Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Téves hívás vagy levél sztorik fórum

Téves hívás vagy levél sztorik (beszélgetés)

máj. 21. 08:20

Így reggel még egy eszembe jutott.

Férfi: a férjével szeretnék beszélni

Én: nincs itthon

Férfi: Hm, azt nem tudja véletlenül, hogy muzsikál ma este?

Én: fogalmam sincs! Eddig azt sem tudtam, hogy szokott muzsikálni;)

máj. 20. 18:24

Engem egyszer ezzel réfált meg ismerősöm ismerőse:

Ő: Halló! Ödönkével szeretnék beszélni.

Én: Itt nincs Ödönke

Újabb hívás:

Ő: Ödönkével szeretnék beszélni.

Én. Téves, itt nem lakik Ödönke.

Harmadik hívás:

Ő: Ödönke vagyok. Nem kerestek telefonon?

15. elbb (válaszként erre: 11. - Channa*)
máj. 20. 17:44
Pedig írhatnál, mert nagyon jókat írtál. 🤣😂🤣😂🤣
máj. 20. 16:14

Telefon szám cserét kértünk, és kaptunk is.

Csörgés, férjem felveszi elkomolyodik, igen kérem fáradjon be személyesen.

Nézek rá, ez mi volt, mondja kérdezték mikor jöhet, mert nyugdíját szeretné intézni.

Kicsit komolyan, na, de megkértem fáradjon be.

Pár nap után, szintén ugyanez történt. Mondom neki ez nem vicc, bemegyek a szolgáltatóhoz, és rákérdezek.

Éjjeli csörgés , felveszem sípoló hang, és kattanás.

Furcsán néztem,visszafeküdtem, majd reggel éppen indulnék, csörgés felveszem, egy női hang faxot szeretne küldeni, de mire válaszoltam volna, hogy ez magán lakás, már le is tette.

Na pontot teszünk erre is, bementem a szolgáltatóhoz, és elmondtam, hogy elég sok fura dolog történik, és szeretnék egy másik számot kérni.

Elnézést kértek, mert véletlenül a nyugdíj intézet régi fax számát adták meg, a lejárt időn belül. Azóta ez a mostani telefonszámunk van, és csak az hív aki minket keres.

máj. 20. 16:04

Nem baj, ...a postás is mindig 2x csenget...

😉😁😛

máj. 20. 15:38
Nem tudom, hogy sikerült kétszer....
máj. 20. 15:38

Több is eszembe jutott.

1.) Férfihang

Férfi: Csókolom Erzsike

Én: nem Erzsike vagyok

Férfi: jaj, már Erzsike, tudom, hogy maga az, megismerem a hangját!

Én: én is tudom, hogy ki vagyok;)

2.) Éjjel, szintén férfihang

Férfi: jó éjszakát a szolgáltatás után szeretnék érdeklődni

Én: milyen szolgáltatás után?

Férfi: háát, én is erre vagyok kíváncsi!

Én: azt hiszem, elfelejtett 90-est tárcsázni

3.) Nőihang

Nő: ne hívogassa a férjemet, mert külföldön van és úgy sem veszi fel, és különben is, nem akar tőlem semmit!

Én: nem hívogatom a férjét! Nem is ismerem ezt a telefonszámot, a férjét sem, és én se akarok tőle semmit

Nő: de igen, ő tudja, hogy én a szeretője vagyok és azért hívogatom.

Én: elnézést, nem tudom, hogy miről beszél.

Letettem a telefont és gondoltam felhívom a közösképviselőt, erre fel vette az előző nő, hogy Tudtam!!!

Már annyira nevetnem kellett, de elnézést kértem és mondtam, hogy valószínűleg, elírtam a közösképviselő telefonszámát.

Természetesen nem hitt nekem. Szegény férje!

És ez rendszeres. Valószínű, hogy a telefonszámom úgy 15 évvel ezelőtt egy Lajosé volt.

Rendszeresen hívnak és Lajossal szeretnének beszélni. Mindig elmagyarázom, hogy ez a szám az enyém már sok-sok éve és egyeztessenek Lajossal.

Hosszú hónapokig nem hívták Lajost, már kezdtem aggódni, de ugye én nem tudom Lajos telefonszámot. Aztán, egyszer csak újra keresték Lajost.

Komolyan megköszöntem az illetőnek, mert már nagyon aggódtam, hogy mi lehet Lajossal, és elmondtam a szokásos sztorimat. Persze, nem kértem meg, hogy időnként hívjon fel, hogy mi van Lajossal:DDDD

Húúúú, és annyi eszembe jutott még, de már nem írok többet....

10. srcrss (válaszként erre: 8. - SsueB)
máj. 20. 15:09
Mit válaszoltál? 🤣
máj. 20. 14:52
Anyósnál voltunk, mikor csöngött a mobil, egy női hang azt mondta, hogy beszélni szeretne a fiával. Kérdeztem, milyen számot hívott, mert ez téves. Nem akarta elhinni.
máj. 20. 14:50

Néhány hete szültem, anyukám épp itt volt nálunk. Csörgött a telefonom, egy férfi úgy szólt bele, nagyon tetszett nekik a múltkori, ismételjük meg.

Mondtam, hogy valószínűleg rossz számot hívott... visszakérdezett, én vagyok-e az akivel ők gödöllőn hármasban... mondtam biztosan nem, meglehetősen messze lakom...

Végül sikerült lerázni.

Kacagva meséltük a férjemnek az esetet, amikor újra csörgött a telefon, és a korábbi férfi arról érdeklődött, hogy oké, nem én voltam az múltkor, de amúgy lenne hozzá kedvem?

máj. 20. 13:42
Egyszer egy nő hívott, leordította a fejemet, hogy hagyjam békén a férjét, tudja, hogy a szeretője vagyok stb. 🤭
6. tien
máj. 20. 13:37

A férjem felvette a telefonját ,beleszólt egy nő ,hogy akkor hozzák Kevinkét.

Lüke férjem : köszönjük,nem veszünk gyereket.

Nő :nem is eladásra kínálom, gyermekotthonban van.

Ezt szinte hetente.

Valamilyen gyereket le akarnak hozzánk passzolni.

máj. 20. 12:55

Vezetékes telefonunkat a mai napig rendszeresen hivják azok,akik a közelben lévő idősek otthonát keresik. Felveszem,mondja kit keres és már irányítom is át. De volt olyan aki úgy jelentkezett be,hogy Marikám a mama jól evett ma?

Pár évvel ezelőtt éjjel fél kettőkor egy halott szállító cégtől hivtak, és a pontos cím után érdeklődtek. Hagy ne irjam hova küldtem el őket 😏

máj. 20. 12:44
Egy időbrn, mindig déli órákban hívtak német nyelven.
3. elbb
máj. 20. 12:39

Pár éve egy este úgy hívtak fel, hogy Hoxa Erzsikét keresték. Pont hoxáztam, szóval rendesen kinyílt a szemem. Mondtam, hogy téves, én nem az vagyok, így elköszönt.

Rákerestem a Facen a névre, és hozott ki Hoksza vezetéknevű emberkét, szóval simán lehet, hogy nem szórakozott valaki, hanem tényleg eltévedt a hívás. Mindenesetre nagyon vicces volt :D

máj. 20. 12:38

A napokban volt egy kínos hívásom, webáruház számára visszaküldött termékkel kapcsolatban.

A vonal másik végén egy körülbelül anyám korabeli női ügyintéző. És csak a “tetszik” szóval volt képes megszólítani…

Milyen e-mail címről tetszett írni?

Tetszik tudni a visszaküldés menetét?

🤦🏻‍♀️

máj. 20. 12:31

Van ilyen történetetek?

Egyszer régen felvettem a vonalast és a szüleimet kérték. Mondtam, hogy nem laknak itt. Azt hitte a hívó a hangom alapján, hogy gyerek vagyok és nem hitt nekem. Miután kissé erélyesebben kértem számon, hogy mit akar, végül hitt nekem. Eleve csak rá akart volna beszélni valami biztosításra.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook