Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Tegnap UH - n voltam.
Úgy tűnik az adatokból, picit csökkent a mérete.
Teának köszönhető - e vagy egyszerüen egyre jobban közeledik a " vég " a petefészekben, és egy " szép " koromnak vége, újnak a kezdete lesz??
Ennyire mélyen most nem tudtunk belemenni a " bonsolgatásba "... Kicsit sokan voltunk a szakrendelésen.
Egy fontosat mondott : a Cickafark teát Felejtsem el "!!
Szép az egészbe : mi van akkor ha Nekem épp ez a tea is segített?? Sose tudható meg...
Palástfű, pásztortáska marad. Nagy valószínűséggel.
Másik teát ajánlottak Medve szölő levél, vagy a medve talp tea.... Húúú ezt nem rögzítettem pontosan... :(
Amire jó a most ajánlott tea, Inkább a hugyuti / vese tisztítás hatását érhetjük el. Ez tuti, mármint a hatása...
Kontrol kb 5 hónap.... Addig teázom tovább. Inkább tea, mint a sima víz.... Hiszen inni kell valamit..
Szia. Én most vagyok túl az első 3 hónapos kúrán, nekem tulajdonképpen jó tapasztalataim vannak, én már kértem a következő 3 havi felírását.
A jó az volt, hogy a kúra alatt - az első hónapban nem volt változás, a másodikban csak egy kicsi, a harmadikban semmi - menstruáció nem volt. 46 éves vagyok, szülni nem akarok, 3 miómám van, cél, hogy ne legyen, ha lehet semmi vérzés, mert rettentően sok és alvadékos volt, súrolta a transzfúzió határát. Ami negatív volt, az a fogyás, amúgy is csak 55 kg körül vagyok, én úgy éreztem, mintha minden női vonalam eltűnt volna, illetve a hőhullámok, ja és dilis voltam.
Én is remélem.
Görcsölés szinte nem volt. Kicsit erős volt, de a 6 cseppesből tegnap 2 db " dugó " elég volt. Sok vatta se kellett az előzőekhez képest. Csökkenéat tapasztaltam.
Kis derékfájás. ( erőltetőbb a melom jelenleg, a melora fogtam a derék fájást ).
Kb 1 hét szünet a gyógyteából.
Aztán cickafark, palástfű és a pásztortáska tea kb fél liter, szépen teszek belőle.
1 e.kanálnyit.
Utsó tea vérzéscsillapító izom összehúzó hatással. Mint az ergamm csepp.
Újabb UH van időpontom.
Kiderül a teakúrám mit alkotott. Bogyókurát nem vállaltam a jó múltkor.
Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni az esmyáról. Műtét előtti miómák csökkentése céljából írta fel az orvos. Viszont több negatív véleményt olvastam az esmyáról mint pozitívat. Konkrétan olyat is olvastam hogy a szedés után évekbe telhet mire visszaállítható a fogamzóképesség, és ezt egy nőgyógyász írta a házipatika oldalán. Nekem erre sajnos nincsenek már éveim.
A válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?