Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sziasztok!
A MOKSA ELIXÍRRŐL van valakinek tapasztalata?
Ugyanazt tudom mondani, amit Cszuska el kell kezdeni a probiotikum és a vitaminok ásványi anyagok bevitelét. Valószínűneg tartom, hogy ezek hiánya okozza a mostani panaszokat.
Felnőttek esetében Q 10 használatát is szoktuk ilyenkor ajánlani, nem tudom gyerekeknek lehet e szedni érdeklődj utánna kérlek.
Mindenképp kellene B vitamin komlex, C vitamin, probiotikum, nem árt a Coral Calcium stb. Ha van Ökonetes ismerősöd, ő fog tudni megfelelő vitaminokat ajánlani.
A tünetek felerősődése általában természetes lehet, mivel a gombákat gombaölővel írtjuk, elvesszük a táplálékot ők védekeznek. És ezt úgy teszik, hogy tüneteket produkálnak (ezek lehetnek a meglévő tünetek erősődései, vagy új tünetek). De ennek a terápia során szépen lassan csökkenni később elmúlnia kell.
Van akinél egyből javulás következik be, ez egyéntől is függ.
Nálam a fiamnál depressziós jelek mutatkoztak az első időszakban.
Őszintén fogalmam sincs. Mi nem ettünk semmilyen tepertőt, és eddig még ilyen kérdés nem merült fel. Remélem valaki tudja a választ. A belső hang nekem nemet mond, de nem tudnám megmagyarázni miért.
sajnos nem tudom a fajtáját, megkóstoltam és savanykás volt, ezt vettem utánna. Talán nyári alma.
halat lehet enni, és vannak olyan olajos halak, amikben nincs tartósító szer, ez ehető
A candida ellen termelt ellenanyag szintet mutatja ki most és 3 hónappal ezelőtt.
A vércsepp analízis csak akkor mutat v.mit ha már nagymértékű a gombásodás!Ettől függetlenül,lehet a belekben vagy hüvelyben is!A Pro Laborosat nem ismerem!
Szerintem csak a második időszaktól!Én nem merek enni,ha már végig küzdöm az egy hónapot,legyen értelme is!Így is nagyon vékonyan kezdtem,nem bírnék újra diétázni a súlyom miatt!
A nem candidás embernek a vérében a vércseppanalizis candidára nem mutat semmit?Tényleg megbizható módszer ez? És azt is megtudják mondani,hogy mennyire van elterjedve a candida a szervezetben?
Ja, és libatepertőt lehet enni? Vagy bármilyen szárnyast, ami nem csirke (pulyka, kacsa)?
Kedves Warj!
Hát mostmár tényleg kétszer is megnézem, mit veszek meg. Ez a tésztakészítés jó ötlet. Régen én is csináltam házitésztát, akkor még fehér liszttel és tíz tojással (1 kg liszthez) Majd megpróbálom ezt kikísérletezni candidásra.
A szamócát mégsem merem megenni, mert kiolvasztva mégiscsak édeskés az íze. De az almával is gondban vagyok. Akármilyen fajtát is kóstolok (idared, granny smith, mutsu), mindegyiket édesnek érzem. Pedig a mutsut régen sokat ettem, és határozottan savanyú volt. Már két hete próbálok almát enni, de egy gerezdnél többet semmelyikből nem mertem. Te melyik fajtát javaslod?
Szia! Koszonom szepen, ez megnyugtat de valaki aki tudja hogy mitevo legyek az irjon. Gondolom ez a 12 nap meg keves a tunetek enyhulese igazan egy honap mulva eszlelheto lenne.
Szia!
Semmi gond, itt gyakran van szó ilyen témákról. A gombatelep úgy néz ki, hogy a székleten van egy nyálkás fehér réteg. Van amikor "egyben" van, akkor olyan mint egy fehér csomó.
Szia!
Én is a szigorú diéta kb. 15. napján vagyok, és úgy 6 napja jött meg, és nekem is felerősödtek a tüneteim, alul égett mindenem, sokkal erősebben, mint korábban. Én sem tudtam eldönteni, hogy normális-e?!
Sziasztok lenne egy kerdesem. A szigoru dieta 12. napjan vagyok, jol haladok. Ma reggel megjott a mensesem es a tuneteim felerosodtek. Ez normalis, vagy csak elrontottam valamit?
Ne haragudj, megírnád, hogy kiről írsz, mert nem tudom, hova kellene visszaolvasnom, hogy rájöjjek.
A candcell és béltisztítás után feltétlenül telepíteni kell és felépíteni a bélben, úgyhogy probiotikumot és vitaminokat nagy dózisban, néhány hétig feltétlenül kellene szedni, minél előbb. Sajnos, így ismeretlenül nehéz megmondani, hogy melyik lépés következik. Az út jó, amin elindultatok, de sokmindentől függ, hogy meddig kell szedni valamit egy-egy embernek, mikor kell azt abbahagyni, mikor kell másra váltani.
Szia!
Van, akinek azonnal azt szoktam mondani, hogy menjen el vérvételre, de van, aki magától azt mondja, hogy őt egyáltalán nem érdekli, a tünetek erre utalnak, s tulajdonképpen a terápiával csak használ magának.
A vérvizsgálat a candida toxinja ellen termelt ellenanyagszintet mutatja meg. Ha az immunrendszer már nagyon kipurcant, akkor fals eredményt kaphatunk. Ezt egy személyes találkozón egy olyan gyógyító, aki igazán ismeri a témát, már tudja, s meg is mondja, hogy érdemes-e elmenned egy ilyen vizsgálatra vagy csak állj neki. Maga a terápia is egyébként akkor hatékony igazán, ha személyreszabott, bár első hangzásra egy laikusnak úgy tűnhet, hogy mindenkinek ugyanazt kell csinálni.
Regota figyelem a forumot, de most ugy erzem, muszaj csatlakoznom es tanacsot kernem, mert az elkeseredesem elmondhatatlan. Ugy kepzeltem, hogy 4 honap kura, 6 het candcell, 3 colon utan mar jol kellene ereznie magat. Vajon jo uton haladunk? Ennyire hosszas ez a folyamat? Hozzateszem, hogy rossz diagnozis miatt a nyaron 4 hetig volt antibiotikummal kezelve, raadasul intravenasan. Es a candidaja mar azelott ki volt tenyesztve.
Mi Csikszeredaban lakunk, Erdelyben, most kijottunk Pestre, voltunk 3 alkalommal colon hidroterapian. Elso alkalommal, nagyon gazos, suru vmi jott ki belole, majdnem kivehetetlen volt, hogy mi is az, masodszor nagy nyakcsomok tavoztak, a 3. mar eleg tiszta volt. Csak azt nem tudom, hogy candida tavozott-e belole, mert azt nem neztek meg laborban. En valahogy maskepp kepzeltem el. Azt hittem, hogy rogton kielemzik azt, ami kijon belole. Es sajnos a terapia utan meg rosszabbul erezte magat, azt mondta, hogy szedul, a feje is faj es fizikailag is gyengenek erzi magat.
Verkep volt nezve tobbszor is, pajzsmirigy, veseproblemak kizarva, szemfenekvizsgalat, az orvosok vegul pszihiaterhez kuldtek, de nincs semmilyen pszihes problemaja, teljesen kiegyensulyozott. Aztan termeszetgyogyaszhoz fordultunk segitsegert es csinaljuk a kurat, de nagy eredmenyet nem latom meg. Nagyon el vagyok keseredve....
A tunetei nagyjabol csak neurologiai tunetek (voltunk elozoleg neurologusnal, 3-nal is, dopplerrel volt nezve agyi verallatas, CT, minden negativ). Aztan eloszor szeklettenyesztesbol jott ki a candida, majd nyelvkaparekbol, antitestek versavobol es meg volt vagy 6 szekletvizsgalat, mind pozitiv. Tehat a tunetei, foleg aluszekonysag, bagyadt, neheznek erzi a fejet, almossagot erez a szemeiben, de a testeben nem, sportolni tud, nem farad. Alvaszavarai is vannak, este csak keson tud elaludni, kb.10 orat alszik, de faradtan ebred. Mas tunete a borpirosodas, ha megvakarja, vagy csak nekidol vminek, mar pirosodik a bore
illetve nemcsak tencytol kerdeznem, hanem mindenkitol, aki ezen mar atesett. Nagyon kinlodunk a betegsegevel, ugy nez ki, hogy makacs, nehezen alakul. Okonetes termekekek hasznalunk, ill. hasznal, mar 6 hete szedi a candcellt, de a tunetei valtozatlanok
tencytol kerdeznem, hogy milyen volt a szekletben talalt gombatelep, fonal, cerna, rajta apro kis bigyok...mar bocs a temaert, de a fiam candidas es most folyik a tisztitokura, allandoan nezeme a szekletet...vannak benne "dolgok", de nem tudom eldonteni mik is azok
Én ettem, Lidl-ből vettem. Te is?
A ProLaboros vizsgálat is vércseppanalizis?
Kérdés!!Lehet enni az első időben natur sós lében eltett dobozos tonhalat???Tartósítószer nincs ráírva,d ki tudja?
További ajánlott fórumok: