Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
hát, ezt a kanna-betétet velem nem közölték a bioboltban, de majd utánajárok. Rendesen rá van írva az ára, semmi +üveg.
Te hogy vagy? Egyre ritkábban jössz...
Hát, ezt innen látatlanban senki nem mondja meg neked, hogy a tied kóros-e. Egy normális öntisztulás mindenkinél van. Van, akinek az is eleve sok, van, akinek meg semmi sincs. Ha voltál mostanában nőgyógyásznál és nem szólt semmit, akkor a tied normális.
Az tényleg drága. Vagy csak régen néztem meg az árát? Viszont a kanna betétes, utána már nem kerül ennyibe. Igen, csak úgy tedd bele a vízbe és várj vele néhány órát. Meglátod, még a csapvíznek is más íze van.
Örülök hogy igy belejöttél és nem adtad fel,lehet az a multkori "kitörésed" is bezavart egy kicsit itt a nagydolog terén.Nem?A fehér valamiken ne izgulj nekem is nehezen indulgat aztán meg hetekre is eltünik.Rafináltak ezek a kis dögök.
:) ja, ásványvizet iszom, szénsavmenteset, de csak olcsóbb fajtát.:S
60 kiló vagyok kb., pont van egy ökömagom, vettem egyet tartalékba...de csak úgy simán belerakom egy kancsó vízbe? Vettem pí-vizet is a héten, de elég drága, majd' 400 Ft egy 5 literes. Még a nagykerben meg akarom nézni.
Ja, igen! Már régóta gondolkozok ezen, és mindig elfelejtem megkérdezni: Én úgy tudom, hogy a folyás egy normális dolog, mensi előtt és után néhány napig...de itt olyan sokat beszéltek róla, hogy már azt gondolom, hogy baj, ha van...:S Na, ezt jól leírtam. Szóval van nekem is.
Ha van ökomagod, tedd bele 2liter vízbe, azt idd meg.
szerintem az oké, ha nem 70 kiló vagy. Viszont jó lenne, ha lágy vizet innál.
A 2 liter megvan naponta, többet nem bírok.
Oké, ja igen: mennyi vizet iszol?
De, meg lehet venni, erre nem is gondoltam, mert a béltisztító nemrég van magyar palettán.
Akkor holnap menj el a boltba, s addig döntsd el, hogy mi legyen..
Megkaptam, jó így...lehet nem is kellene 2 doboz Psyllium.
A Psylliumot nem tudom megvenni Miskolcon? Ma kaptam meg a kártyámat, holnap akartam lenenni a boltba.
Vagy, ha már megrendelted, akkor meg kérj egy doboz zöldteát hozzá, ha sikerül, akkor írom, hogyan idd. Bár a teát meg tudod venni Miskolcon is.
Hát, nem tudom, mi tévő legyek, lehet, hogy neked a drasztikusabb kellett volna? megrendelted már a második Psylliumot? Mert ha nem, akkor érdemes volna helyette BWL-6-ot kérni. Mennyi vizet iszol?
Igen, gyakran vagyok ideges, feszült, sajnos főleg a gyerekekhez nem maradt türelmem. Egyelőre úgy érzem, azért szeretnék néha sütit enni, vagy egy csokit, de közel sem annyit, mint ami eddig elfogyott hetente.
Zsuzsa! A déli Psylliumot 4 szemre emeltem, este maradt a 6 szem. Viszont így sincs semmi változás széklet téren: tegnap nem volt, ma meg csak egyszer....és a luice által emlegetett "fehérség" sem akar felbukkanni....
Igen,ezek a pozitív mellékhatások. Én ezért eszem most is kevés cukros dolgot, mert azóta is tapasztalom, hogy a cukorevés után türelmetlenebbé, feszültebbé válok.
Szerintem már csak ezért is megéri az egész, nem?
Igen,ezek jó jelek, mondhatom úgy is, hogy Bernuskával együtt szerencsésnek mondhatod magad, mert "normálisan" haladtok előre a kúrával.
A fáradtság ellen ajánlom a Q10-et és a Dong Quai-t. A grape cseppet az édeset ajánlom, annak ellenére, hogy az a drágább, de azt kívül-belül ismerem. Nemhogy szükségesnek tartom, de csodálkozom, hogy nem az elejétől szeded és nem tették bele a terápiádba.
:) Nekem is hasonló "javulásom" van: férjem szerint türelmesebb, nyitottabb vagyok, és nekem is kb.2kiló ment le, jó a közérzetem, viszont még könnyebben fáradok.
Ha beszedtél mindent, akkor lehet, hogy jó lenne pl. a VAG-Y nevű és az olajfa is gyulladáscsökkentő, ha szeded, épp jót fog tenni, még akkor is, ha most nem úgy érzed.
Az a helyzet, hogy te is tudod, hogy így, ahogy te csinálod, nem lehet eredményt elérni.Remélem, nagyobb bajod nem lesz! Az olajfát feltétlenül szedd be, még ha fel is adod az egészet!
Egyébként az egész kúra béltisztítás nélkül semmit nem ér. Akár Colonix, akár más.
Igen, a fahéj is azok közé a fűszerek közé tartozik, amik gombaellenesek!
Sziasztok:-)
Ma két hete kezdtem el a diétát. Jól elvagyok, bár van aki azt mondja, hogy látszik, hogy fogytam, megméretkeztem és tényleg fogytam 2 kilót.(62-60)
Inkább az tetszik, hogy nem nő meg a hasam estére, gondolom ez is a gombák miatt volt.
Továbbra is gyenge vagyok, néha a fáradtság nagyon kiüt, a kedvem viszont mintha javulna.
Zsuzsi:-) ezek jó jelek ?
Holnap megint kezelés. Elmentem a boltba, de nem tudtam eldönteni melyik grapefruit-cseppet vegyem meg, segítenél ? Vagy szükségesnek tartod-e, ha szedem a gombaölő gyógyszert ?
Most már nincs mit beszedjek rá, előbb pusztulnék el én mint ezek. Lent nagyon jó eredményeket értem el irriglással, de feljebb még mindig tombolnak fáj a hasam, lázam is van a gyulladástól. Így jártam, hogy mondani szokás..
Szia!
Fahéjat nemcsak hogy szabad, de szinte kötelező enni! Remek gombaölő.
Drukkolok mindenkinek, hogy legyen elég kitartásotok! Habár ez nem mindig elég a sikerhez. Hallottam olyanról aki keservesen diétázott egy évig, de nem ért el vele semmit, míg Colonixal ki nem tisztította a vastagbelét.
Ilyen is van.
De vajon nekem miért nem sikerül sem ezüstkolloiddal, sem grape cseppel, sem semmivel kiírtanom őket?? Fogadni mernék, hogy még csak nem is pusztulnak tőle...
Én feladom, ezek elkísérnek a sírig..
További ajánlott fórumok: