem fogok, hogy elkezdtem bűnözni és visszaestem tőle.

De most erős maradok :)

Nem olyan nagyon szigorú a diétám, hogy ne lehetne kibírni. Néhány szem szőlőt, barackot és 1 körtét is ettem tegnap. A Cukor elhagyása már önmagában nagyon sokat segített.

Remélem Te is jól vagy! Már nem tart soká a küzdelem és győzni fogsz! Én nagyon szorítok! :)

2008. szept. 7. 11:56
Ooo, értem. Köszönöm luice a felvilágosítást. Hát ha majd megjön Zsuzsa (vagy Zsuka) és tud nála jobbat, biztos szól.
1319. luice
2008. szept. 7. 11:31
Beautiful hogy vagy?Reméllem jól.Melcsi te hogy vagy?Bernuska?
1318. luice (válaszként erre: 1317. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 7. 11:31
Hát hogy ő-e a legmegfelelőbb ember abban nem vagyok biztos?!Kapsz egy álltalános listát mit ehetsz mit nem(amit mindenhol irnak)+ nystatint ajánlja a bélmosást vagy az otthoni heti 1× hashajtást.Szerintem ennyi lessz de lehet tévedek de nála ez a protokoll és Zsuka is irta hogy eggy kicsit el van maradva ráadásul a nystatin rákkeltő is.Lehet hogy inkább beszélhetnél Zsukával hátha ő tud jobbat.
2008. szept. 7. 00:26
Megnéztem a honlapot! Szimpatikus! Azt hiszem, ő lesz a megfelelő ember :)))
2008. szept. 6. 21:26
Ezt sajnos nem tudom, még soha nem voltam ilyenen.
2008. szept. 6. 21:23
Hát én nem gondolok semmire, csak Zsuzsa írta, h jó lenne ha elmennék egy szintfelmérésre, mert akkor könnyebb tovább lépni. És erre kérdeztem most, h hova menjek, de akkor ezt természetgyógyász csinálja? Azért legalább vérvétellel ugye? :)
1314. 9df60c3431 (válaszként erre: 1313. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 6. 21:13

Én nem vagyok pesti, de a másik fórumon ajánlottak egy jó természetgyógyászt aki foglalkozik ilyennel. Már ha a Vega tesztre gondolsz, erről mindenki egyre többet beszél én meg azt sem tudtam mi az.

De sajna pestre nem is megyek fel érte

Itt találsz információkat: [link]

Remélem tudtam segíteni! Jobbulást!

2008. szept. 6. 20:03

Azt tudjátok, h Pesten hol végeznek szintfelmérést és mennyiért? És a szintfelmérés magába foglal mást is, mint pl. tanácsadás, lista a fogyasztható ételekről (mert mintha vki nemrég írta volna, h volt szintfelmérésen és kapott egy listát is), vagy csak pusztán felmérik a terepet?

Gondolom nem. Ugye?

1312. 9df60c3431 (válaszként erre: 1311. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 6. 18:59
Néha nekem is ez az érzésem, elkeserítő.. :(
2008. szept. 6. 12:49
Na, az szép... (ha igaz, h beljebb fúrják magukat)Esküszöm ezek a gombák felettünk állnak az evolúciós létrán!
1310. 9df60c3431 (válaszként erre: 1309. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 6. 11:49

Én itt nem csak a diétára gondoltam.

A gyógyszer mentes kategóriába nem csak a diéta tartozik, léteznek természetes gombaölő szerek is.

De sokáig nem kapnak táplálékot akkor el kell hogy pusztuljanak. De ellenkezőjéről is hallottam,hogy csak diéta magában nem vezet eredményre meg veszélyes is mert a gombák éhezéskor beljebb fúrják magukat a bélfalba, ahelyett hogy pusztulnának.

Ezt leírtam a másik topicban is, nem kaptam választ de remélem azért ennyire nem rossz a helyzet.

2008. szept. 6. 11:38
Ez mind szép és jó, de ha CSAK diétázom, nem fog elmúlni a hüvelygombám! Ami már ott eltenyészett, az nem fog csökkeni attól h így meg úgy eszem, azokat meg kell ölni, a diétával pedig max azt tudom elérni, h ne tenyészzen el újra... legalábbis sztem.
1308. 9df60c3431 (válaszként erre: 1305. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 6. 10:14

Szerintem hagyd abba az orvoshoz járkálást és lásd be végre, hogy az orvosok a gyógyszereikkel sosem fognak tudni téged ebből hosszútávon kigyógyítani.

Mint már mondtuk, ez nem az a betegség ami egy gyógyszertől vagy bármilyen hüvelykúptól rendbejönne. Ezt sajnos el kell fogadni. A probléma mélyebben gyökerezik, a gyógyszerek csak a tüneteket tudják elfedni. És enyhébb esetben segíthetnek ideig óráig, de...

Járhatsz orvosokhoz időt, energiát és pénzt nem spórolva, de tudnod kell hogy valószínűleg nem ez lesz a megoldás.

1307. Bernuska (válaszként erre: 1305. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 6. 10:08

Egy régebbi hozzászólás, innen a fórumból...kikerestem neked segítségképpen és tanácsként. Ez Zsuzsa hozzászólása volt, ő az, aki itt mindnyájunkat támogat és segít:

A nőgyógyász legfeljebb leveszi a kenetet, megnézi, hogy a hüvelyben van-e candida, aztán felírja azt a gyógyszert, ami a hüvelyt kitisztítja. Ez tulajdonképpen jó dolog, de kevés, mert a hüvelyben azért van, mert a bélben túl sok van. Ha a bélben túl sok van, az azt jelzi, hogy felborult a szervezet mikrobiológiai egyensúlya, ami minden szervre kihat. A hüvely pedig közel van a végbélhez, így könnyen átjut a gomba, aztán megtelepszik. A nőgyógyász kikezel, de ha belsőleg nem kezeled magad, hamarosan kiújulnak a problémáid, s ez így megy, míg világ a Világ. . . :(

1306. luice (válaszként erre: 1305. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 6. 08:30
Bocs,hogy ezt irom de ez várható volt.Legyen szerencséd a másik orvossal de ne éld bele magad.Sok szerencsét.
2008. szept. 5. 22:23

Sziasztok!

Megcsináltam a kezelést, és a viszkető, égő fájdalom elmúlt. Ennek örömére a párommal megpróbálkoztunk végre "együtt lenni" (óvszerrel persze), de én ugyanúgy fájdalmat éreztem, úh nem jött össze, és akkor már tudtam, h el sem múlt. Ma mentem vissza kontrollra, a doki annyit mondott, h "hát sokkal szebb", persze én mondtam neki, h nem múlt el, de a kenetet nem küldte el tenyésztésre, csak a sima vizsgálatra (az nem tudom mi, abból tudom, h ha tenyésztésre küldi, egy hetet kell várni, ha a "simára" akkor 2 napot, és akkor nem is tudja megmondani, h mit találtak benne pontosan, csak azt, h baktériumot találtak pl.) szóval most mehetek vissza a jövőhéten, szerdán fogok, viszont volt már, h egyszer megcsinálta ezt velem, h egy kontroll vizsgálaton a kenetet nem küldte el tenyésztésre, majd két nap múlva, amikor mentem az eredményért, közölte, h baktériumot találtak, kellene még egy kenetet vennie, h elküldje tenyésztésre...de akkor én menstruáltam, és jövőhéten is fogok, szóval ha odamegyek és közli velem, h "jaaaj, baktériumot/gombát találtak a kenetben, le kell vennem még egyet tenyésztésre" akkor én nem állok jót magamért!!! Ahelyett, h rögtön tenyésztésre küldené... mindegy, úgyis úgy tevezem, h szerdán megyek hozzá utoljára, akármi van, utána megyek máshoz.

2008. szept. 5. 20:22
A második legfrissebb, mert válaszoltam rá.
1303. 9df60c3431 (válaszként erre: 1302. - Bernuska)
2008. szept. 5. 20:21
A legfrissebb hozzászólás
1302. Bernuska (válaszként erre: 1300. - 9df60c3431)
2008. szept. 5. 20:15
Pontosan melyik hozzászólástól? Az első oldalba beleolvasgattam, de kész förtelem, mennyi hülyeséget összehoztak....
1301. luice (válaszként erre: 1300. - 9df60c3431)
2008. szept. 5. 20:11
Hol található?
2008. szept. 5. 19:19
Nézzétek meg a Hüvelygomba hogy szabaduljunk meg tőle topicot. Lehidaltam...
2008. szept. 5. 11:10

Ja már nem is figyelem, de tegnap találkoztam a párommal és mára megint elmúlt a hasfájásom.

Mindig így van, ha találkozunk. Talán többször kéne találkoznunk :D

2008. szept. 5. 11:09

Én sem tudok most candida kenyérhez jutni, mert nyári szabadságolás miatt bezárt a reformétterem ahol sütötték hetente 3szor. :(

Én meg megyek vissza Győrbe nem tudok venni sehol..

Úgyhogy most rozskenyeret eszek, de van benn egy pici élsztő is. Meg a magam sütötte kenyeret, csak a magok is elfogytak azt hiszem elmegyek vásárolni.

Én köménymagot szoktam mindenbe tenni mert nagyon szeretem és állítólag gombaölő is.

1297. Bernuska (válaszként erre: 1295. - Luice)
2008. szept. 5. 11:03
Találtam még egy nagyobb bio-boltot, de már fél9-kor mindennel végezem a városban, az a bolt meg csak 10-kor nyitott, délután megnézem még ott is a gyerekekkel. Itt is van candida kenyér, lehet, azt is kipróbálom, de rendelni kell, és csak keddenként jön. Én első körben sütni akartam, de nem maradt rá időm, így ez "vészvásárlás" volt. Kedden bemegyek a boltba, és ha ránézésre tetszik a candidakenyér, akkor megveszem...bár azt sem tudom, hogy amit ma vettem fél kilót, az meddig lesz elég...:S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook