Van akinek sikerül pénzt félrerakni? (beszélgetés)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Truxovics)
ma 13:53
Jogos!
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:40
Legyen jobb hamarosan.
Nincs összehasonlítható két helyzet.
6. globus
ma 13:34
Pénzt pénzzel lehet csinálni, úgy tűnik.
5. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:28
Nem mindegy, hogy az ország melyik részén élsz. Itt nálunk, alacsonyabbak a bérek. Nem érdekel a félretett pénz. Van többféle biztosításunk, ha (Isten óvjon!) baj ütné fel a fejét, fizetnének. Arra törekszünk, hogy egy bizonyos összeg legyen félretéve, de nem pótolunk hozzá havonta. Tudod...carpe diem!
4. truxovics
ma 13:24
Te anonim maradsz, de más névvel adja ki, hogy milyen anyagi helyzetben van? Ez nem annyira korrekt szerintem.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:21
Nem illik kotorászni mások zsebében. ha valaki magától elmond ilyeneket, az más.
2. srcrss
ma 13:19
Van.
ma 13:08
Nálunk 2 keresetből 2 gyerekkel nagyon nehéz megélni. Minden hónapban van valami váratlan kiadás, amire elmegy a pénz. Kocsink van de a párom biciklivel jár dolgozni, minden nap főzök nem szoktunk étteremből rendelni. Néha 1 pizza a gyerekeknek, de ritka. Az elmúlt 3 hónapban sikerült azért egy keveset félretenni, én június végén kezdek egy másik munkahelyen hogy több bevételünk legyen. Nektek mennyit sikerül félretenni egy hónapban?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek ötlete arra, hogy honnan lehetne mielőbb pénzt szerezni súlyosan beteg kisgyermek megmentéséhez?
- Júliusban vagy augusztusban kapnak pénzt akinek jár a gyermek nevelési támogatás?
- Hogyan utalhat át nekem pénzt olyan, akinek nincs bankszámlája/bankszámlaszáma?
- Bankkártyával tudunk fizetni az interneten sok helyen, valakinek a számlájára tudunk a kártyáról pénzt utalni ha nincs E bankunk?
- Ha rózsaszín postai csekken adok fel pénzt mennyi idő alatt kapja meg akinek küldöm?
- Van-e valakinek Fiscat neon + online pénztárgépe?