Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
sziasztok
Az első időszakban szabad halat és fehér húst enni?Rákféléket?
Szia
Leírom majd. Egyébként én is candida miatt megyek. Jelenleg paraprotexet szedek BWL-t és probiatikumot, na és persze diétázok. Ez már a sokadik nekifutásom a candidának, nekem több mint 10 éve kezdődött.
Remélem, most sikerül.
Szia!
Köszi az infot. Akkor megvárom szerintem, hogy elmenj, és ha be tudnál számolni róla, azt megköszönném.
szia
Debrecenben a Lyrius gyogycentrum-ban a Garai u. 6 szám alatt végeznek colon hydroterápiát. 9000 Ft/alkalom
Véleményt még nem tudok róla, 26-án megyek először.
Nekem is volt, úgy 3 hete. Kellett vagy két hét, mire elmúlt.
Állítólag B-vitamin hiánya okozza, viszont a candida egyik jellemző tünete is lehet.
Jelenleg nem eszek kenyeret semmit. Graham lisztet vettem, azt még nem próbáltam. Nem tudom egyébként, lehet -e enni grahamlisztet, végül is az is egy búzafajta.
Most nem ehetek semmilyen puffadást okozó dolgokat. De jobb a gyomromnak, hogy nem eszek tk. dolgokat.
Volt már olyan valakinek, hogy kirepedt a szája sarka, és hetekig nem múlt el? Mert nekem most ez van már 3 hete. (mióta a szigorú diétát csinálom)
Neten at találtam ezzel kapcsolatban, hogy vashiányra utal. Van itthon olyan tablettánk, hogy maltofer, anyukám kapta a vashiányára. Szerintetek szedjem?
A talpon a patkóbél zónán találhatóak a fekélyek jeleti, nyomai. Valamint nekem nagyon fájt a hason a köldök feletti rész és a szegycsont alatti rész is. Az utalhat gyomor v. nyombélfekélyre. De végül is ma már egész jó. Kölest eszek, az jó a gyomromnak, és ajánlottak egy gyógytea mixet, azt próbálgatom inni.
Azóta megerődödtem abban, hogy mivel én 0-ás vércsoportú vagyok, nekem a hajdinán, kölesen kívül más gabona nem jó. A tk. lisztek szintén nem jók, nem véletlenül puffadtam tőlük. Húst viszont simán ehetek. Úgyhogy ennek megfelelően módosítottam a diétámat, és azóta nem puffadok. És persze rengeteg zöldség.
Valószínű, hogy a betaserc csinálta ki a gyomrom,/a diéta csak rásegíthetett/, van ilyen tapasztalat, most egy orvos mondta..
A tönköly liszt a legjobb fajta, de vannak más teljes kiőrlésű liszt márkák is, természetesen használható. Rozslisztet lehet használni, de ugyanúgy élesztőmentes kenyeret kell sütni belőle.
A pirítós kenyér nem jó, de erre már meg is kaptad a választ.
Kenyerekből csak az élesztőmentes jó. Hiába pirítod meg, attól még az élesztő benne marad. A pirítás a sima diétázóknak (tehát, akik fogyni akarnak)ajánlott, mert elégeti a kenyérben a sikért, és így könnyebben emészthető. Ha jól tudom...
A lényeg, hogy candidásoknak CSAK ÉLESZTŐMENTESET!!!!!
SZiasztok!
Kezdő diétázó vagyok. Lenne pár kérdésem? Rozs kenyeret kehet enni?Teljeskiörlésű tönköly liszt helyett lehet használni sima teljeskiörlésű lisztet?
Azt olvastam valahol hogy ha megpiritod az "élesztős" kenyeret az is jó candidára. Ez igaz?
én nem igazán tudom, hogy hány alkalom szükséges, mert nem szoktam ajánlani, ez nem azt jelenti hogy nem jó dolgok, csak mivel nem próbáltuk így nem ismerem csak az olvasottak alapján.
Igen a méregtelenítés nagyon fontos és ez akár torna is lehet, kinek mi jön be. A jóga azért is jó, mert a testet és a lelket is formában tartja.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok