Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Nekem hasonló. Az első kúra megváltás, már szedés közben csitult a mensim, megszüntek a fájdalmaim. Itt olvastam, hogy van aki folyamatosan szedi, rákérdeztem a dokimnál, ő nem javasolta. Felírta ugyan a következő három havit, de kért, hogy minimum két hónapot várjak a kettő között. (egyébként a betegtájékoztatón is ez van). A gyógyszer abba hagyása után megjött időre, de csak pecsételés, a másodiknál rengeteg volt megint, aztán semmi. Mintha elvágták volna. Február óta semmi, most jött meg júniusban, pont rákszűrésre kellett mennem, doki felírta és mondta, ha megjönne rögtön kezdjem el szedni. A méhem jóval kisebb, de nagyon göbös. Hétfőn megjött, sajnos megint elöntött, de ahogy el kezdtem szedni az esmyat csitult és mintha elvágták volna a mensim. Most három hónapig szedem megint. Érdekes egyébként, hogy az Esmya szedése óta, nincs "előjele" hogy megjönne a mensim, hanem egyszer csak megjön, és mintha elvágnák elmúlik. Kolléganőm, azt mondja mielőtt neki elmaradt ugyan így járt, bízom benne én is :D Remélem az utolsó kúrám lesz : D
És akkor hány évig kínlódjunk?
Nekem inkább az erősebb vérzés, görcs aggaszt. Vérszegénységet is okoz. Fölösleges enni a vérszaporító tabikat....
Vagy csak én gondolom ezt így??
Igen. ( Tavaly junius elejét keresd vissza ha van időd ).
Igen volt, és nagyon erős..
Felül töltöm, alul kimegy, nincs értelme így.
( 1ik verzióm )
Nem tudom, de van véleményem.
Kúrát fejezd be. És torna, egyéb étrendváltozás.
Vagy sürgősen aki felírta visszamenni. Én végigcsináltam hízás nélkül...
Te tested, Te döntsd el...
Hát ez az.. Győzzem kivárni. Több év is lehet akár. De addig ha vérszegények vagyunk, felesleges pótólni... Gyógyszerrel biztosan. Felül esszük, alul elfolyik amit a szervezetünk kitermel. Ha kitermel egyáltalán. És azért fizikálisan is zoknik vagyunk a vérszegénység miatt..
Nekünk még az is egy lépéselőny lenne ha a Vérvizsgálatból megállapítanák, Van e még peteérérés, és mennyi?? Úgy tudom egyszerűen ki kideríthető lenne.. De miért nem ajánlják fel??
Egyeltalán elég a körzeti orvosunktól egy labor vizsgálat? Vagy a nődoki adhat erre beutalót...
Szóval rengeteg minden kavarog bennem..
Esmya kúrát kihagynám, még mindig így gondolom.
Műtétek?? Nem tom...
Olyan nehezen indulok a dokihoz...
( azért is mert időpont kell. az nem volna baj, ha nem lenne olyan körülményes. mindenki panaszkodik, felhívja a számot, kapcsolgatnak ide - oda, és nem sikerül az időpont kérés. Személyesen kellene felmenni időpontért ).
Létezik klimax hőhullám nélkül? Mert a multkor késett 1 hetet... Most meg 3 hétre jött. :(
Dokim azt is mondta hogyha elmarad a mensi elsorvad a mioma.
De hát hány évig tarthat ez hogy erős, görcsölök stb.?? ez még nekik is rejtély szerintem.
Nem igazán... Ezért írtam a műtétet... Vannak összenövések is.
Más életbevágó probléma is van, nem tudom melyik a fontosabb.
Na erről nem írnék.
Sziasztok.
Multkor írtam ( szetem ), nőtt valamennyit :(.
Vérzés kezdi hozni a régi formáját :(.
Erős némi darabkákkal és fájdalom is volt. Azt hiszem a fájdalom küszöböm csökkenőben van :(.
Gyógyszer nem kellett, de amikor fájtam, gondolkoztam nyúljak e érte.
Szóval így állok.
2 hónapot nagyon valószínű nem fogok várni, visszamegyek mihamarabb.. Augusztus végét beszéltük meg.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?