Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Azért nem vállatam még egy kúrát.
Teázom inkább...
Köszönöm a válaszokat!
Elkezdtem szedni szerdán, azóta minden nap szédülök. Nem egyfolytában, hanem meg meg szédülök, úgy hogy le kell ülnöm.
A vashiányom miatt is szoktam szédülni, de az másfajta.
A vérnyomásom normális, megmértem.
Bízom benne, hogy elmúlik.
Töprengő: olvastam, hogy volt Neked köztes vérzésed. Elég sok mellékhatást ír a betegtájékoztató.
Forgó szédülés, nekem más e.ü bajtól szokott lenni.
Bogyó alatt azt hiszem szerencsére nem volt. Az a köztes vérzés volt. ( biztos olvastad kb tavaly junius elején írtam ).
Vérnyomásodat megzavarta talán? Ha van mérőd nézd meg párszor. Ha alacsony, akkor valami tea. Nem vagyok fittebb többtől, azért csak 1 kávé naponta.
Fekete teát is szoktam.
Ha épp kis szünetet tartok a gyógyteákkal.
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot!
Nekem is hasonló problémaim vannak. Van két miómám. 4 napja kezdtem el szedni az Esmyát!
Forgó szédülésem van tőle. Néha alig tudok megkapaszkodni, hogy el ne essek. Eddig szabin voltam, de holnaptól ismét munka.
A munkám során sokat kell állnom. Félek,nehogy elessek. Nektek volt ilyen mellékhatás? Elmúlt pár hét múlva? Vagy a szédülés ellen mit javasoltok?? Köszönöm a válaszokat!
Lányok, ti nem vagytok folyamatosan éhesek az Esmyától?? Mert én igen :(
A másik, én a szorongásra, belső remegésre, amikor indok nélkükl vagyok feszült, szoktam szedni orbáncfű cseppeket,(herbáriában ajánlották, így a változókor környékén) most néztem az Esmya beteg tájékoztatóját, ott pedig írja, ha ilyet szedek szóljak a dokimnak. Na ezért most nem megyek vissza, mert csak időnként szedem. És most elgondolkodtam, hogy ez, hogy hathat, ha nem jó szedni az Esmyával. Még arra is gondoltam, hátha ezért jött vissza a mensim :D
Tessék-lássék néztek csak meg ultrahanggal. Meg nem is olyan helyzetben, ami a miómát is kimutatná. Már az elején mondták, hogy azt nem fogják látni, ahhoz nőgyógyászhoz kell menni. Érdekes módon az egyik kolléganőmnek látták nemrég ugyanott a 2 cm-es miómáját. Pedig ő nem is úgy ment oda, hogy azt nézzék meg, hanem csak sima hasi panaszokkal.
Így aztán elmegyek a Harmat dokihoz is 26-án. Jó lenne most már tudni hol tartok...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?