Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom, hogy sokan írják, hogy bonyolult meg nehéz a diéta.
Abban mindenkinek igaza van, hogy ha fejben eldől, hogy csak azért is csinálom, akkor az ízérzék is teljesen megváltozik. Én komolyan nagyon szeretek mindent, amit most ehetek. Kivéve a hajdinát, azzal nem sikerült megbarátkoznom...:)
És annyi mindent lehet csinálni, egyre jobban belejön az ember. Véleményem szerint mindent meg lehet csinálni, amit eddig ettünk, csak másképp, más alapanyagokból. Minden helyettesíthető! Majdnem minden süti megsüthető (tudom, hogy a túrós, meg sok gyümölcsös süti nem, de tényleg rengeteg van, ami viszont menni fog). Cukor = xilit, fehér liszt = tk. tönköly liszt, tej = zabtej, rizstej, tejföl = natúr joghurt, kakaó = karobpor, tojás, mák, szóda-bikarbóna, alma, citrom, vaj, mandula, zabpehely, meggy stb. ezeket meg mind lehet. Tehát rakhatjuk össze a recepteket fejben :D ezekből egy csomó féle sütit lehet csinálni.
Senki ne keseredjen el, mert tényleg a ráhangolódás után már minden nagyon egyszerű.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs olyan nap, amikor nem ennék meg egy jó magyaros pizzát, egy nagy szelet Pándi meggyest vagy krémest, de én a karácsonyt és a szilvesztert is könnyen kibírtam a kis diétás étrendemmel, mert változatos volt.
Sőt, még azt is nyertem a diétával, amiért hálás vagyok, hogy elkezdtem sütni-főzni, pedig 23 éves létemre ez eddig kimaradt az életemből.
Szóval hajrá mindenkinek, ennél lehetne sokkal rosszabb is!
Szia Babu86!
Figyu, ha ténylge nincs a közeletekben semmi ilyen bolt, akkor rendelj a netről. Van egy csomó olyan Biobolt a neten, ami online kínálja termékeit. A választék rengeted, még kész sütiket, kenyeret is tudsz venni az egyszerű alapanyagokon kívül (barna rizs, tk. lisztek, zabpehely, xilit, stevia stb. a lista nagyon hosszú). A kiszállítási díjat kell még fizetned, ennyivel drágább, de ha 60 km-t kell amúgy utaznod, akkor szerintem megéri.
Nem tudom, hogy lehet-e itt weboldalakat írogatni, úgyhogy, ha nem találsz a neten, akkor írj priviben és adok pár címet.
Móni!
ma nagyon érdekes műsort láttam az ECHo Tv-n. Az IBS-t, a Colitis Ulcerosa-t, a CHRON-t magyarázta egy hölgy (sajna nem láttam az elejét). A lényeg az, hogy a vastagbél "bedugulása", vagyis a bélsár lerakódása és a széklet naponkénti nem távozása gyulladásokat okoz a bélben, melynek előbb-utóbb a fenti három közül valamelyik lesz az eredménye. Mivel a bélsár nem tud távozni, úgy a vékonybélből nem tud továbbhaladni a vastagbélbe a tartalom, s a szájadéknál elkezd pangani, aminek az lesz a következménye, hogy olyan baktériumok kerülnek túlsúlyba, amiknek nem kellene. Köztük van a candida is. Nos, így lehet köze a candidának a betegségedhez.
Ő is a béltisztítást és a probiotikumot sulykolta.
Azért írom ide, nyilvánosan, mert ez szerintem nagyon is közérdekű, jó, ha mindenki tud róla.
Kedves Tapasztaltak!
Elmentem a ProLaborba, eredmény: IgG 24,3 NTU
IgM 3,8 NTU
Jól sejtem, hogy nincs Candida túlszaporodásom? Kérlek erősítsetek meg.
Nagyon köszi.
Szerintetek baktérium,gomba okozhat állando fájdalmat?
Nálam tenyésztéssel az E coli baktériumot a huelyemben és a hugycsovemben.Tobbszor kezeltek antibiotikummal,de hiába.Csak az lett az eredménye,hogy még ellenállobb lett a baktérium.Es amikor szedtem az antibiotikumot,akkor is megvolt a fájdalom,csak a huvelyváladékomnak nem volt buzos szaga,de miután elfogyott az antibiotikum,ez is visszatért.
Hallottam olyanokrol,akiknek tobb honapos antibiotikum szedés vagy antibiotikumos injekciok után is mindig visszatért a fertozés.
Sziasztok.Már kb két honapja csinálom a diétát,méregtelenitést,immunerositést.
3 hete csinálok rozsa olajos,levendula olajos huvelyirrigálást,és citromfu olajos,kakukkfu olajos furdot,masszást.Az irrigálást ugy végzem,hogy kb 1 liter vizhez teszek 2-2 csepp rozsa és levendula illoolajat.
Lefekvés elott a kádba teszek 5 csepp kakukkfu és 2 csepp citromfu olajat,15 percig kell a fájo pontokat masszirozni.Aztán az ágyban fekve egy gyogynovényes krémmel,amit a természetgyogyász adott masszirozni kell a hasamat.
Ugy érzem,hogy kezd enyhulni a fájdalom,de nem akarom elkiabálni,mert miota erzem a fájdalmat,mindig vannak enyhébb és rosszabb idoszakok.
Remélem ez az enyhulés a kurátol van.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok