Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
hat ez nagyon sajnálatos egy helyzet, főleg hogy azok járnak rosszul akik nem tehetnek róla, pl a keresztfiad!
szerintem a legjobb, amit tervezel, hogy elmész! beszélsz vele! mond el, hogy atto mert így alakult, nejtek nem kell egymást elvesztenetek, és hátha ez segít! szurkolok!
Nagyon el vagyok keseredve. Örülnék ha valaki tudna valami okosat mondani:
a testvérem és a felesége elváltak. A keresztfiam az anyjával maradt. És mivel a testvérem és az exe rossz viszonyban vannak, és a testvérem megcsúszott a gyerektartással, ezért nem jöhet hozzánk. Már december óta nem láttam. Nem válaszol az e-mailekre, se az sms-re. 9 éves és nagyon befolyásolható. Nekem 24.-én lesz az esküvőm és a keresztfiam oda sem akar eljönni. Nem tudom mit tegyek. Azt hiszem ma meglátogatom ha törik, ha szakad beszélni fogok vele. Csak nem tudom mit mondjak. Ha valaki tud valami jó ötletet azt szívesen fogadnám.
hát ez jó:) mert nekem meg Ők mondták hogy szokás! sőt most nemrég voltunk egx szeegedi esküvőn és ott láttamis, nagyon mókás volt:)
Ti hogy álltok?
Sziasztok! Tudom, hogy nem illik ide a topikba de azért mégis megkérdezem.
Ti mit tennétek a helyembe? A keresztfiam (9éves) nem akar eljönni az esküvőre, mert az anyja befolyásolja. Légyszives segítsetek megoldást találni. Nagyon szeretném, hogy ott legyen az esküvőn.
Sziasztok!Remélem nem gond hogy csazlakozok.Én 17-nap múlva megyek férjhez és nagyon-nagyon ízgulok!!!
Szeretném kérdezni tőlletek hogy a fodrásznak és a sminkesnek is szoktak meghívot adni?
Na ezt a kalacsosat meg en sem hallottam :)
Ugyanolyan a hazaselet , mint előtte, csak fura, hogy már másképp kell bemutatkoznom :)
És a férjem nagyon kényes arra, ha véletlenul a lánynevemet mondom vagy írom... ahogy intéztunk dolgokat, folyamat böködött, hogy nem jól írom a nevemet :)
Hát az asztal fehér barack lesz, úgyhogy hasonló színű lifikat és díszeket szeretnék, de nem túl sokat! A fejünk főlé még nem tudom mi legyen..:( ötletek jöhetnek!
Ez Szeged körnxékén szokás , és mivel Zoliék onnan jönnek így za is lesz.! Sütnek egy szép fontott kör alaku kalásot, amit el kell szakítanunk, és akié a nagyobb rész, az lesz az "úr a háznál"! :) nekem tetszik! :)
nem, még nem:(
meg nincs kesz a menyecskeruha, Zolinak a valtonadrag, a kköszönőajándékok, és a díszítéshez az anyag. meg a fonott kalacs a szakitashoz. meg a gyertyak a keingohoz... szoval van meg mit csinálni:)
Ti hogy alltok? kezdidtek a meghívókat kihordani?
Szívből gratulálok!!!
Képeket mihamarabb!!!
én már úgy izgulok!
Sziasztok Csajok! Háááát kemény volt, de jó volt :)
Reggel fel 6-tól... Hajnal fel 5-ig. A készülődés teljesen úgy zajlott, időre pontosan, ahogy tervben volt. A fotózás nagyon fárasztó volt. A fotózás után már jött is itthonra a vőfély a vőlegénnyel és megkezdődött a kikérés, utána pedig indulás a szertartásokra. ott is minden úgy zajlott, ahogy terveztük. A szülők sírtak is a szülőköszöntő virágoknál. A templomban a pap nagyon jófej volt, beleszőtt személyes dolgokat a mondandójába. A lagzit a vőfély vezényelte le, sok tapsot kapott - úgyhogy gondolom másoknak is tetszett.
Most még nagyon hulla vagyok.. de még írok majd :) ÉS köszönöm a jóidőrendelést meg a szorítást mindannyiótoknak :)
Sziasztok!
Ma kettő körül jártam Pécsen,és szembe jött velünk egy lagzis menet,kocsival.
Szandera lehetett?
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?