Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Pontosan nem tudom mekkora de jó 5 centi tuti. Még a műtősnők is le voltak döbbenve hogy ilyen fiatalon ekkora. (de hát ez nem válogat)
Az embo napján csillapíthatatlanok voltak a fájdalmak,enni nem tudtam,minden kijött belőlem. De napról napra picit mindig jobb lett. Mondjuk én pont beleestem abba hogy a menszeszem is úton volt, pecsételés van csak.
Görcseim nem igazán vannak már,a kezemet sajnos alig tudom használni.
Ne aggódj, nem biztos hogy Te úgy jársz mint én. :) Ott is azt mondták hogy kiszámíthatatlan, volt hogy egy pici miómás jobban szenvedett mint egy nagy.
Neked mekkora miómád van?
Sziasztok :) Szerdán túlestem az embolizáción. Szörnyű fájdalmakkal jöttem ki, de már amikor az egyik oldalon elzárta az ért,jöttek a görcseim amin Harmat doki is meglepődött. A másik csajszinak viszont semmi fájdalma nem volt.
Hatalmas boldogsággal tölt el hogy végre eljutottam hozzá és túl vagyok rajta. Két hónap múlva meglátjuk mennyit zsugorodott. :)
1 próbát megér... visszavinni.
Talán 1 másik érintett beteggel összehoznak...
Sziasztok,
megmaradt egy doboz Esmya gyógyszerem, nekem sajnos nem vált be. vissza veszik a patikában?
Pécs: Dr. Harmat Zoltán (Pécsi Tudományegyetem Radiológiai Klinika), Budapest: Dr. Bérczi Viktor SOTE II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika), Miskolc: Dr. Lázár István (BAZ Megyei Kórház Radiológiai Klinika)
A pécsit személyesen ismerem, a budapestit fórumokban olvastam, a miskolcit a neten találtam.
Kerestem infót a cickafark ellen. Ezt találtam :
" Orbáncfű és cickafark, majd jöhet a nem várt csöppség
A nem kívánt terhességek megelőzése érdekében néhány gyógynövényt nem érdemes fogyasztani. A fogamzásgátló hatását oldja az orbáncfű, ezért kerülendő használata. A cickafark a miómákat gyógyítja, ám fogamzásgátló szedése mellett, sajnos a szer hatását semlegesíti. A cickafark fogyasztása várandós kismamák számára is tilos.
Tóth Zsigmond gyógynövényszakértő azt tanácsolja, hogy ne csupán egyfajta gyógynövényt, hanem gyógynövények keverékét használjuk. Ha a szelíd gyógymódok hívei vagyunk és emiatt bajainkat mindig gyógynövényekkel kúráljuk, érdemes gyógynövényszakértő véleményét kikérni az adott növény pontos hatásáról, hogy nehogy a várt gyógyhatás helyett ártsunk a természet ajándékaival. "
Nnna szóval. Foggamzást gátlót nem szedek. Ahogy írtam kb " csak 1 hétig ittam " utána más 2 fajtát. Aztán 1 hetes gyógytea mentesség...
Még gondolkodok ez ügyben.
;)
Lehet épp nekem használt a cacafarka tea ;)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?