Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Itt az összetétele: 80% szójazsir, valamennyi kazeinpor, növényi olaj, stabilizaló es E... béta-karotin.
ezt most találta a sajtról, Csízió néven fut
Szia Dóri!
Én amikor abbahagytam a béltisztítót, elkezdtem inni minden reggel éhgyomorra egy nagy pohár meleg vizet. És azóta minden nap tudok menni wc-re. A béltisztítótól nekem sem kellett mennem minden nap. Viszont szerintem vigyázz a gyomrodra, nekem is hasonló volt a szigorú diéta alatt, szerintem a fűszeres dolgokat célszerű kerülni, fokhgyama, grapefuitmagcsepp vízben oldva, ezek mind irritálják a nyálkahártyát. Én ezeket elhagytam a gyomrom miatt. Én szedtem homoktövistablettát, meg vmi speciális teát is ittam a gyomorra. Most ezüst kolloidot kezdtem el inni. És én is hamarabb hagytam abba a szigorú részt, és álltam vissza a normál táplálkozásra.
Hát a folyadék mennyiség jó, de sima tiszta vizet is kellene fogyasztani. Egyébként az ásványvizet 2-3 hetenként váltogatni kell úgy tudom. (mármint a márkáját)
Nem tudom mi okozhatja a széklet gondot nálatok, a fiamnak a diéta alatt naponta többször is kellett mennie.
Natúr joghurtot vagy aludt tejet esztek?
Megkóstoltam a szójatejet, hááát... :S Eléggé növény íze van :S Azt hiszem, nem lesz a kedvencem.
Egyébként Spar Vital termék, teljesen mentes mindenfélétől, tehát cukor sincs benne.
Szia!
Tönkölylisztből is teljes kiőrlésűt vegyél. Ezen kívül lehet még rozslisztet, durumlisztet, tk magvakból készült liszteket, rizslisztet... De a "Mit főztél ma? Receptek candidásoknak" fórum 717. hozzászólásában sok hasonló infót találsz, azt olvasd el, én is onnan szoktem puskázni :)
Steviát és nyírfacukrot használunk, kinek mi jön be jobban. De a diéta első néhány hetében nem javasolt egyik sem, hogy a szervezetet mintegy leszoktassuk az édes ízről.
Teák ügyében sajnos nagyon nem vagyok otthon :(
sziasztok.Egy hete kezdtem a diétát...Van még 1-2 dolog, ami nem világos, ezért szeretném a segitségeteket kérni.(bizti itt megtalálnám a választ a forumban, csak ez már annyira hosszu, h. nemtom visszakeresni..) szal:
-milyen liszteket lehet használni a diéta alatt?a teljes kiőrlésüről tudok..de olvastam, hogy tönkölyt is lehet..na, de ebbol lehet a sima tönkölyt?nem muszáj a teljes kiörlésujét választanom? És milyen egyéb lisztet lehet még, ugyanis a t.kiörlésunek azert van egyfajta "más" ize...
-Ti mivel édesitettetek? steviárol tudok egyedul.ezzel ugye egesz diéta alatt lehet? van esetleg más v.mi amivel lehet?
-Milyen teafajtákat igyak? zöldteáról tudok..rengeteg herbatea van..melyik fajtát ajánlatos ilyenkor?
Elore is köxi a segitseget!:)
Köszönöm az ötleteket!
A samponba már 2-3 hónapja keverek néhány csepp grapefruitmag kivonatot, korpásodás miatt. Meglátom, mi lesz, ha visszaállítom az étrendemet, ha nem javul, mindenképp doki lesz belőle :(
Vizet legrosszabb esetben is megiszom 2 litert, de ennél csak többet szoktam. Úgyhogy ez kilőve :(
Széklet ügyben pedig sajnos sosem voltam jó, nem a teljes kiörlésű liszt okozza, az nem rontott rajta semmit, pedig már 4 hónapja csak olyat eszem. Reméltem, hogy legalább a béltisztítás idején jobb lesz a helyzet.
Nem tudom, elképzelhető, hogy a gombák így tüntetnek, hisz mint írtuk már, ilyenkor egyes tünetek megerősődhetnek vagy új tünetek jelentkezhetnek. A hajhullásra általában a grappe cseppet szoktuk ajánlani. Ezzel lehet a hajtöveket bekenni, vagy a samponba keverni. Én a hétvégén olvastam a neten, hogy vöröshagymából készített tea (hajastól kell puhára főzni a hagymát) nagyon eredményes a hajhullás ellen. Ezt is érdemes megpróbálni, lehet szedni valamilyen hajerősítőt (vigyázz ne legyen benne élesztő). Illetve az ÖkoNet sampont javaslom még, ebben nincs semmilyen színezék meg adalék anyag.
De mindenképpen azt javaslom, hogy ha a hajhullás nem szűnik, azért nézesd meg magad orvossal is.
Olvass el minden terméket amit szedsz, hogy nincs e ilyen mellékhatása esetleg, amiket tapasztalsz.
Sziasztok
Fura dolog ez a hajhullás...nekem a diéta elkezdése előtt évekig nagyon hullott a hajam.Én is a szigorú rész 3. hetében vagyok és észrevettem hogy sokkal kevésbé hullik a hajam(máskor e fésű,a csempe,minden tele volt hajjal(hasmosásról ne is beszéljünk).
Tegnap készítettem zabtejet:
Zabtej: 3 ek natúr zabpelyhet szárazon megpirítunk (2-3 perc, folyton kevergetni kell, különben leég egy pillanat alatt). 1/2 liter tisztított vizet felforralunk, beleöntjük a megpirított zabpelyhet, 1 órát állni hagyjuk. Összedaráljuk, szűrőn átpasszírozzuk. Ízesítjük: 1mk sáfrányolaj, 1ek méz, pici tengeri só. Hűtőben 2-3 napig eláll.
Én egy kis nyírfacukorral ízesítettem,és sóval, és dupla adagot csináltam.
Nekem nagyon ízlett.
Sziasztok! Ma van a szigorú diétám 3. hetének első napja, de sajnos nem sok jóról számolhatok be. Nálam a béltisztító sem érte el, hogy minden nap el tudjak menni wc-re, viszont tegnap már-már az ügyelet kihívásán gondolkoztam, annyira görcsölt a hasam órákon át. A kisebb görcsök, gyomorfájás vagy hányinger rendszeres délelőttönként, de ez még éppen elviselhető. Nem érzem magam "kitisztultnak", és bár a korábbi tüneteim nem erősödtek fela diéta alatt, de a hajam, amivel eddig semm problémám nem volt, most hullik. A béltisztítót (BWL) tegnap este vettem be utoljára, a Candcell-t még szedem míg el nem fogy, de azt már elhatároztam, hogy a hét közepén elkezdek szép fokozatosan visszaállni a korábbi étkezésemre (ami a diéta második szakaszának felel meg). Grapet és olajfát egy ideig még szedem.
Zsu, Warj, mit tudok csinálni a hajammal? Egyáltalán miért van az, hogy ennyire rosszul alakult nekem ez a diéta?
Köszönöm a segítséget!
Kedves ittjárók!
*Találtam egy oldalt, aki egész szépen összefoglalja ezt az egész kérdéskört. Kérlek olvassátok el!!! :
Szia.
Én is sokat fogytam már a diéta előtt is, pedig már akkor is vékony voltam. De bármit és bármennyit ehettem, nem híztam.
A diéta alatt végig fogyaszthatóak ezek a lisztek, amiket írtál.
Sőt még a barna rizsliszt is.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok