Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Hát, pont az a lényeg, hogy ki kell bírnod süti nélkül. Ráadásul úgy tűnik, még a család is támogat- és a zöldségen van a fő hangsúly, ami híreid szerint sikerül, úgyhogy bírj még ki egy pici hetecskét!
Na jó, megszánlak, itt egy recept:
Almás durumpalacsinta
25 dkg durumlisztet keverjünk el 5 dkg vajjal és annyi vízzel, hogy tejföl sűrűségű legyen.
A keverékbe reszeljünk 3 almát, ízesítsük fahéjjal, pici sóval. Fél óra pihenés után lehet kisütni.
Én csináltam már tönköly liszttel is, imádom. A durummal nem lesz barna, de ugyanolyan nehéz bánni vele, mint a tönköllyel, úgyhogy ne várd, hogy olyan vékony legyen, mint a hagyományos palacsinta!
Ma ismét újdonságot ebédeltem:
grillezett padlizsánkarikákat zabbal, valamint brokkolisalátát...úgy tele vagyok, hogy mindjárt kipukkadok...most már csak egy jó kis alvás kellene...helyette irány a munka!!!!
A férjem bejelentette, hogy holnaptól ő is diátázik, de gyógyszert nem vesz be, csak kajál...:)
Tegnap este a kislányom ette meg a fél vacsimat: tönkölytésztát főztem ki, és leöntöttem natúrjoghurttal...nagyon fini volt...mint a tejfölös tészta.... Azt hiszem, ezentúl sokkal több zöldséget fog enni a család, marad a zab és a köles is a háztartásan....:)
Zsuzsa! Nincs valami olyan süti féleség, ami már most is ehető...vagy valami lángos recept...vagy nem is tudom...
Ezt beszéld meg a kozmetikussal. Mondd el neki, hogy épp egy tisztítókúra közepén vagy, s kérdezd meg, mi a véleménye, hogy várd meg a végét, vagy menet közben is lehet? De szerintem miért ne? Csak meggyorsítod a tisztulási folyamatot, nem?
Az volna a jó, ha ő is természetes alapanyagú cuccokat használna. Van erre egy fajta rendszer, nem tudom a nevét, de tudom, hogy csak kozmetikusok rendelhetik, katalógusból. Kérdezz rá, hogy azt használja-e?..
A fogkrém azért lenne jó az, amit én ajánlok, mert abban tartósítószerként van grape, de ki kell próbálni, mert van olyan ismerősöm, aki nem bírja benne az ánizst. Szerintem jó. Olyan íze van, mint a negrónak (majdnem).
Bernuska!
Jut eszembe: fogytál már valamit? Csak kíváncsiskodom...
Egyébként a zöld tea nagyon jó erre, mert egyrészt viszi ki a szervezetből a nehézfémeket, másrészt bélperisztaltika fokozó.
Köszi szépen! Ahogy telik az idő egyre jobban izgulok, sajnos vizsgadrukkos vagyok remélem nem fogok leblokkolni.
Jól vagyok, sokkal jobb a közérzetem és a hangulatom is mint annó.
Csak be kukkantottam ide, ha jól értem a gyümölcsöket vitatjátok, hogy miket lehet enni.
Az ananászt nem írtátok, de én úgy tudom azt is lehet meg citrusokat, ettem ma tökfözeléket meg sutőtököt is :)
ÁÁÁÁ, nem értettelek félre! Ha már ilyen ügyesen összegyűjtöttél mindent, akkor egy szuper adatbank lettél és nem kell visszakeresgéléssel tölteni az időt, csak téged megkérdezünk..:))
Különbenis, így születnek a profik..:))
Én nem vagyok az, még soha nem csináltam a candida terápián kívül táblázatot, azt is csak dacból, mert azt mondták, hogy nem biztos, hogy meg tudom csinálni, hát, megmutattam..
Jajj, nem, dehogy!!.... félreértettél!
Azt akartam mondani, hogy amikor idekerültem a fórumba, és elhatároztam, hogy ezt végig akarom csinálni, eleinte egy csomó helyről szedegettem ötleteket, amiket ide is feltettem...és te kijavítottad, ha valamit nem úgy gondoltál...de a gyümölcs téma elkerülte a figyelmünket...én sem kérdeztem később rá, mert a gyümölcsről (sajnos) könnyen le tudok mondani...
Szia!:)
Köszi, megkaptam és én is drukkolok neked, hisz a tiéd előbb lesz! Kitartás!
Egyébként jól vagy?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok