Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Nem. Vagy én felejtettem el.
Szerencsémre nem mostanába voltam. Lehet 20 éve is volt már.. Akkor nem mentünk bele részletekbe..
Ahogy valamelyik " sorstársunk " írta : csak akkor mélyedünk bele dolgokba ha muszály. ( lehet, sőt biztos nem így írta szó szerint, a lényege ez volt )
Mar tul vagyok a laparon ! :D :D juni 15diken volt.
Az en szep miomam a meh hatcsofalan volt :(
Ugyan az a doki merte mind2x.
Mindig vannak kivételek tudod!!?? :D Nem ez a lényeg. Az emberek, a negatív tapasztalatos dolgaikat hamarabb leírják elmondják a másiknak, ha szóba kerül a téma. Nyilván hiszen nekik negatívumként jön le. SOk ismerősöm használ hormon spirált esküszik rá, nekem kilökődött. Nyilván mielőtt feltetettem körbenéztem a neten, és feltetettem, mert bíztam benne, sokan javasolták mióma ellen. Nekem nem vált be, ennyi. Az Esmyán is sokáig molyoltam, én már 49 éves vagyok, nekem az lenne jó, ha elmulasztaná, nekem a célom, hogy ne kelljen a méhem kivenni. Természetesen egy fiatalnak megint más acélja, vagy akinek elkerülhetetlen a műtét, annak is más a célja vele. Ebből kifolyólag, az elégedettség is mindenkinél más.
Nekem sajnos minden gyógyszer mellékhatása ki szokott jönni :(, Ezért is félek minden újtól, de úgy voltam vele megpróbálom és láss csodát, az első 3 havinak nem volt semmi mellékhatása, hanem sokkal jobban éreztem magam. Sajnos visszajött a mensim, ezért újra jön egy három hónapos kúra. A miómák meg jönnek mennek, hol kisebbek hol nagyobbak, az biztos nagyon göbös a méhem, azon ez meg biztos nem segít. Viszont, ha már nem kell kivenni a méhem, én úgy élem meg, hogy használt :D
Fórumozásról, addig jártam fel, míg szedtem, aztán elmaradt és utána már a fórum felé sem néztem :D Aztán megint megjött a mensim, megint elkezdtem a fórumot látogatni, mert érdekel más, hogy "boldogul". SZámomra, jó érzés olvasni, hogy van akinek használ, engem bizakodással tölt el, csak sajnos akinek használ vagy használt, az nem foglakozik már a fórummal, csak véletlen ha idetéved. Egyszerűen nem foglalkoztatja a téma. Ennyi, szerintem ez emberi dolog, és semmi rosszindulatra nem kell gondolni ezzel kapcsolatban :D
Ha már s szédülésnél tartunk tegnap este óta velem is forog a világ kissé, pedig nem szedek Esmyát.:D
Érdemben én nem tudok nyilatkozni róla, mert nem kezdtem el szedni anno. Lehet, hogy ideig-óráig segít, de végleges megoldást nem hoz a mióma problémákra.
Az viszont igaz, hogy az emberek általában akkor keresnek fel fórumokat, illetve írnak bele, amikor valamilyen problémájuk van. Legyen az gyógyszer, vagy bármi más egyéb... Akinek minden rendben, az éli vidáman az életét. Vagy eleve nem olyan típus, hogy interneten ossza meg a problémáit.
Szerda óta elég sok front jött ment, az is okozhatta a szédülést. Én is szédelegtem és fájtak az izületeim, görcsöltem, fájt a fejem, de nem hoztam összefüggésbe az Esmyával. Várjál vele egy kicsit. Igen sok mellékhatást ír, de mi nem??? Ezeket nem szabad elolvasni, mert a félelemtől képes vagy produkálni magadnak :D Van akinek bejön az esmya és semmi problémája nincs ( pl. nekem én már tavaly szedtem 3 hónapig)) és van akinek nem (a fórumozók többsége), ők viszont azért tűnnek olyan soknak, mert rengeteg negatív dolgot mondanak és csak ezért vannak fen a fórumon. Hidd el rengetegen szedik és nagyon nagy arányban használ, csak ők nem (nagyon) jönnek a fórumra :D
Az emberek hajlamosabbak akkor fórumot keresni amikor már szednek valamit és esetleg éreznek valami negatív dolgot. :D
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?