Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

1716. Cszsuka
2008. szept. 22. 19:11

Melcsi!

Túl vagy a vizsgán?

Gratulálhatunk?

(Biztos sikerült:)

1715. Cszsuka (válaszként erre: 1707. - Kétségbeesett lány)
2008. szept. 22. 19:10

Szia!

Tudtam, hogy ezt nem hagyod reakció nélkül, de legalább tudod, hogy értem, mi van veled:)

Egyébként hogy vagy?

1714. Cszsuka
2008. szept. 22. 19:09

Luice!

Mi van veled? Hogy vagy?

1713. Cszsuka (válaszként erre: 1712. - Bernuska)
2008. szept. 22. 19:09

Szegényke!

Ez velejár a méregtelenítéssel, de, hogy ez már az-e, azt nem tudom (?)

Talán a kozmetikus is picit durvább volt?..

Hát, hogy mit ajánlok?

Van egy női vitamin, a Womens ultraplex, abban rengeteg vitamin van a helyes kombinációban. Ezt úgy kell megrendelni. Talán még a korall kalciumot, ami kissé húzós árban, de nagyon hasznos a lúgosításban és 72 féle ásv. anyag van benne. Enzim terén kétfélét tudok javasolni: Digestive enzime, a másik a Papaya.

A pattikra Mirtill krémet Q10 krémmel- egyiket este, másikat reggel, az tényleg jót tesz neki.

Hogy milyen sorrendben, azt rád bízom, meg, hogy mikor, azt is, de szerintem ezek most jól jönnének a szervezetednek.

Ha valamelyiket beszerzed, utána kérdezz, adom a haszn. ut-t...(Mint a Mézgáéknál..:)

1712. Bernuska (válaszként erre: 1709. - Luice)
2008. szept. 22. 17:19

Semmi nincs rajta, vagy legalábbis nem látom. Tudod, ez a bizonytalanság nagyon rossz.

Ráadásul voltam kozmetikusnál csütörtökön, és 4-5 helyen úgy begyulladt az arcom, hogy 2 centis púpok vannak rajtam az arcom leglátványosabb pontjain.

1711. Bernuska (válaszként erre: 1710. - Cszsuka)
2008. szept. 22. 17:10
Még nem. Mit vegyek, mit ajánlasz?
1710. Cszsuka (válaszként erre: 1708. - Bernuska)
2008. szept. 22. 13:19

Tudom, hogy neked épp nem jó, de ez így jó. Nem kell 4x menni, ha nem muszáj, elég a 2. :) Ne felejtsd a sok vizet!

Ezt csak egy hétig szedd, akkor is, ha nem fogy el és ha maradt, akkor hagyd a 6. hétre, nem árt akkor még egy kicsit megtolni...

Ha csütörtökön szeded be utoljára, pénteken jöhet a probiotikum meg a többi vitamin. Végülis vettél valamilyen vitamint?

1709. luice (válaszként erre: 1708. - Bernuska)
2008. szept. 22. 11:36
Na és vannak már rajta valamik?Nehogy elkezdj te is parázni mint én.
1708. Bernuska (válaszként erre: 1706. - Cszsuka)
2008. szept. 22. 10:28

...hááát, érdekesen....

pénteken kezdtem el szedni, délben 1, este 2 szemet, szombaton 4x voltam wc-n, ezért este megint csak 2 szemet vettem be, mert vasárnap utaztunk Debrecenbe apukámhoz, és paráztam, hogy mi lesz az úton...:) Vasárnap este bevettem a 3 szemet, mert csak 2x volt wc. Most ezt tartom, ma sem veszek be 3-nál többet, mert holnap egész nap, 9-20 óráig az autóban fogok ülni, egyik ügyfélnél sem mehetek nagydolgot intézni...:S Na, ez lesz még izgi. Annyi könnyedség lesz, hogy 3 óra körül anyumékhoz közel leszek....:))))

1707. Kétségbeesett lány (válaszként erre: 1692. - Cszsuka)
2008. szept. 22. 01:55
Azta, ahogy ezt elolvastam, beugrott az 5 évvel ezelőtti énem :) Ugyanez, teljesen. Egyébként sztem nem olyan rossz cukorbetegnek lenni. Én csak a szövődményektől félek, de az életmód teljesen megszokható. Na ez csak úgy kikívánkozott belőlem, mert "sajnos" nincs sok cukorbeteg ismerősöm, így már ha egy ismerős ismerőséről hallok, akkor is arra gondolok, hogy van bennem és benne vmi közös, és ez "jó" dolog :)
1706. Cszsuka (válaszként erre: 1703. - Bernuska)
2008. szept. 21. 20:38

Még jó, hogy humorosan fogod fel...:)

Egyébként azt reméltem, hogy dolgozik a Bwl...

1705. Cszsuka (válaszként erre: 1704. - Bernuska)
2008. szept. 21. 20:38

Ezeknél biztosan vannak sokkal jobbak is, de nekem ezek vannak itthon meg.

MICHIO KUSHI: Az arcod nem hazudik

MANFRED MÜLLER: Az arc, mint az egészség tükre

(Szerintem a három közül ez a legjobb)

ANNE L. BIWER: Testünk jelei

1704. Bernuska (válaszként erre: 1694. - Cszsuka)
2008. szept. 21. 20:28
Ez a könyv engem is érdekelne...:) Írsz szerzőt és címet?
1703. Bernuska (válaszként erre: 1681. - Cszsuka)
2008. szept. 21. 20:20

,,,konkrétan nincs semmi, csak már látom magamon is liuce aggódásait: jól csinálom, most édes volt az alma vagy savanyú, de ha édes, akkor nem ehettem volna meg...milyen változást kellene látnom, stb.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1702. Bernuska (válaszként erre: 1680. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 20:18
Miskolci Egyetem- Gazdaságtudományi Kar
1701. Cszsuka (válaszként erre: 1699. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 17:44
Nem baj, szerintem semmi gáz...:)
1700. Cszsuka (válaszként erre: 1698. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 17:43

Ez sajnos nagyon is igaz. Két dolog lehet ilyenkor, mégpedig az, hogy vagy nem pont Ő az igazi, vagy a szexuális étvágyad sokkal kisebb, mint az övé. Csakhogy, minden szüléssel csökken a nőknek efféle étvágya, akkor veled mi lesz később? Ajánlom esetleg a Ginsenget erre, mert ráadásul erősíti is a nemiszerveket.

A földsugárzás sokat tud kavarni, érdemes kihívni egy radiesztétát, s kérni, hogy tegyen le mágneslapokat, amik árnyékolják ezeket a hatásokat. Nálunk az egész lakás be volt mágneslapozva, hosszú évekig, aztán közben padlócsere volt, s még nem hívtuk ki újra az illető hölgyet, de mostmár úgy érzem, nincs is rá szükség. Valahogy ez úgy van, hogy ha megtalálod önmagad, akkor kevésbé leszel sebezhető.

2008. szept. 21. 17:39
:) Ezt jól körülírtam
2008. szept. 21. 17:38

A Földsugárzásra is gondoltam már. A szobám ebből a szempontból nagyon rossz adottságokkal rendelkezik. A közepén van egy Hartmann-féle kereszteződés és körülötte több vízér.

Gondolom Ti is hallottátok már ezek milyen károsak tudnak lenni.

Én kiköltöztem a nappaliba kb fél évre, de ezen idő alatt is hullámzott az állapotom. A természetgyógyász a hideg alkaton kívül még párkapcsolati problémákkal magyarázta a női gondjaimat. Mivel a petefészek páros szerv,csak tulajdonképpen nem az volt az első ami begyulladt, hanem az járulékos volt, tehát ezt a nézetet nem tartottam túl valószínűnek. De azért megvizsgáltam a párkapcsolatomat, a szextől való félelem indikálhat hüvelygombát, amikor az ember ennek "apropóján" próbál kibújni a tevékenység végzésének terhe alól.

1697. Cszsuka (válaszként erre: 1695. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 17:33
Amikor ilyen sz..ul vagy lelkileg, főleg ajánlom, de egyébként a felfázásra hajlamos embereknek mindenképp, a szaunát. Egyrészt méregtelenít, másrészt felmelegít, energiát ad és jókedvre derít. Keríts valakit, aki szívesen elmegy veled és váltsatok rá bérletet. Meglátod, megéri. De hagyományos szaunába menj, az uszodában, ne infraszaunába!
1696. 9df60c3431 (válaszként erre: 1694. - Cszsuka)
2008. szept. 21. 17:33
Szerintem jól gondolod. Én folyton úgy érzem valami fontosat figyelmen kívül hagytam, ezért nem stimmelnek a dolgok. Ez lehet az alkatom, vagy lelki dolgok, vagy olyan amire eddig nem is gondoltam. Ehhez mindenképpen kéne valami külső információforrás.
1695. 9df60c3431 (válaszként erre: 1692. - Cszsuka)
2008. szept. 21. 17:29

Sokkal erősebb mint én, ez biztos.

Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg nem ez a legszörnyűbb betegség a földön csak nekem tűnik jelenleg annak. Vannak jobb napjaim is, olyankor érzem hogy mégis érdemes élni. Azokért a napokért élek, és persze a szeretteimért.

1694. Cszsuka (válaszként erre: 1693. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 17:28
Hát, igen, bármennyire is nem akarjuk bevallani, nagyon sok múlik azon, hogy milyen alkat vagyunk. Ajánlom figyelmedbe az alkatokról szóló könyveket, hátha magadra találsz. Úgy érzem, neked arra lenne leginkább szükséged, hogy valahonnan kívülről kapj információt magadról. Vagy rosszul gondolom? Akkor bocs...:)
2008. szept. 21. 17:23

Van igazság abban amit mondasz. Egyszer természetgyógyász is említette, hogy ún. hideg típus vagyok, télen minimun 2 zoknival és bélelt bakanccsal indujak el hazulról. A rövid kabátokat és haspólókat pedig élből felejtsem el.

Ennek eleget is tettem, felöltöztem rendesen de aztán nem csak az volt a baj..

1692. Cszsuka (válaszként erre: 1689. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 17:21

Nem, az a helyzet, hogy pár hét diéta és terápia csak arra elég, hogy a szervezet kipucolódjon és fellélegezzen. Sok esetben maga a folyamat, amikor az imm. rendszer megpróbálja helyreállítani a kisiklott helyzetet, jobban fáj, mint előtte a betegség. Sajnos a gyógyulás felé vezető út ugyanarra vezet, csak rögösebb. Bizonyos ételeket száműznöd kell hosszú időre, de nem örökre. Nagyon lassan és türelemmel lehet visszahozni a régi dolgokat. Bizonyos dolgokról azonban le kell mondanod örökre. Nem hiszem azonban, hogy a sütiről is. Gondolj arra, hogy aki cukorbeteg, még annyi sütit sem ehet, mint te. A barátnőm kislánya 15 éves, két éve I. típ. cukorbeteg, ami azt jelenti, hogy naponta 3-4x méri a cukrát magának, ami azzal jár, hogy megböki magát, aztán pedig az eredményhez mérten beadja magának az inzulint- ami szintén azzal jár, hogy megböki magát. Nem ehet akkor, amikor akar, s annyit, amennyit akar, azt sem, amit akar. Volt olyan a nyáron, hogy elmentünk együtt a városba, s inkább mi sem ettünk fagyit, mert a fagyisnál nem volt diabetikus. Szemrebbenés nélkül viseli, ahogy körülötte mindenki azt ehet, amit akar. Nem számít, hogy épp milyen helyzetben és hol van, amikor itt az idő, akkor ennie kell...És még soha nem mondta, hogy nem akar élni.

Ehhez képest neked és nekem és a többieknek nagyon jó dolgunk van..

2008. szept. 21. 17:19

Erőt vett rajtam az önsajnálat, és folyton azon gondolkodom hogyan juthattam idáig miért nem tettem valamit amíg lehetett amíg időben voltam.

Azt hiszem gomba okozza a tüneteket, de ebben sem vagyok biztos. Voltam uh-n nem látnak soha semmi gyulladást, de ha igy lenne fájna mindenhol, nem lenne hidegrázásom és a többi és a többi..

"A legtöbben meg vagyunk győződve arról, hogy hegyeket tudnánk megmozgatni, ha valaki eltakarítaná az útból a dombokat. "

1690. Cszsuka (válaszként erre: 1688. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 17:14
Az a helyzet, hogy az immunrendszerednek valószínűleg itt a leggyengébb pontja. Mindenki úgy van vele, aki ebbe a betegségbe beleesik, hogy bizonyos tünetek azonnal eltűnnek, mások meg csak hosszabb idő alatt. Nekem pl. évekig tartott kimászni a köhécselésből. Ha úgy érzed, hogy mindent megtettél, orvossal és természetgyógyásszal illetve önmagaddal szemben, akkor érdemes elkezdeni olyan gyógynövényeket fogyasztani, ami segít a nemiszerveid megerősödésében. Talán Maria Treben könyvét ajánlom.
2008. szept. 21. 17:12

Ahogy mondtad, a diéta alatt csak visszavesznek a terjeszkedésből, de el nem pusztulnak.

Arra viszont nem számítottam, hogy a legapróbb visszatérés a régi étrendemhez is nagymértékű roszabbodást fog előidézni.

Tényleg olyan, mintha nem pusztultak volna el, csak egy időre "hibernált" állapotba kerültek volna. Aztán egy kis cukor felrázza őket, és megy tovább minden.

ha erre gondolok összeszorul a szívem, ugyanis ez azt jelenti, hogy soha az életben nem fogom tudni kiírtani őket onnan, mindig csak hosszabb-rövidebb tünetmentes időszakokat sikerül majd elérem a legszigorúbb diétával is.

És ha erre gondolok, nincs kedvem tovább élni....

2008. szept. 21. 17:07

Most csak szóbeli tanácsot,véleményt szerettem volna arról, tudja-e esetleg valaki miért van ez a hol jobban, hol rosszabbul állapot. Vagy hogy egyáltalán hogy működnek a gombák ebben az esetben. Azt hittem mindent tudok róluk amit tudni lehet

Naiv fejjel ugyanis azt hittem, ha a bélrendszert kitakaríom elvágom az utánpótlást tőlük és meggyengülnek, esetleg meg is szűnnek intim helyen a panaszok? Mégsem ez történt..

1687. Cszsuka (válaszként erre: 1684. - 9df60c3431)
2008. szept. 21. 16:53
Hát, értem én, de mivel azt írtad még régebben, hogy nem adsz ki többet erre a programra, senki nem tud segíteni - szerintem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook