Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Amikor az első időszak van, akkor házityúkból sem. A második szakaszban pedig már nem csak házityúkból, hanem bármilyen fehér húsból: nyúl, csirke, pulyka.
Gyerekeknél más a helyzet, már az első időszakban is ehetnek húst.
Hát nem te vagy az első, aki bűnöz. Persze ez nem azt jelenti, hogy jól tetted, de ezért nem kell újra kezdeni a 3 hetet, de egy hetet nemárt ráhúzni még mielőtt új dolgokat vezetsz be. Szerintem. És próbáld mellőzni a bűnözést. Lehet ciki, de pl ha joghurttal lett volna a saláta készítve és citrommal ízesítve akkor nem lett volna gond, a burgonya helyett meg párolt zöldség, vagy barnarizs. Hidd el a szereteid is megértik ezt, magyarázd el nekik, hogy ha a szervezetedben lévő gomba élelemhez jut, akkor 20 percenként megkétszereződik, na most egy telepen elég sok gomba lehet, és egy napban pedig 24 óra. Szóval nem célszerű bűnbe esni, mert ezzel ők (a gombák) nyernek csak, és olyan alaktomosak, hogy képesek azt a keveset is megtalálni.
Ilyenkor egyébként szokott puffadás, gázosodás görgy, hasmenés stb is előfordulni ezzel jelzi a szervezet, hogy nem a számára megfelelő ételt kapta.
A ProLaborhoz felesleges a beutaló, mert nincs rajta támogatás és ugyanannyit fizetsz, csak egy felesleges kör a doki.
Időpontot kell egyeztetni a ProLabornál telefonon, és mi nem éhgyomorra mentünk.
A nystatint nekünk a doki írta fel, a körzeti orvos. Gombaölő szert feltétlen orvosnak kell kiírni, mert ő tudja, hogy neked melyik lesz a jó, és egyútal rá kell kérdezni, hogy milyen béltisztítót ajánl.
ó pedig az volt a receptben.
ugye halat azért lehet enni?
én elteszem magam holnapra. nincs bennem egy szikrányi energia se. :( úgy érzem magam, mintha egy kiadósat edzettem volna. szép lesz ez a két hét.
volt a doksiban az is, hogy megterhelő ez a kúra a májnak. mivel lehet majd kicsit életet lehelni belé és mikor?
a válaszokat majd hnap visszaolvasom.
jó éjt mindenkinek!
Akkor azt hiszem jól csinálom a diétát, mert a gomba érzékelte a megvonást és most harcol. :) Örülök. Bár egyre kellemetlenebbül érzem magam. Kezd feszíteni a pocakom. Remélem nem robbanok fel.
Ez a kölesgolyó nagyon jó, az előb ettem meg egy egész zacskóval. Még szerencse, hogy kettőt vettem. Azt hiszem mégiscsak a nagyobb zacskósat kellett volna venni.
No a Sparban nem volt teljeskiőrlésű tökölyliszt - vagy legalábbis nem volt ráírva. Zabliszt meg egyáltalán nem volt. Az baj, ha a kenyerem csak simán tökölylisztból csinálom, amíg nem szerzem be a másikat? Vettem kölesgolyót is, tényleg 109 a natúr. :)
Az előbb majd meghaltam miközben megettem egy Aktiviát, borzasztó. Alapból ki nem állhatom a joghurtot de ez mindent felül és alulmúlt.
pisztácia és kesudió az mehet ugye? azt vettem rágcsinak.
Az édeset azért kívánod, mert a candida tünete az édesség utáni vágy is, a sütiket majd a második időszaktól lehet fokozatosan bevezetni. A puffadás is a candida tünete, a diéta során meg fog szünni majd, de ehhez idő kell és egyéne vállogatja, kinek milyen a szervezete.
A "hungarocel"-ben nincs véletlen cukor?
Én azt várom, hogy ehessek valami édeset steviával. Palacsintát, gofrit, piskótát vagy valamit.
Akkor a juharszirup se jó? Tegnap kérdeztem, azt hiszem nem kaptam választ bár amilyen édes valszeg ezt is el kell felejteni. Mindjárt elnézek a sparba, remélem lesz alapanyag a kenyérhez. Azt még ma meg akarom sütni.
A puffadásom akkor nem tudni miért van? Alapból még candida mellett sem puffadtam csak most, hogy ilyen hungaroceleket eszek. :(
Szóját az első időszakban nem ajánlott, bár én életemben nem ettem szóját és a gyerekeim sem. És hát 37 éves vagyok és nem éreztem hiányát.
A második időszaktól pl lehet szójatejet, rizstejet, zabtejet inni, gondolom akkor szóját is.
Mi az a miso leves?
A fiam nem ezt a terápiát használta (mert akkor még nem ismertük), így erre a kérdésre majd Zsu fog neked tudni válaszolni. Béltisztító pl a Colon Cleanse amit mi használtunk, de a lányostól hallottam az utifűmaghéj béltisztítót is. Ez olyan fűrészpor kinézetű (mármint amit mi használtunk) egy pohár vízben kell egy evőkanállal elkavarni és gyorsan meginni mert rögtön kocsonyásodik. És sok folyadákot inni (vizet). Nem jó ízű és állagú, de hasznos (és az emésztést is segíti, mert az új étrend miatt a székrekedés előfordulhat).
A puffadás "normális" a candida betegeknél. Gondolom a gyomorégés is, de nekünk más jellegű panaszok voltak a fiamnál (allergiás tünete, korpásodás és nem tudot hízni).
Grappe csepp nagyon jó: de fokozatosan kell szedni a diéta 5-dik napjától ha jól emlékszem. És 3*5 majd 3*10 és végül 3*15 cseppet szedni kb egy hét alatt felnövelve.
Béltisztítót a Zsu által használt terápiában más fajta van úgy tudom, viszont ha mégegyszer ilyen helyzetbe kerülnénk (remélem nem fogunk), akkor ezt a terápiát követném. 6 év tapasztalat van a háta mögött. Ő a mentorunk itt (én legalább is így gondolom).
Tehát akkor az első két hétben ne szedjek semmilyen vitamint, csak egyek minél több zöldséget, ha jól értem.
Milyen béltisztítót tudnál ajánlani?
Ezt már akartam is kérdezni, hogy a grapefruit cseppek és az ezüst kolloid mellett mit kell belsőleg alkalmazni. A doksiban amit kaptam voltak rövidítések jó sok, gondolom nem kell mind szedni, de nem is mondre tudtam rájönni, hogy mit takarnak.
"Az első két hét a gombaölés, béltisztítás időszaka: Bwl, grape csepp, candcell, olajfa, esetleg parazitairtó, illetve, ha indokolt, akkor TTT"
Az normális, hogy ég a gyomrom és úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes??
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok