Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Bocsi, de laptopról irok és valami hülye bill.kombinációnak köszönhetően egyes dolgokat más helyre ir.
A lényeg az, hogy a hideghatást kizárnám, mivel nyáron is voltak hasonló problémáim a vesémmel pedig akkor meleg volt.
Ez a topiccím sajnos még mindig nem illik rám.:(
Mostanában én pl semmi cukrosat nem fogyasztok mégis fáj a hasam, a veséim is, és hólyaghurutom is van.
Senki nem tudja mitől lehet, hogy sokszor napokra, hetekre elmúlik az összes panasz?
:S
Sziasztok!
Az imént érkeztem haza az egyetemről, hulla fáradtan és farkas éhesen, reggel 8-tól ott ültem...
...és első kínomban az éhségtől megettem egy almát, és most fogalmam sincs, hogy mit borítottam fel vele...attól tartok hogy édes volt, bár kóstoltattam a férjemmel-szerinte savanyú volt. Végülis mindegy, ezt muszáj volt, mert már görcsöltem az éhségtől.
Ma kipróbáltam a grape cseppet, kíváncsi vagyok hogy mennyi idő alatt tűnik el... A teafaolajat milyen formában veszed? Csepp vagy ecsetelő? A fokhagymáról leálltam-pedig nagyon szeretem-mert azt hallottam róla, hogy ha sokat eszek belőle, akkoe egy idő után a bőrön is kiül a szaga.
Nekem is sort kell kerítenem az amalgám tömések kicserélésére, de egyenlőre keresem a megbízható fogorvost.
Írjál gyakrabban, mert jó olvasni, hogy veled mi van. Hol is tartasz már tulajdonképpen?
Üdv!
Betti
Herpeszre legjobb a teafaolaj (nekem) és a fokhagyma.
Én a jövőhéten szedetem ki az amalgám töméseimet a fogaimból, mert állítólag ez is befolyásolja ezeket az édes kis gombákat. Szóval mire elmúlik a szervezetemből a gomba, addiga olyan k..va egészséges leszek, hogy kicsattanok. (Ha nem is írok, de azért néha olvasgatlak benneteket.
Használsz is valamilyen béltisztítót, vagy ha nem, akkor mitől hígabb?
Ez a mákszerű valami lehet attól, amit éppen szedsz a terápiához, de nem emlékszem, mit írtál.
Ja, igen, az utolsó mondat:
szóval én a pozitív állításokról szóló listádra gondoltam, hogy bővítsd azzal, amit ajánlottam.
Lehet, hogy már el is felejtetted azt a listát? Akkor tényleg nem hat eléggé, ha elő sem veszed..
így is működik, csak lassabban és kevésbé hatékonyan.
Persze, hogy ehető, hiszen túró (ha jól emlékszem), az pedig ehető, mindegy, milyen állat tejéből van.
Mi is az utolsó mondatom? Megnézem..
Nálad a gyulladt bélrendszer miatt nem hinném, hogy durvább irtást lehetne végezni, de nem vagyok orvos, hogy eldöntsem. Hogy milyen eredményes volt a diéta, ahhoz el kellene menned az orvoshoz és meg kellene kérdezni, hogy tudjuk a választ.
Egyébként még mindig nem akarod megérteni, hogy nálad szerintem inkább az lehet, hogy túl régóta diétázol. De ez is csak magánvélemény :)
Tényleg ciki, de úgysem ismerünk, meg különben is hozzánk tartozik:)
Egyébként nem kell nagyítóval nézni, de jó, ha rápillantasz, mielőtt "elküldöd". Jó ugyanis ha tudsz válaszolni, ha valami gyógyító megkérdezi, hogy milyen állagú, mennyi, milyen színű és volt-e valami változás rajta az utóbbi időben? Ezek fontos kérdések...
Úgy tudom, hogy natúr a kimérős mogyi. A pirított szója sós, de ha natúr nem tudsz megenni ilyeneket, akkor próbálgasd. Nem igazán jó a túl sok só..
Az alma? Hát, ez jó kérdés. Kérdezz meg valakit, aki nem édesszájú- mondjuk egy pasit, aki szívesebben iszik sört vagy bort, minthogy a sütihez nyúljon, ő megmondja neked, melyik a savanyú alma..:)
Nem azért, mert iszákos lenne, hanem mert más az ízvilága:)
Natúr? Nem tudom. Amit a boltokban lehet kapni, kimérős.
Az almás recept mikortól ehető? Meg honnan tudjam azt, ami nekem savanyú, az neked talán édes.
A pirított szója az sós?
Nem nagyon tudok sótlanul enni.Mindent sózok.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok