Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Na, ezek a hozzá nem értők!
Egyszer én is elmentem egy Voll-tesztre, akkor már kigyógyulófélben voltam a candidából.
Megállapították, hogy az agyi ereim olyan rossz állapotban vannak, hogy csodálkoznak, hogy élek. Ezen kívül, miután megemlítettem a candidát, megállapították, hogy candidás vagyok, s felírtak egy doboz 4-5000 Ft-os bogyót, amit tőlük kellett volna megvennem, az szerintük rendbehozta volna a candida problémát..:DD
Azóta tudom, hogy a Voll készülék úgy működik, hogy egy ellenállásmérő van rákapcsolva és a sejtek áramerősségét mérik. így lehet legegyszerűbben leírni, bár távolról sem egészen pontos, így. 60 körüli érték a jó, az 50 alatti alulműködést, a 60 feletti szintén kóros állapotot jelöl, de utánanézek pontosan, ha érdekel benneteket. A lényeg, hogy nem az agyi ereim miatt volt olyan rossz az agyi értékem, hanem az agyamban lévő jóindulatú daganat miatt, amit én nem mondtam nekik el. Lehet, hogy daganatra akartak utalni, csak nem mertek ijesztgetni? Gondolták, hátha így is elmegyek kivizsgálásra?
Mindenesetre a candida bogyójukkal befürödtek, mert akkor én már ahhoz sokkal többet tudtam erről a témáról, hogy tudjam: egy doboz bogyó nem oldja meg a problémát. De vajon hány embert ugrattak be vele?
November 12-én megyek Dr.László Máriához, mivel a nőgyógyászom candida albicans-t talált a hüvelykenetemben. Ezek után nem tudom 100%-ra vehetem-e, hogy candidás vagyok, ezért inkább kivizsgáltatom magam.
Most valami hasonlót csinálok amit írsz, addig míg nem tudok dokihoz menni próbálok diétázni, már elhagytam a tejet, élesztőt, cukrot, fehér lisztet, de ezeket eddig sem nagyon fogyasztottam, de most még a maradékról is lemondtam.
Reménykedem benne, hogy nem lesz nagy a baj, mert igazából olyan rettenetes tüneteim nincsennek.
Annakidején, mikor maszekon elmentem egy belgyógyászhoz, közben meglett a candida eredményem, amit boldogan elvittem neki, hogy nézze meg: megvan a baj gyökere. Meg sem nézte, csak mosolyogva annyit mondott: felejtse el ezt a butaságot, szedje az allergia gyógyszerét és éljen boldogan!
Nos, ebből csak azt tartottam meg, hogy élek boldogan, szerencsére:)
Nemcsak allergia gyógyszert nem kell szednem, de az ízületeimre, a tüdőmre, a gyomromra sem kell szednem semmit -amiket azelőtt mind szedtem. Még mosolyogtam is keserűen magamban, hogy a 70 éves apósom milyen büszkén mutatja a marék gyógyszert, amit be kell szednie, de én akkor még csak 33 voltam.
Nnnnna, végre van időpontunk a dokihoz. :o)
November 11-re... Tehát, még mindig kell a türelem, de legalább már tudom, meddig. :o)
Azt mondta a párom, telefonon nagyon szimpatikus volt és nagyon lelkiismeretesnek tűnt...
Ja, és angolul is beszél, ami nekem nem, de a páromnak segítség. :o)
Reggeli vizeletmintát is kell vinnünk, állítólag a terápiához kell...
Kíváncsi vagyok. :o)
Ez a gondolkodás azért van, mert valóban sokan dilettáns módon osztogatják a jótanácsokat. Most olvastam az SG fórumon, hogy volt olyan, aki kórházba került a candida programjával. Nagyon haragszom az ilyenre. Mármint azokra, akik felelősség nélkül csak a pénzbeszedésre mennek.
így nagyon nehéz a jóembernek kiválogatni, hogy mit hihet el, mit nem. Amúgy is azok az emberek lesznek candidások, akiknek épp elég a bajuk, nem kellene még tetőzni.
Ami nálunk a gyakorlat, az a következő:
Ha már gyanítod, hogy candidás vagy, de még nem bizonyosodtál meg róla, egy nem túl drasztikus diétába belekezdhetsz, ami arra jó, hogy megismerkedsz az ételekkel - megtudod, hogy mi az, amit szívesen megeszel, mit tudsz elkészíteni jól, ami ízlik is, s megtudod, hogy milyen alapanyagokat hol lehet kapni.
A nem túl drasztikus azt jelenti, hogy fehér lisztet, cukrot, élesztőt és tejet kiveszed az étrendedből, valamint a vörös húsokat.
Ha már voltál vizsgálaton, s kiderül, hogy negatív, akkor nem kell candida kúrát csinálnod, viszont egy hat hetes ilyen típusú diéta vitaminokkal vagy éppen teljes testtisztító programmal egybekötve csak hasznos lehet számodra. Egy csomó dolog rendeződik a szervezetedben, ha egy időre átállsz erre a táplálkozásra, aztán szépen lassan visszaveheted a régi megszokott ételeket, de ezeket sem felejtsd el, hagyd a napi étkezésedben. Rengeteg olyan vitamint tartalmaznak, amit a ma használatos tömegélelmiszerek nyomokban sem.
Ezen kívül mindenkinek ajánlom - a nem candidásoknak is -, hogy a félkész és készételeket, a mikrohullámú sütőt és a leves- ill. pörköltkockákat vegyétek ki az étrendből.
Sok kellemetlenségtől mentitek meg a szervezeteteket.
Ha megvan a vizsgálat eredménye és pozitív, akkor nálunk egy tisztítókúra van, ami gombaöléssel és további táplálkozási megszorításokkal jár. Ez kb. 2-3 hét. Utána következik az immunrendszer "feltöltése", jobbanmondva támogatása. Ez vitaminokkal, probiotikummal és egyéb tevékenységekkel jár, ami lehet masszázs, sport, szauna, egyéb torna, relaxáció és önismeretfejlesztés.
Az egész terápia kb. 6 hét, utána azonban a hagyományos ételekre még nem azonnal térünk vissza. Ez egyéntől és a betegség súlyosságától függ.
Remélem, segítettem:)
Köszi, biztos jó... :o)
Csak sajna "kicsit" messze van... ;)
De találtam részleteket a könyvből a neten, majd később megnézem...
Addig meg drukkolok, hogy a páromnak végre sikerüljön beszélni a dokival, akit kinéztünk. :o)
Sajna itt nem műkszik a "másnak bevált"...
Nem találtam olyan embert, aki volt ilyesmi vizsgálaton...
Meg amúgy is elég kevés embert ismerünk itt...
Biztos, hogy fontos, hogy ki használja és szerintem nem csak a gépre kéne hagyatkoznia, hamár orvos. Vagy enyire csak az üzletnek van szerepe? Csak olyanhoz szabad menni, aki másnak bevált...persze, nekem is ajánlották :-(
Voltam egy másikon, ott homeopátiás cseppet állítottak elő, azzal a rezgéssel, amit kimutatott a gép, hogy nekem jó lesz...Hát? Szerinted? "Ittam" én rendesen...és a fiam is szedte a neki készítettet. Hónapokig próbálkoztunk...Pedig a homeopátiában hiszek! Most is használom!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok