Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Örülök, hogy minden rendben van veled.:)
Miómám elméletileg nekem sincs, de mégis maradt a régiben minden. Vérzészavarok, gyakori pisilés. Hogy mi lehet az oka? Nem tudni... Voltam a nyáron nőgyógyásznál, csináltak rákszűrést, volt egy mammográfiám, meg egy általános hasi ultrahangom is. Mindenhol, minden rendben. Így aztán bezárult számomra a kör. Egy méhkivétel sem hiszem, hogy megoldaná a problémákat. De, miért is vetetném ki? Nem indokolja semmi.
De, sajnos nem csak nőgyógyászati problémáim vannak. Ott van még számtalan másik is. De, azt már le sem írom, meg nem is ebbe a fórumba tartozik.
A babaprojekttel amúgy hogy álltok? Ha jól emlékszem te is szeretnél még szülni...
Sziasztok! Itt vagyok... igen megoldódott a problémám, de ne gondoljátok, hogy nem érdekel a téma. Ezt nem lehet csak úgy elfelejteni. Dolgozok ezerrel két-három felé, na meg nyáron diplomáztam, szóval nem nagyon van időm fórumozni.
Bódis professzorról csak jót tudok, nem kell izgulni. Már csak a jelenléte is olyan pozitív energiával tölti el az embert, hogy csak na :) A műtét utána első 2 nap nehéz, de utána egyre könnyebb. Bódis doki mindent megtesz azért, hogy ne kelljen teljes méheltávolítást végezni. Én 1 és 3/4 órát voltam a műtőben, és egy férfi ökölnyi + egy 3-4 centis miómát távolított el a méhemből. Az teljes történetemet elolvashatjátok a blogomon, hogyan készültem a műtétre, hogyan történt az egész. Privátban tudom a blog címét küldeni.
Hogy mi van velem? Hamarosan 1 éves év forduló lesz és épp akkor megyek nődokihoz. Nem Pécsre, mert sajna messze van és nincs rá időm, hanem itt Fehérváron. Eléggé izgulok...
Semmi tünetem nincs a műtét óta, a mensim 3 napos, kevés görccsel. Nagyon jól vagyok, teljesen megváltozott az életem. Hozzáteszem, a műtét óta egészségesebben élek, február óta rendszeresen futok, egészségesen étkezem, stb. Épp egyik nap találtam egy 1 évvel ezelőtti fotót és mellé tettem a mostaninak, teljesen ledöbbentem. De tudjátok mit, feltöltöm ide , hogy lássátok a különbséget. Szóval, csak ajánlani tudom a műtétet mindenkinek és pláne Bódis doktort.
Visszanéztem az interaktivitáson keresztül. Ismerős volt a név...
Regije él még, de ő januárba lépett be ide legutóbb.
Attól még tudja olvasni amit írunk ;). És ha olyan van belép és válaszol..
Székesfehérvár környékéről " csöppent " Pécsre...
Úgy látszik mindenkinek a "rossz" dolog jön. Neked a fogyás, nekem meg egy kis hízás. Jó, alapvetően vékony vagyok, de inkább puffadok most. És sajna nem a cici tájon.. az nekem se sok...
Amúgy te/ti szedtek D3 vitamint?? azt olvastam, hogy az is segíthet a mióma megelőzésben, méretének csökkentésében. Most vettem is néhány vitaminkészítményt, mert ezer éve nem szedtem semmit és kissé fáradt vagyok (nyilván az 50 órás munkahét sem segít..)
Most a második kúránál már annyira nincs hőhullámom, mint az elsőnél, egyébként én is alapvetően fázós vagyok. Nem iszok kávét, nem is dohányzok. A tájékoztatóban azt írják, hogy súlygyarapodás előfordulhat, na én fogytam tőle, amúgy is 55 kg vagyok, úgyhogy nem hiányzott. Még a cicim is kisebb lett, majdnem mintha nem is lenne, sajna :(
Én 46 éves vagyok, volt már mióma műtétem 32 éves koromban (hasi műtét, mint a császármetszés). Akkor egy 6,5 cm-es mióma volt, azt kioperálták, de kiújított, most 3 db van, a legnagyobb 6,9 mm-es.
Sok sikert hozzá!
Kicsit off a téma: valamelyik este láttam egy riportfilmet egy családdal. Örökbe fogadtak egy gyereket, miután rengeteget próbálkoztak hiába. Utána született 3 saját!!! Volt osztálytársam és felesége már lemondtak a babáról, amikor 17 év házasság után megmozdult a mióma, most azt hiszem második osztályt kezdett :)
Aki még most szeretne anyuka lenni, persze hogy mindent meg kell tennie annak érdekében.
Én 50 évet betöltöttem, nem szeretnék babázni. De az erős, darabos, és sok vért se akarom mensi alatt. Még van, és azt gyanítom, esze ágába sincs elmaradni.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?