Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

1476. Hajdina
2008. szept. 12. 20:15
jujj zsuzsi, ha tudnád, hogy milyen éhes vagyok, s hiába eszek nem lakok jól... most kezdődik ?
1475. Cszsuka (válaszként erre: 1473. - Luice)
2008. szept. 12. 20:14
Én mindenben Ökonetest használok. ezt is. A többit nem ismerem, de a bioboltosok készségesek szoktak lenni. :)
1474. cc8d148370 (válaszként erre: 1464. - Hajdina)
2008. szept. 12. 20:12
A-s vagyok
1473. luice (válaszként erre: 1468. - Cszsuka)
2008. szept. 12. 20:09
Például?
1472. Cszsuka (válaszként erre: 1471. - Luice)
2008. szept. 12. 19:38
Persze:) Még a pari is mehet néha....:)
1471. luice (válaszként erre: 1467. - Cszsuka)
2008. szept. 12. 19:16
A többi kaja ok?
1470. Cszsuka (válaszként erre: 1465. - Hajdina)
2008. szept. 12. 18:25

Igen, hallottam. Meg fültőmirigyben vagy a belső fülben szúrások is lehetnek.

Remélem, jól ment, összeszedtem minden emlékemet...

1469. Cszsuka (válaszként erre: 1463. - Cc8d148370)
2008. szept. 12. 18:23

Szia!

A lelkeddel való törődés nem kapcsolódik a valláshoz, bár kétség kívül azok törődnek vele legtöbbet, akik sokat imádkoznak, de azért ne hidd, hogy köztük nincs beteg. Ettől függetlenül azért nem ártana végiggondolni a dolgokat, mert általában az olyan embert tudja leteperni a candida, aki nagyon stresszes életet él- bármilyen oldalról megközelítve. Meg az olyat, aki elfelejt célokat kitűzni maga elé. E két véglet között pedig még sok kis lehetőség van- a lényeg, hogy a lélek nem elhanyagolandó! :)

Nem kell kivenned a zöldségeket a levesből, azzal is eheted, főzelékeket is ehetsz, csak teljesőrlésű lisztet használj. Nem fogunk itt neked most kiselőadást tartani arról, amit már a fórumban százszor leírtunk, ne haragudj, de a gyógyulásod érdekében úgy gondolom, hogy ez nem egy nagy munka.

A gyógyulás ott kezdődik, hogy az ember megvizsgálja a dolgokhoz való hozzáállását és elkezd változtatni. Aki nem hajlandó változtatni, az nem tud meggyógyulni. Ahhoz, hogy változni tudj, nem oszthatod ki a feladatot másoknak, hogy a legkisebb erőbefektetés nélkül tárják eléd a megoldást. A tudást, amit menet közben szerzel, egyikünk sem fogja neked összegyűjteni, hogy legalább ezzel se kelljen foglalkoznod...

Remélem, nem bántottalak meg és örülünk, hogy te is itt vagy közöttünk!

Zsu

1468. Cszsuka (válaszként erre: 1462. - Emeralda)
2008. szept. 12. 18:16

Szia!

Nem mondhatom, hogy csak az én módszerem jó, úgyhogy meglátjuk, mi jön ki belőle. Ránézésre a váz ugyanaz, ahogy mi csináljuk, csak nem teljesen ugyanazokkal a szerekkel. Ez a hüvelytakarítás tetszik. Vannak "odalent" tüneteid is? Csak azért kérdem, mert szerintem sokaknak segítenél vele, ha leírnád, hogy pontosan mire is kaptad.

A candida gyorsteszt azt mutatja ki, hogy mi a helyzet a hüvelyben. Akinek az pozitív, az biztos, hogy candidás, de akinek negatív, az nem biztos, hogy nem candidás, legfeljebb még a hüvelyben nincs, vagy épp nem szaporodási fázisban vetted a mintát, mert a nőgyógyász is csak akkor tudja kimutatni (információim szerint).

A szappan és tusfürdő témát jó, hogy előhoztad, mert azt már mindenkinek említenem kellett volna, hogy ezeket mindenki felejtse el, s valami olyannal mosakodjon, ami természetközeli és nem kavarja meg a bőr flóráját.

1467. Cszsuka (válaszként erre: 1458. - Luice)
2008. szept. 12. 18:09
Szia, örülök, hogy megvagy, de ha jót akarsz, ezt ne edd meg. A gyerekemnek sem adnám. Ha tejbedarát szeretnél enni, arra sajnos még várnod kell..Nem beszélve a többi összetevőről. Akkor inkább megfőzöm a gyereknek.
1466. Cszsuka
2008. szept. 12. 17:52

Sziasztok!

Egy vizsgán túl vagyok, köszi, hogy szorítottatok nekem! Természetesen több olyan kérdés is volt, ami csak rémlett, hogy benn volt a tananyagban és igyekeztem összeszedni az emlékeket, de azért szerintem sikerült. 30-án lesz meg az eredmény, addig izgulok és várok. Most mindenki elment itthonról, így pihenésképp veletek foglalkozok egy kicsit, aztán holnaptól jön a hajrá, ezért bocs, ha most két hétig nem mindig tudok itt lenni. Nekem nehezebb az előttem álló vizsga anyaga -ez van- azért igyekszem.

1465. Hajdina
2008. szept. 12. 17:47

Zsuzsi:-)

Meg szeretnélek kérdezni, hogy hallottál-e arról, hogy valakinek fülzúgása legyen a candidától ?

M.

u.i. hogy ment a vizsga ?

1464. Hajdina (válaszként erre: 1463. - Cc8d148370)
2008. szept. 12. 17:45
Milyen a vércsoportod ?
2008. szept. 12. 15:24

Sziasztok!

Ötleteket szeretnék gyűjteni, ehhez kérem a segítségeteket. Tegnap biorezonanciával állapították meg, hogy kandidás vagyok, kaptam grape cseppet, olajfa kapszult és valami psylliumot. Ezeket el is kezdtem használni ma, ettem reggel-délben zöldségpörköltet meg üres zöldséglevest, és ennyi. Valószínűleg holnap is ezt fogom enni. Kaptam egy listát, amin valami vércsoport szerinti ehető zöldségek vannak, de ebből nem lehet hónapokig főzni, merthogy azt mondta a doktornő, hogy 2-3 hónapig kell diétázni, utána visszaállhatok az eddigi szokásaimra, ha akarok, és nem tetszik meg az az életmód. Nem fog megtetszeni, az biztos. Hablatyolt még nekem a lélekről, meghogy foglalkozzam magammal, de én nem vagyok vallásos ember, én csak és kizárólagosan a diétával akarok foglalkozni.

Ezért, kérlek, írjátok le, pontos recepttel, hogy ti mit esztek, ettetek.

Köszönöm.

1462. Emeralda
2008. szept. 12. 15:20

Szia Zsuka,

ahogy ígértem,jelentkezem,hogy mi volt ma az orvosnál(gaszt.-belgyógyász).Kielemezte a vérerdményt, ami teljesen egyértelmű ,hogy régóta fertőzőtt vagyok és ezért ilyen magas az IgG, illetve ezért normális az IgM szint. Egyébként bárkinek ajánlani merem a gyógyszertárakban kapható Candida Gyorstesztet, mert megbízható! Annak is,aki már a diéta után vsak ellenőrizni akarja magát.

Szóval megkaptam a diétát, 3 fázisra bontva, szigorú első 2 hét, 1 hónap és a maradék kettő,aztán kontroll. Kaptam mycosyst tablettát, anti candida teát,foghagyma drazsét,oregánó cseppet,propolisz + C tablettát és egy nagyon csúnya zöld port lúgosítani.Véleményem szerint elég jó kis kúrát rakott össze, mi a véleményed??? Ja, és irrigálnom kell hetente 2-3 alkalommal , amihez receptet is adott: 2,5 dl vízbe 2 kk almaecet,2 csepp levendula illóolaj,2 csepp teafa illóolaj. Továbbá hanyagolnom kell mindennemű tusfürdőt, csak natúr szappan 1 hónapig. Mit szólsz????

1461. Hajdina
2008. szept. 12. 14:35
Nemrég értem haza, nem volt semmi érdekes, csak kezelés, s jövő héten is, majd utána mérik az értékeket, azt mondták, akkor derül majd ki, hogy merre haladok:-)
1460. Hajdina (válaszként erre: 1458. - Luice)
2008. szept. 12. 14:33
szerintem ebben minimum kétféle cukor van, te eheted ?
1459. luice
2008. szept. 12. 14:17
Bocs mindenkinek akit félre vezettem de nincs gyerekem.Akit eddig annak irtam a tesóméké és én csak ugy állitottam be mintha az enyém lenne de reagált rá valaki és nem szeretném ha mégjobban bele bonyolódnék a hazudozásba.Bocs mindenkinek innentől igérem csak az igazat irom.
1458. luice
2008. szept. 12. 12:13

Zsuka

Van olyanom hogy grizes tejpép.Mondanom sem kell babáknak való.Összetevők:lefölözött tej,kukoricagriz,rizspehely,növényi zsir,fruktóz,szőlőcukor,maltodextrin,keményitő,kalcium-karbonát,vitaminok:c,niacin,e,pantotenát,b6,a,b1,b2,folsav,k,biotin,d3,kalcium-laktát,vas-difoszfát,természetes bourbon vanilia aroma,kálium jodát.Vizzel kell megcsinálni.Szinező és tartósitószer nélkül.De gondolom nem jó?

1457. luice (válaszként erre: 1452. - Hajdina)
2008. szept. 12. 11:48
Töltöttem rólla fel képeket.
1456. luice (válaszként erre: 1454. - Cszsuka)
2008. szept. 12. 10:04
Na nem tünök el csak kinylódok a cigivel.Tegnap 3 szálat szivtam egész nap.Olyan jó lenne már valami mást is enni nem csak a zöldségeket de nem merek.Főleg most mert igy nem tudom eldönteni hogy a cigi megvonás miatt vagyok rosszul vagy a kaja miatt.Olvastam eggy olyan receptet hogy egy tálba kell lerakni paradicsomot rá fokhagymát rá reszelni mozarellát befedni parival és megsütni.Ugy megcsinálnám csak a pari tiltott.Meg olyat lehet hogy mondjuk cukkinit megsütök egy kis olajon?Mert hogy talán sütni sem szabad?
1455. luice (válaszként erre: 1452. - Hajdina)
2008. szept. 12. 09:59
Nagyon kiváncsi vagyok az eredményedre és örülök hogy sokat javult az állapotod.A kislányom most másodikos.Neked vannak gyerköcök?
1454. Cszsuka (válaszként erre: 1453. - Hajdina)
2008. szept. 12. 08:53

Kösz :S

Neked meg boldog névnapot!

:)

1453. Hajdina (válaszként erre: 1450. - Cszsuka)
2008. szept. 12. 08:23
Megy a drukk a vizsgádhoz:-)
1452. Hajdina
2008. szept. 12. 08:23

Jó reggelt, ma megyek másodszor biorezonanciás kezelésre, ma sok újdonságot nem fogok megtudni, de örülök, mert egy hét diétával is már sokat javultam.

Luice:-) mekkora a kislányod és hogy vagytok ?

H.

1451. Orsy27 (válaszként erre: 1439. - Luice)
2008. szept. 11. 20:29

Szia Luice!

Igen, Vega-teszttel vizsgáltak, 86-os volt a candida, 70-es a tehéntej, a tejcukor 80-as, a vaj 88-as, sajt 78-as.

1450. Cszsuka (válaszként erre: 1449. - Luice)
2008. szept. 11. 19:30

Igen, van egy nagyon régi candidás szakácskönyvem, ami így van összeállítva, de ott a szerző gyereke volt beteg és olyan baja volt, ami miatt a tojást ki kellett iktatni. Ezután került be a köztudatba, hogy a tojás tiltott.

Ma nem jártál errefelé... Mi van veled?

1449. luice (válaszként erre: 1448. - Cszsuka)
2008. szept. 11. 18:53
Valahol azt olvastam hogy a tojás tiltott.Akkkor mégsem?
1448. Cszsuka (válaszként erre: 1447. - Hajdina)
2008. szept. 11. 18:42
A tojás nem nyers benne, s miért ne ehetnéd meg? Csak a tojásérzékenyeknek nem szabad megenni. Annyi, hogy nem kell rántottát bundáskenyérrel enni...:)
1447. Hajdina (válaszként erre: 1445. - Cszsuka)
2008. szept. 11. 18:19
A tojás miatt már most is ehetem ? Ma léptem a második hétbe ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook