Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

10296. Cszsuka (válaszként erre: 10242. - Warj)
2010. márc. 6. 22:06

Amikor az első időszak van, akkor házityúkból sem. A második szakaszban pedig már nem csak házityúkból, hanem bármilyen fehér húsból: nyúl, csirke, pulyka.

Gyerekeknél más a helyzet, már az első időszakban is ehetnek húst.

10295. Cszsuka (válaszként erre: 10239. - Burkuska)
2010. márc. 6. 22:04
Miért is érzed, hogy feleslegesen írogatsz? Szerintem a tapasztalat többet ér bármilyen könyvnél, ami "csak" tudományos íromány
10294. Judyth24
2010. márc. 6. 21:40
ráhúzok még egy hetet, én is úgy érzem hogy erre még szükségem lesz...köszi a gyors választ warj, aranyos vagy!:) Mindenkinek szép álmokat!
10293. warj
2010. márc. 6. 21:33
Lányok nagyon fáradt vagyok, már olyan a szemem mint a nyuszinak, most értünk haza egy fél órája a fellépésről, holnap felnézek és válaszolok a kérdésekre, mindenkinek jó éjt.
10292. warj (válaszként erre: 10289. - Judyth24)
2010. márc. 6. 21:31

Hát nem te vagy az első, aki bűnöz. Persze ez nem azt jelenti, hogy jól tetted, de ezért nem kell újra kezdeni a 3 hetet, de egy hetet nemárt ráhúzni még mielőtt új dolgokat vezetsz be. Szerintem. És próbáld mellőzni a bűnözést. Lehet ciki, de pl ha joghurttal lett volna a saláta készítve és citrommal ízesítve akkor nem lett volna gond, a burgonya helyett meg párolt zöldség, vagy barnarizs. Hidd el a szereteid is megértik ezt, magyarázd el nekik, hogy ha a szervezetedben lévő gomba élelemhez jut, akkor 20 percenként megkétszereződik, na most egy telepen elég sok gomba lehet, és egy napban pedig 24 óra. Szóval nem célszerű bűnbe esni, mert ezzel ők (a gombák) nyernek csak, és olyan alaktomosak, hogy képesek azt a keveset is megtalálni.

Ilyenkor egyébként szokott puffadás, gázosodás görgy, hasmenés stb is előfordulni ezzel jelzi a szervezet, hogy nem a számára megfelelő ételt kapta.

10291. warj (válaszként erre: 10288. - Teditke)
2010. márc. 6. 21:26

A ProLaborhoz felesleges a beutaló, mert nincs rajta támogatás és ugyanannyit fizetsz, csak egy felesleges kör a doki.

Időpontot kell egyeztetni a ProLabornál telefonon, és mi nem éhgyomorra mentünk.

A nystatint nekünk a doki írta fel, a körzeti orvos. Gombaölő szert feltétlen orvosnak kell kiírni, mert ő tudja, hogy neked melyik lesz a jó, és egyútal rá kell kérdezni, hogy milyen béltisztítót ajánl.

10290. warj (válaszként erre: 10287. - Babyshambles)
2010. márc. 6. 21:23
Zablisztet csak abban az arányban célszerű beleteni, ahogy a receptben van, ha több benne a zabliszt, szétmálik a kenyér szeletelés közben. Nálunk lehet pl a boltban is kapni tönköly tk lisztet, de bioboltban tuti kapsz. És célszerű egy tönköly tk grízt is venni 450 ft 1 kg, de én fél év alatt 3-szor vettem.
10289. Judyth24
2010. márc. 6. 21:13
Sziazstok lányok! 3.-ik hét végén vagyok, és bűnöztem...:( pedig olyan jó kislány voltam eddig. Leendő anyósomnál vacsoráztam-gyros tálat csinált ( csirkemell, sültkrumpli, és tejfölös uborkás tzadziki saláta)-nem mertem neki mondani hogy ezt sem ehetem meg...már olyan kellemetlen hogy mindenre csak annyit mondok hogy sajna ezt nem kérem...ilyenkor mi van szerintetek? újra nem kezdhetek egy szigorú 3 hetest, rendesen lelkiismeret furdalásom van...ez hihetetlen.:(
10288. teditke
2010. márc. 6. 20:59
azt szeretném megtudni, hogy ezt a nystanint ki írta fel nektek vagy lehet recept nélkül is kapni?azt olvastam róla hogy létezik csepp,krém stb alakban is és széles spektrumú gombaölőszer. más a prolaborban végzett vérvizsgálathoz kell-e beutaló?gondolom igen és a háziorvos felírja ezt? éhgyomorra kell_e menni vagy sem ?(most biztos hülyének néztek hogy ilyeneket kérdezgetek) üdv:teditke
10287. Babyshambles (válaszként erre: 10286. - Burkuska)
2010. márc. 6. 20:06

ó pedig az volt a receptben.

ugye halat azért lehet enni?

én elteszem magam holnapra. nincs bennem egy szikrányi energia se. :( úgy érzem magam, mintha egy kiadósat edzettem volna. szép lesz ez a két hét.

volt a doksiban az is, hogy megterhelő ez a kúra a májnak. mivel lehet majd kicsit életet lehelni belé és mikor?

a válaszokat majd hnap visszaolvasom.

jó éjt mindenkinek!

10286. Burkuska (válaszként erre: 10284. - Babyshambles)
2010. márc. 6. 18:32
Zablisztet semmiképp se használj kenyérhez.Max.negyedét pótold vele,alkalmatlan sütéshez. Tönkölylisztet bioboltban kapsz.
2010. márc. 6. 18:18

Akkor azt hiszem jól csinálom a diétát, mert a gomba érzékelte a megvonást és most harcol. :) Örülök. Bár egyre kellemetlenebbül érzem magam. Kezd feszíteni a pocakom. Remélem nem robbanok fel.

Ez a kölesgolyó nagyon jó, az előb ettem meg egy egész zacskóval. Még szerencse, hogy kettőt vettem. Azt hiszem mégiscsak a nagyobb zacskósat kellett volna venni.

2010. márc. 6. 17:55

No a Sparban nem volt teljeskiőrlésű tökölyliszt - vagy legalábbis nem volt ráírva. Zabliszt meg egyáltalán nem volt. Az baj, ha a kenyerem csak simán tökölylisztból csinálom, amíg nem szerzem be a másikat? Vettem kölesgolyót is, tényleg 109 a natúr. :)

Az előbb majd meghaltam miközben megettem egy Aktiviát, borzasztó. Alapból ki nem állhatom a joghurtot de ez mindent felül és alulmúlt.

pisztácia és kesudió az mehet ugye? azt vettem rágcsinak.

10283. warj
2010. márc. 6. 15:54
Most nem tudom mikor leszek majd, mert a lányom uralja a gépet, másfél óra múlva pedig el kell mennünk ittholról mert a fiam fellép egy jótékonysági bálon és gondolom lesz 9 óra mire hazaesünk, holnap a lányomnak lesz meccse és korán kell kelni, így este nem tudom fel nézek e még, de holnap biztosan.
10282. warj
2010. márc. 6. 15:52
Ja juharszirup nem ehető, mint minden szirup ez is tartalmaz cukrot.
10281. warj (válaszként erre: 10278. - Babyshambles)
2010. márc. 6. 15:52

Az édeset azért kívánod, mert a candida tünete az édesség utáni vágy is, a sütiket majd a második időszaktól lehet fokozatosan bevezetni. A puffadás is a candida tünete, a diéta során meg fog szünni majd, de ehhez idő kell és egyéne vállogatja, kinek milyen a szervezete.

A "hungarocel"-ben nincs véletlen cukor?

10280. warj (válaszként erre: 10279. - Burkuska)
2010. márc. 6. 15:48
Tudom, és igazából nem is rád értettem.
10279. Burkuska (válaszként erre: 10267. - Warj)
2010. márc. 6. 15:15
Persze-persze,de én már túl vagyok rajta:)
10278. Babyshambles (válaszként erre: 10277. - Warj)
2010. márc. 6. 14:46

Én azt várom, hogy ehessek valami édeset steviával. Palacsintát, gofrit, piskótát vagy valamit.

Akkor a juharszirup se jó? Tegnap kérdeztem, azt hiszem nem kaptam választ bár amilyen édes valszeg ezt is el kell felejteni. Mindjárt elnézek a sparba, remélem lesz alapanyag a kenyérhez. Azt még ma meg akarom sütni.

A puffadásom akkor nem tudni miért van? Alapból még candida mellett sem puffadtam csak most, hogy ilyen hungaroceleket eszek. :(

10277. warj (válaszként erre: 10275. - Babyshambles)
2010. márc. 6. 14:40
:-)))))), hát a csokit tedd el, szagolgatás, hát ha nem esel kísértésbe. Egyébként klassz sütiket lehet majd csinálni a második időszaktól. Tulajdonképpen majdnem minden ételt át lehet alakítani a candidás étkezés szerint. A lényeg az, hogy amit eszek ne szenvedésből edd. Meg fogod szokni az új ízeket és majd jobban leszel. Az első időszak nagyon nehéz, míg átáll az ember szervezete, míg rááll a gondolatmenete, hogy mit hogy lehet megoldani. De bele fogsz jönni. Én is ugyanúgy elkeseredett voltam, éjfélig készültem a másnapra, hogy a gyereknek meglegyen, ráadásul 2-3 óránként evett valamit, és azért változatosnak is kell lennie. De ha 12 évesen ő végig csinálta akkor te is végig fogod csinálni. Én bízom benned, te is bízz magadban.
10276. Babyshambles (válaszként erre: 10274. - Warj)
2010. márc. 6. 14:36
a második időszak a 3. héttől van?
2010. márc. 6. 14:36
Az az egy mázlim van, hogy nem szeretek enni. Csak azért eszem, hogy megmaradjak, nem élvezetből. Így talán kibírom majd. A csokimat meg meghagyom szaglászni. Isteni illata van a holland csokinak. Barátom kérdezte is hogy együttlétkor miért nem adok ki olyan hangokat, mint amikor a csokit szimatolom hahahahaha :))))
10274. warj (válaszként erre: 10272. - Babyshambles)
2010. márc. 6. 14:35
Értem nem ismerem ezt a levest, de gombát nem szabad enni a diéta alatt. Tofut lehet enni, szerintem ezt is a második időszaktól.
2010. márc. 6. 14:26
mindegy, majd teszek bele répát akkor
10272. Babyshambles (válaszként erre: 10271. - Warj)
2010. márc. 6. 14:26
japán leves. van benne általában illatos gomba, tofu kockák és spec. tengeri alga.
10271. warj (válaszként erre: 10269. - Babyshambles)
2010. márc. 6. 14:22

Szóját az első időszakban nem ajánlott, bár én életemben nem ettem szóját és a gyerekeim sem. És hát 37 éves vagyok és nem éreztem hiányát.

A második időszaktól pl lehet szójatejet, rizstejet, zabtejet inni, gondolom akkor szóját is.

Mi az a miso leves?

10270. warj (válaszként erre: 10268. - Babyshambles)
2010. márc. 6. 14:20

A fiam nem ezt a terápiát használta (mert akkor még nem ismertük), így erre a kérdésre majd Zsu fog neked tudni válaszolni. Béltisztító pl a Colon Cleanse amit mi használtunk, de a lányostól hallottam az utifűmaghéj béltisztítót is. Ez olyan fűrészpor kinézetű (mármint amit mi használtunk) egy pohár vízben kell egy evőkanállal elkavarni és gyorsan meginni mert rögtön kocsonyásodik. És sok folyadákot inni (vizet). Nem jó ízű és állagú, de hasznos (és az emésztést is segíti, mert az új étrend miatt a székrekedés előfordulhat).

A puffadás "normális" a candida betegeknél. Gondolom a gyomorégés is, de nekünk más jellegű panaszok voltak a fiamnál (allergiás tünete, korpásodás és nem tudot hízni).

Grappe csepp nagyon jó: de fokozatosan kell szedni a diéta 5-dik napjától ha jól emlékszem. És 3*5 majd 3*10 és végül 3*15 cseppet szedni kb egy hét alatt felnövelve.

Béltisztítót a Zsu által használt terápiában más fajta van úgy tudom, viszont ha mégegyszer ilyen helyzetbe kerülnénk (remélem nem fogunk), akkor ezt a terápiát követném. 6 év tapasztalat van a háta mögött. Ő a mentorunk itt (én legalább is így gondolom).

2010. márc. 6. 14:20
Na ne már még szóját se??? Magában fogom kanalazni a miso levest? : (((((
10268. Babyshambles (válaszként erre: 10266. - Warj)
2010. márc. 6. 14:09

Tehát akkor az első két hétben ne szedjek semmilyen vitamint, csak egyek minél több zöldséget, ha jól értem.

Milyen béltisztítót tudnál ajánlani?

Ezt már akartam is kérdezni, hogy a grapefruit cseppek és az ezüst kolloid mellett mit kell belsőleg alkalmazni. A doksiban amit kaptam voltak rövidítések jó sok, gondolom nem kell mind szedni, de nem is mondre tudtam rájönni, hogy mit takarnak.

"Az első két hét a gombaölés, béltisztítás időszaka: Bwl, grape csepp, candcell, olajfa, esetleg parazitairtó, illetve, ha indokolt, akkor TTT"

Az normális, hogy ég a gyomrom és úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes??

10267. warj (válaszként erre: 10261. - Burkuska)
2010. márc. 6. 13:44
Igen fel kell készülni az időszakra, bár az első időszakban babfélét és gyümölcsöt nem eszünk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook