Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

13746. life14 (válaszként erre: 13745. - Mariannka80)
2011. jan. 9. 20:50
Szia.En gyogyszertárban is kaptam.
2011. jan. 9. 20:37

Ezt a Saforell-t én is kipróbálom!!

Szerintetek gyógyszertárban is kapható vagy csak net-en lehet rendelni?

13744. tanika_
2011. jan. 9. 20:35
Annyit kérdeznék, hogy az normális, hogy vastag sárga lepedék van a nyelven folyamatosan? Teszek rá grapefruitmagcseppet, de nem igazán viszi le. Másnak is van? Ez candidától van v. lehet mástól is?
13743. Mariannka80 (válaszként erre: 13733. - Warj)
2011. jan. 9. 20:24
Köszönöm!
13742. gg_dori (válaszként erre: 13735. - Andromeda84)
2011. jan. 9. 18:49
Érdekes amit írsz, én néhány hete váltottam Sábáról Lactacydra és kb azóta jobban is vagyok. De lehet, hogy ez teljesen véletlen és bármi mást használnék épp, jól lennék. De most megnéztem én is neten a Saforelle-t és ha a Lactacyd elfogy, akkor szerintem olyat veszek majd. Majd ha már használod egy ideje, írj nekünk, hogy bevált-e.
13741. tanika_ (válaszként erre: 13737. - T.ency)
2011. jan. 9. 18:42
Anionos betétet próbáltam, nekem is jó volt, de csak két hétig, amíg használtam, utána minden visszajött. De lehet hogy a diétával párhuzamosan hatékonyabb az eredmény..
13740. tanika_ (válaszként erre: 13738. - T.ency)
2011. jan. 9. 18:41
A fáradtsággal hasonlóképpen vagyok, szinte állva elbírnék aludni, viszont én hajnalonta felkelek, mert éhes vagyok, ez szintén rontja a helyzetet. Hiába eszek este.De gondolom, ha jön a feltöltési időszak probiotikum, vitaminok stb. ez a helyzet javulni fog..Legalábbis nagyon remélem. Mert ez a két hét, ami még szigorú diétából hátra van, évezredeknek tűnik..
13739. tanika_ (válaszként erre: 13735. - Andromeda84)
2011. jan. 9. 18:31

Szia Androdmeda 84!

Jó hogy írod a gynophilus kapszulát, mert hetekig vekengtem rajta hogy vegyem-e meg, csak már mindennel szkeptikus vagyok. Nekem is visszatérő nőgyógyászati gondjaim vannak. Egy ismerősöm a kaukázi kefirt ajánlotta, nekem levitte a már kb. egy hónapja tartó hüvelygyulladást,de még mindig nem százalékos az eredmény. A colpo cleaner feminimtől, amit term. gyógyász ajánlott jó pénzért, szintén begyulladtam.. A lactadyd nekem sem használt már az utóbbi időben, pedig régen nagyon bevált. Ezen a fórumon olvastam, hogy vkinek bevált a saforell intim mosakodó.

13738. t.ency (válaszként erre: 13729. - Gg_dori)
2011. jan. 9. 18:24

Próbáltam már több fajta kenyeret, mindegyiket itt találtam a receptes fórumon. Legutóbb az ír szódás kenyeret csináltam.

Most már nincsenek rosszulléteim, csak iszonyatosan fáradt vagyok. De annyira, hogy állva el tudnék aludni. Ilyet még soha nem éreztem. Ha leülök 2-3 percre úgy, hogy nem csinálok semmit, tutira elnyom az álom. Az éjszakáim is olyanok, hogy amint lefekszem, rögtön mély álomba zuhanok és reggelig úgy is maradok, még a lepedő sem gyűrődik meg alattam. Reggel meg alig bírom magam kivonszolni az ágyból.

Zsu mondta, hogy ez is a diéta miatt van, és szedjek Q10-et, úgyhogy most rendeltem is magamnak egy dobozzal.

13737. t.ency (válaszként erre: 13735. - Andromeda84)
2011. jan. 9. 18:20
Azt a nőgyógyászom is mondta, hogy intim lemosót semmiképp ne használjak. Mondjuk én eddig sem használta, és szerintem ezentúl sem fogok. Viszont már 2 hete hordok anionos betétet és nagyon jó. Azóta nem viszketek.
13736. andromeda84 (válaszként erre: 13710. - Zsuko84)
2011. jan. 9. 18:11

Szia Zsuko!

Nekem is nagyon zsírosodik és korpásodik is a hajam már vagy egy éve. Amikor még nem tudtam, hogy candidás vagyok, még hajgyógyászhoz is jártam, ő azt mondta, hogy a korpát gomba okozza, és hogy csak akkor tud elmúlni teljesen, ha kihagyom a cukrot, a lisztet meg a zsíros kajákat (hogy mennyire rímel ez a candidára :-). Aztán megvetetett velem kb 10 ezer forintért hajmosó cuccokat, de nem használtak semmit. Most viszont egy hete azt csinálom, hogy hajmosás után bedörzsölöm a fejbőrömet kolloiddal meg grapéval is és szinte egyáltalán nincs már korpám. Én lassan már ott tartok, hogy kinevezem ezt a két cuccot valami csodaszernek.

13735. andromeda84 (válaszként erre: 13706. - Warj)
2011. jan. 9. 17:58

Szia Warj!

Én írtam a kolloidos irrigálást, bár végül is úgy csináltam, hogy az irrigátor tartályába (kb 2 dl lehet) raktam 3 ml kolloidot és 2 csepp grapét. Tényleg nagyon jó lett az eredmény, csak én agyaltam azon, hogy ezzel minden más jó bacit is kiirtok és ezért pótolni kellene probiotikummal. Gondoltam ugyanúgy, mint a szervezetben először a tisztítás, utána pedig a feltöltés. Ezért másnap elkezdtem használni gynophilus kapszulát (nagyon jókat olvastam róla), aminek a vége az lett, hogy rosszabb lett a folyásom, mint azelőtt, de tényleg nagyon durva. Szóval most majd megint megfogom csinálni az irrigálást, de utána nem használok semmit, meglátjuk, úgy meddig tart a hatása.

Ja és utána néztem egy dolognak, amit minden nőgyogyis problémával küzdő candidás figyelmébe ajánlok. Azt hallottam egyszer valakitől, hogy az intim mosakodók nem is olyan jó dolgok, mint amilyennek beállítják őket. Na mármost ez félig igaz is. Akik egészségesek, tehát nincsenek visszatérő nőgyógyászati panaszaik, azoknak nagyon jó, mert savas kémhatású, ami kell a hüvelyben élő jó baciknak, amik fenntartják az egyensúlyt. Mi candidások viszont tudjuk, hogy a savas közeget nemcsak a jó bacik szeretik, hanem a gombák is. Éppen ezért a gombás betegségben szenvedőknek nem is ajánlják ezeket! Egy terméket találtam a neten, amit direkt a candidásoknak ajánlanak, mert lúgos, az a saforell intim mosakodó. Jövő héten fogok is ilyet venni, remélem tényleg fog használni, mert persze eddig bőszen mosogattam magam a lactaciddal, amivel ezek szerint csak kedveztem a gombáknak.

13734. lexi018
2011. jan. 9. 17:52
nem,biztosan nem.Rá is van irva,hogy belsőleg 2-3 cseppet kell vizbe tenni és gomba/virus/baciölő hatása van.
13733. warj
2011. jan. 9. 16:44
szárított búzacsira, ehető pl johurttal, lehet tenni kenyérbe is.
13732. warj
2011. jan. 9. 16:42
teafaolajat én is külsőleg hallottam, az olajfakapszulával keveritek valószínű.
13731. warj (válaszként erre: 13730. - Mariannka80)
2011. jan. 9. 16:41
Hát mi nem használtunk így búzacsirát, de ha a google-be rákeresel biztosan lehet találni olyan receptet amibe tudod használni.
13730. Mariannka80 (válaszként erre: 13700. - Warj)
2011. jan. 9. 15:30

Akkor ezért nem értettem....:D

Amit én vettem,az olyan csomagban van,mint pl. a kuszkusz és száraz.....kb 130 Ft volt

Azzal mit kell csinálni????

13729. gg_dori (válaszként erre: 13726. - T.ency)
2011. jan. 9. 15:25

Melyik fajta kenyeret eszed?

Egyébként hogy vagy? Már eltelt egy hét, elvileg akkor már szeded a Candcellt és a VWL-t is. Hogy érzed magad? Volt még rosszullét?

13728. agnesung (válaszként erre: 13724. - Lexi018)
2011. jan. 9. 15:04
Szia nekem is ezt tanacsoltak legeloszor ez egyben immunerosito is, allitolag nagyon hatasos, de nekem sajnos visszabufogott es abba kellett hogy hagyjam eros jellegzetes ize van.
13727. t.ency (válaszként erre: 13724. - Lexi018)
2011. jan. 9. 14:50

Teafaolajat??? :S Először én is majdnem azt vettem. Rosszul emlékeztem a itt olvasottakra, és a boltban csak néztem, hogy hogy a fenébe merik ezt egyesek meginni. Ugyanis az volt ráírva, hogy csak külsőleg meg hogy a nyálkahártyával ne érintkezzen. És egyébként is leégésre van, a bőrbe kell masszírozni. Aztán rákérdeztem itt a fórumon és kiderült, hogy olajfát mondtak. Én kevertem össze. Még jó, hogy nem vettem meg a teafát!

Szóval, biztos hogy azt kell szedned? Vigyázz vele!!!

Útifű maghéjat én is ittam egy ideig, az nagyon jó szorulásra.

13726. t.ency (válaszként erre: 13723. - Gg_dori)
2011. jan. 9. 14:46
Nem kell félni. Egyáltalán ne olyan kemény ez a diéta, min amilyennek az elején tűnik. Rengeteget kísérletezgetek én is a kajákkal, és mindig olyan nagy sikerélményeim vannak, ha valami finomat sikerül összehoznom. Eddig szinte minden nagyon fincsi volt. Egyedül a kenyérrel nem vagyok kibékülve. Annak sem az ízével van a baj, csak idegesít, hogy nagyon morzsálódik.
13725. t.ency (válaszként erre: 13717. - Namari)
2011. jan. 9. 14:42
Nekem is. De most gondolkodom, hogy el kéne menni candida szűrésre. Nem rég tudtam meg, hogy Debrecenben is van prolabor, ahol vérből mutatják ki. Csak nem tudom, van-e így értelme, hogy már elkezdtem a diétát...
13724. lexi018
2011. jan. 9. 14:33

sziasztok!

Én is már nagyon rég,lassan 2 hónapja küzdök a gombával.Kipróbáltam számos szeret,vényköteles gyógyszereket,kúpokat,de mind ideig óráig volt csak jó.

Pár napja végső elkeseredésemben bementem egy naturana-sboltba, és ott kértem valamit,valamit,ami használ.Kaptam utifű maghéjat,azt mondta az eleadó,hogy 1 evőkanállal tegyek vizba és gyorsan igyam meg/nap.Valamint kaptam még teafa olajat,azt mondta azzal irrigálhatok is,3 csepp kell a vízbe,meg belsőleg is innom kell,3x3 cseppet.

Van valaki,aki használt már ilyesmit?vagy mit tanácsoltok???nagyon el vagyok keseredve.

13723. gg_dori
2011. jan. 9. 13:08

Ha tudtok finom kuszkuszos, csicseriborsós, vagy hajdinás receptet, a receptes fórumon szívesen olvasnám :))

Komolyan mondom, rendesen várom, hogy elkezdhessem a kúrát :) Amiket írtatok, az alapján már szinte úgy érzem, hogy a kapszulákon/cseppeken kívül alig fog valami változni az étkezésben, egyedül a hús fog borzasztóan hiányozni, de veszek lazacot és ha nagyon nem bírom, akkor eszek azt. Mivel az édességről az elmúlt hónapokban egyébként is leszoktattam magam, így akár még egy kis nyírfacukros finomsággal is kényeztethetem majd magam, hiszen a gomba úgysem szereti, én meg már nem "mézesmadzagként" fogom megélni. Apró örömök... :)

13722. warj (válaszként erre: 13721. - Namari)
2011. jan. 9. 13:03
Pedig ha visszatértél a régi életedhez, meg a fogamzásgátlóhoz, nagy a valószínűsége, hogy a gombák jöttek vissza. Utánna kell járni, csinálj egy tesztet, vagy prolaboros vérvételt, vagy kérj tenyésztést a nőgyogyitól. Ha tényleg ez a baj, akkor jobb időben. Az én fiamnak is azért jött vissza 6 év múlva, mert visszatértünk a régi étkezéshez. Sajnos ahhoz, hogy ne szaporodjon el újra, az egy teljes életmódváltást igér. Ja és ebben az esetben a párod is valószínű candidás, így nem árt a vizsgálat nála is, mert a férfiaknál tünetmentes is lehet lent minden, ettől még oda-vissza jár köztetek a gomba.
13721. Namari
2011. jan. 9. 12:58
Nagyon remélem, hogy nem vagyok megint candidás. Van más olyan betegség vagy baci aminek a tünete hasonlít a candidához? Mert amikor beírom a googliba csak azt adja ki. Nagyon nem szeretnék megint diétázni! :S
13720. warj (válaszként erre: 13713. - T.ency)
2011. jan. 9. 12:58
Nekem is ez rémlet, hogy régen valamikor már volt erről szó. A bioboltban minden eladó, erre vigyázni kell nagyon. Sajnos a boltos részéről ez is csak üzlet.
13719. warj (válaszként erre: 13716. - B51e6674ac)
2011. jan. 9. 12:57
Biztosan hatásosabb lesz, nálunk az volt.
13718. Namari (válaszként erre: 13626. - Gg_dori)
2011. jan. 9. 12:50

Szia Dóri!

Én kb fél évig csináltam a diétát és kb 3 kg ment le. Aztán nagyjából visszaálltam a régi rendre. de csak nagyjából és nem érzékeltem, hogy visszajött volna. Maximum 1 kg, de az mindig jön megy. Szerintem ettől nem kell tartani. Annak a másik lánynak valami már tényező is befolyásolhatta a dolgot. Általában fogyni szoktak a candidások.

13717. Namari (válaszként erre: 13693. - T.ency)
2011. jan. 9. 12:37
A nőgyógyász vett le mintát és abból derült ki.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook