Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Elolvastam. A Didaban van olajfalevel, zold teat iszom.
Az utifumaghej az micsoda? Marmint tea, vagy enni kell, vagy szedni kell?
Olvasd el a 13775-ös hozzászólást. Ezen kívül amit még ajánlani tudok, az utifűmaghéj, vagy a Colon Cleanse az utóbbi kettőt bioboltban keresd. A Colon Cleans-ra ha a google-ben rákeresel megtalálod az oldalát, lehet hogy rendelni is lehet. De a gombaölés időszakában kell a béltisztítás is. Nagyon fontos része, hiszen ez segít az elhalt gombák, az egyéb felgyűlt méreganyagok és az elhalt gombák által termelt méreganyagok ürülésében.
Szerintem 3 hónap diéta után. És igazából a kezdés előtt lett volna célszerű, mert akkor lenne összehasonlítási alapod jobban.
Hopp, azt is kell?
Pedig olvastam, amiket kuldtel, de ezek szerint ez nem ragadt meg bennem. Milyet ajanlasz?
Köszi "lányok!"
Az is lehet,hogy éjjel csak egyszer mentem pisilni és sokáig volt a hólyagban!?Remélem csak az a baj,amit írtatok!
Ezt találtam,de biztos sokunknak ismerős.....
Azért leírom:
[link]
Szerintetek most ,hogy szedek gombaölőt(mycosyst-gyno) mikor lenne érdemes elmenni vér vizsgálatra?A Prolaborba szeretnék candida és clamydia szűrést.
A grappe cseppet a diéta 5-dik napjától kell elkezdni (így van még pár napod) először 3*5 csepp, majd 3*10 csepp és végül 3*15 csepp, ezt egy hét alatt növelve fel.
Milyen béltisztítót szedsz?
Sziasztok! Ma elkezdtem a dietat...
Beszereztem par dolgot, zold teat echinaceaval, melle megy a Dida, meg igy is kell grapefuitmagolaj? Eddig nem talaltam, mert szeretnek olyat, amiben nincs alkohol.
Erre kezdek én is rájönni.
Nekem nem volt olyan nap, hogy ne tudtam volna WC-re menni.Eddig. Csütörtök óta azonban semmi székletem nem volt. Szombaton próbálkoztam egy hashajtással, de nem volt eredménye. A saját tapasztalatom alapján tehát ezt a módszert senkinek nem ajánlom. Már megrendeltem a Colon Cleanse port. Alig várom, hogy megérkezzen.
z ÖKONET által forgalmazott termékek közül az olajfalevél,- grapefruit és a cancell szedése ajánlott. Egy hónap után várható a javulás.
Előfordul, hogy a kezelés elején rosszabbodást éreznek, de ez érthető, hiszen pusztul a gomba. Hasmenés előfordulhat, ilyenkor a gomba távozik a szervezetből.
Zöld teával ezt még meg lehet gyorsítani.
A bélrendszert béltisztító kapszulákkal ki kell tisztítani. Erre a BVL nagyon jó,- hetente egyszer.
A diéta elején sőt még később is elő szokott fordulni, hogy a tünetek erősödnek, vagy új tünetek jelentkeznek. De ezeknek egyre kevesebb intenzitással kellene jelentkezni. Ez azért van, mert a gombák így tiltakoznak. Először is öljük őket, másodszor a táplálékuktól is megfosztjuk őket, ők erre így reagálnak, hogy elhitessék velünk, amit csinálunk nem jó. Pedig jó amit csinálsz, ha az itt elhangzottak szerint csinálod. De ha mégsem múlnak a panaszok azért azt a lehetőséget is vizsgálni kell, hogy esetlen nem más e a kiváltó ok. (pl egy másik baci stb.)
Nekem is! Tegnap elott szerintem ez normalis most elojon minden ami letezik. Lanyok nekem a nistatin nem jott be iszonyatos bal oldali hasi fajdalmaim lettek. Ma ahogy nem vettem be elmultak valami mas gombaolot kell kiprobalnom valami termeszeteset.
Sziasztok!
Reggel nagyon elkeseredtem.........
Elmentem pisilni is utána megint hasogatott a hólyagom,de lehet,hogy az egész alsó "részem".
Pedig már az elmúlt napokban sokkal jobb volt!Mit rontottam el????????
Nem szabad hashajtást alkalmazni szerintem. A béltisztító a bélen lévő méreganyagokat is tisztítja, míg a hashajtó csak a bélben lévő dolgokat. A kettő nem ugyanaz. Ezért én nem javaslom a hashajtást. Ráadásul a szervezet nagyon könnyen hozzá szokik dolgokhoz, és ha elhagyja valaki a hashajtót, akkor nem biztos, hogy spontán visszaáll a dolog. Egy életen keresztül meg nem lehet hashajtással megoldani a széklet dolgot.
Én fogvájót szúrok bele, ha nem ragad rá a tészta akkor jó.
Biztosan lesz eredménye :-))))))), de a rossz kialakulása is időbe telt, a helyreállítás is időt igényel. Fáradságra szedheted a Q 10-et már az első időszaktól.
Akkor segítek. Pl alma, első nap egy negyed cikk, második nap egy fél, harmadnap egy egész. Ha nincs panasz jöhet a következő. Elsősorban a könnyebben emészthető dolgokkal kezd, ezzel a módszerrel hetente kb 3 új dolgot tudsz visszavezetni. Fontos, hogy mindig csak egyet, mert ha panaszt okoz (pl puffadás, hasmenés) nem fogod tudni melyik okozta. És az is fontos, hogy nem szabad jól beenni belőle, csak óvatosan.
Minden embernek más a hüvelyflórája, ami másnak nem jött be lehet neked jó lesz. Sajnos ez az a terület, ahol próbálgatni kell.
Lehet a gomba tünete is. Jól csinálod, grappeval törölgesd, lehet venni Ökonetes fogkrémet is, ebben nyírfacukor van, és segíteni szokott ezeken a panaszokon is.
Igen én is azt hallottam, hogy az irrigálás nem jó (ha nincs panasz). Én még soha nem használtam ilyet.
Pont ezt akartam írni én is, hogy Q 10-et kell szedned. Azért ennek is kell legalább 10 nap mire hatást ér el.
Szia! Hű, a grapet azt tudtam, hogy lehet hajra használni, de azt nem, hogy a kolloidot is. Ez jó tipp, köszönöm. Egyébként nekem is zsíros-korpás.
Szia! Én is sokáig azt hittem, hogy candisás vagyok, de kiderült, hogy vashiányom van. 90%-ban ugyanazok a tünetek.
Szia! Köszi, akkor tényleg a diéta miatt lehet, mert már többen írtátok itt, hogy volt ilyen tünetetek. Egyébként nekem is hullik a hajam, én eredetileg a hoxán a hajhullás fórumon vagyok sokat, aztán keveredtem erre a fórumra, mert azt hittem én is beteg vagyok. Aztán kiderült, hogy nem, de azért mégis diétázom, mert borzasztó mit össze nem ettem évekig, aztán nem szeretném tönkretenni magam. Remélem a diéta a hajhullásomon is segít.
Egyébként rengeteg doki azt mondja, hogy tejet és túrót lehet a diéta alatt, de szerintem sok orvos nincs is teljesen tisztában ezzel a diétával.
A hashajtásra sajnos nincs ötletem. :(
Köszi, igen, valószínűleg a villanysütő és a villanysütő között is van különbség. Meg ennél még azért is nehéz eldöntenem, hogy jó-e már, mert eleve sötét a kenyér és nem látszik, ha pirul.
Szia! Nekem is villanysütőm van. A mai adag viszont jól sikerült, de most 50 percig sütöttem. Ezt a vizes trükköt én is kipróbálom. Egyébként meg nagyon-nagyon finom ez a kenyér.:)
Nem eszem magvakat most, úgyhogy tuti nem ez okozza a zsírosodást. De biztos el fog múlni, csak türelmesnek kell lennem. Addig megleszek ezekkel a kellemetlen tünetekkel.
Köszi!
Szia! Én is arra tippeltem, hogy az arcom kipattogzása a tisztulási folyamat egy része. Valószínűleg a hajamnál is ez a szitu, de ha tényleg ez okozza, akkor gondolom el fog múlni.
Pont ma sütöttem kenyeret, és csináltam egy nagyot, meg gyúrtam én is egy zsömlét. Most szerencsére mind a kettő átsült, és a zsömle annyira kis aranyos lett. :)
Köszi a segítséget!
Na igen, 2 hét múlva elég érdekes lesz..De én már várom nagyon, visszafelé számolom a napokat, mert akkor már tudom, hogy vissza fogom kapni az energiámat, lehet vitaminokat szedni, béres cseppet,stb. És vége lesz ennek az iszonyatos fáradtságnak, és fogok tudni egy jót aludni..Ja és legyen eredménye ennek a szenvedésnek....mert ha nem, az gáz..
Az enyém femifit lacto volt, közben megnéztem,nés előtte két napig a jódos változatát használtam. De nekem már előtte is be volt gyulladva, a jód talán kicsit levitte a gyulladást, a femifittől pedig visszagyulladt. Nem tudom, szerintem egyénfüggő minden, próbáld meg, ha már megvetted, aztán meglátod. Én amúgy is mindentől begyulladok..
Nekem is 2 hetem van még a szigorú diétából. De már kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz utána. Tudom, vissza kell építgetni a kajákat egyesével az étrendbe. De mivel kezdjem? Meg hogy? JAAJ, el se tudom képzelni. Annyival egyszerűbb ez a szigorú része...
Én most vettem colpo cleanert, de még nem kezdtem el használni. Most jól rám ijesztettél...:S Szerinted ne is próbálkozzak vele?
További ajánlott fórumok: