Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Ja , ma voltam átiratni a személyit, lakcimkartyat meg jogsit, ez eddig 6000 Ft volt. Amig nincs meg a szemelyi nem tudom intezni a kocsi törzskönyvét meg a forgalmi átiratást, az meg a ketto 12 ezer lesz. Ha akarok utlevelet is atiratni az 6000 Ft.. :)
Ja és ha kész a személyi akkor mehetek az adókártyát meg a taj kártyát átiratni...
Na ehhez mit szoltok? :)
Rika, szerintem is lazíts kicsit, pihenjél és arra koncentrálj, hogy minden milyen jol fog majd sikerülni :)
Még dolgozol Rika!Tessék mostmár szabira menni és rápihenni a lagzira meg intézni amit még kell!Jó múlatásta a lánybúcsúhoz!
Most nagyon nem érek rá izgulni. A melohelyemen 3 ember helyett dolgozom. És minden délutánra van valami. Ma megyek fehérnemüt venni, holnap bevásárlás a lánybúcsúra. Szombat lánybúcsú, vasárnap magamhoz kell térnem és egyeztetés a fotóssal. Hétfőn fodrász, kozmetikus és ruhapróba. Kezdek megkattanni:), de élvezem...:)
Hát annyit értem el nála, hogy azt mondta: majd meggondolja.
Szegény majdnem sírt. Annyira látszik rajta, hogy jönne csak a hülye anyja nem engedi. Elmondta szegény a betanított szöveget, amit anyukámnak is mondott. Anyukám minden évben elvitte balatonra 1hétre nyaralni. Idén nem mennek, mert a keresztfiam azt mondta, hogy többet szeretne a barátaival lenni. Nekem is ezt mondta és amikor megkérdeztem tőle, hogy szombat este? Akkor majdnem elsírta magát. Majdnem megszakadt a szívem.
[link]
nem a cukrászdát akarom ajánlani, hiszen nem is ismerem, viszont vannak szép képek esküvői tortákról, amiből lehet ötletet meríteni :)
[link]
innen pedig egy csomó mást is, érdemes megnézni, ha valakinek még nem teljes a kép az esküvőjéről, ha ötletekre van szükség
egyébként a www.weddings.hu alatt sok mindent lehet találni, ha nem is vásárlásra, de legalább ötlet szinten segíthet :)
Rika!Most már valahogy hass a keresztfiadra,mert már csak 9 nap van a lagziig!Kezdesz már izgulni?
Eszemben sincs. Ilyenkor morgok egy fél órát/ 1 órát azt kész. A keresztfiam dolga jobban bánt.
Rika ne idegesítsd magad a párodon!Írod,hogy más az értékrendetek,de csak így szereted,met úgyebár hozzá mész feleségül!A férfiak már csak ilyenek!Csak azzal foglalkoznak ami őket érdekli!Nekem nehogy úgy állj a pap elé,hogy össze vagytok veszve!Amugy nem tudsz valahogy ráhatni?
Szandera!Köszi szépen!Nekem is nagyon tetszik!Szertnék még egy laposabbat is venni tncolni,mert ez elég magas!
Igazad van. El kell fogadni a hibákat is. Csak nehezen viselem, hogy 10 nappal az esküvőnk előtt nem az a fontos, hogy hány vendég lesz, hanem az, hogy elmenjen pókerezni.
Nagyon más az értékrendünk és ezt néha nagyon rosszul viselem.
Nekem is ez lenne. A párom szerint ő mindenből kiveszi a részét, mert ő vezetett amikor elmentünk megbeszélni a zenekart...no comment. Néha rosszul viselem, hogy ennyire különbözünk. Ő most itthon van nem dolgozik. De eszébe sem jut, hogy csináljon nekem esetleg vacsit, vagy bevásároljon, vagy csak, hogy megcsinálja az ágyat. Nekem ezek természetes dolgok és zavar.
Lányok! Az én menyasszonyi tortám 3 emeletes volt (tiramisu, rokoko, krémturo) törtfeher marcipannal volt bevonva es törtfeher rozsakkal volt díszitve. Szep volt nagyon, feldobta az a torta tarto tálca..
Amúgy meg 10 torta volt ezen kívül: dios, mogyoros, vanilia, csoki, dobos, puncs, meg ilyen joghurtos-turos-gyumolcsos cuccok..
Mindenkinek nagyon ízlett!
Drága Rika!Ne idegeskedj ezeken!Láttod kezdődik a para!Minden rendben lesz ne aggodj!A férfi meg csak férfi marad!Nekem is van néha gondom a párommal!Néha kiváncsi vagyok a véleményére,na őt pesze ez nem érdekli!Akkor bedurcázom és várom amíg oda jönn hozzám!meg én simán ott hagyom!Ugyis utánnam jönn!Ha nem akkor így jártam!De a hibáival kell szeretni az embereket,és mindenkinek vannak hibái csak a sajátját nem veszi észre senki!Ülj le a pároddal és beszéld meg vele a dolgot,hogy neke dörömöt okozna ha segítene egy picit hiszen már csak 10nap és esküvő!Sok sikert!Ja a keresztfiadat engedi az anyja?
Mi mindent közösen intéztünk, tényleg mindenhova közösen mentünk el... Nekem ez volt a legtermészetesebb :)
Ne értsetek félre. Nekem nem a szervezéssel van bajom elvégre rendezvényszervező vagyok. Az a gond, hogy olyan érzésem van mintha egy idegennek dolgoznék és nem a saját esküvőnket szerveznénk. Nos az éttermet anyukám, a videost és a fényképészt én intéztem. És még azon is besértődött amikor azt mondtam neki, hogy döntse el ő, hogy milyen színű inget vesz. Jövő héten lesz az esküvő és a nadrágja gombját még nem varratta arrébb és a nadrág szárát nem varratta fel. Kíváncsi vagyok mikor fog eszébe jutni.
A mi tortánk 3emeletes,vajszínű,és olyan élővirág lesz rajta,mint a csokromban,és a szintek között borostyán fog lenni.
Eprecske,Szandera hol vagytok!Nagyon eltüntetek!
Kiváncsi vagyok ,hogy kinek milyen tortája lesz!Minden részlet érdekel!(színe,ize,emeletes,állványos,kinézet,stb....)
Férfi feladata!Szerintem az étterem,videós,zenész meg az ilyenek lefoglalása,mielőtt megbeszéltétek,hogy mi,hogy legyen!A párom álltalában rámhagyja a döntést meg az anyukájára meg az én anyukámra!Amugy is ez a szervezkedés szerintem többnyire olyan nőies dolog!Mert gondolj bele ha ő szervezné és neked nem tetszenne a lagzin valami mit szólnál hozzá!Őket meg annyira nem hozza lázba,mint minket nőket!
Sziasztok!
Nekem könnyű dolgom volt,mert nálunk szinte mindent a párom szervezett,egyedül.
Nekem csak a női dolgok voltak a feladataim,mint pl a harisnyám,fejdísz,virágcsokor,a torta..
Még az örömszülők se voltak belevonva a szervezésbe.
Nagyon szomorú vagyok. Beszéltem a keresztfiammal nem igazán néz ki úgy, hogy eljönne.
Nem a keringőn kaptunk össze, hanem azon, hogy úgy érzem nem csinál semmit. Mi a férfi része a szervezésbe? Amikor megálmodta, hogy szmokingot akar akkor is én kerestem neki olyan boltot ahol tud kölcsönözni. Nála annyi volt az intézés, hogy közölte, hogy szmokingot akar. Szóval mi a férfi feladata?
erről beszéltem én is, és akkor nem kell gyertyafény-keringő, mivel azt az öltözés előtt a távozásnál szokták legtöbbször használni :)
Sziasztok!
Olyan boldog vagyok4
Már csak 10-kereken 10-nap van már csak hátra és végre eljön a nagynap!Ma volt a fodrász csináltunk próbát :))
Csak a virágocska lett kevés vennem kell még 5-öt.
Minálunk az ,,eladó a menyasszony"-t a menyasszonytáncnál kiabálgatja a vőfély,és a végén a férfi beledobja a pénztárcáját a többi pénz mellé,utánna táncikál a menyasszonnyal egy picit aztán ölbe kepja valaki oda adja a pénzt amit összetáncolt a menyasszony és elrabolja a feleségét,és amikkor vissza jönnek akkor már át vannak öltözve!
szerintem is felesleges vitázni, de a problémák elkerülése helyett inkább csináljatok "eladó a menyasszony"-t és nem "eladó az új pár"-t, és a végén egyszerűen felkap és kiment a tömegből, kirohan veled, így nem kell keringőzni, de szuper a távozás, utána pedig pénzt számolhattok, átöltözhettek és egyebek, és így senkinek sem fog hiányozni a keringő :) egyszerű megoldás, de bejön általában :) remélem, segítek vele
További ajánlott fórumok: