Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Én is vitatkoztam a párommal amikkor eldöntötük,hogy legyen esküvő,de már nem!Nem szólt bele,hogy milyen díszitést akarok,meg a ruhámba sem!Tehát az esküvő női részét én a férfi részét meg ő és a szülők intézik!Szerintem mi is össze fogunk még kapni majd az eküvő előti egy hónapban!Amugyis elég hülye természete van,de hát én igy is szeretem!Nem akar keringőzni akkor nem fogunk!Ezen ti se vitatkozatok Rika,mert nem éri meg!A férfiak ilyen fafejüek!
Hát nekünk se hiszem, hogy lesz gyertyafénykeringő. Ha a párom nem lesz hajlandó megtanulni keringőzni akkor nem lesz. Nem fogok bohockodni.
Épp most vesztünk össze. Egyszerűen nem érti a problémámat. Nem segít semmit, de szerinte igen, mert holnap elmegy a nagykerbe az italokat megvenni (persze csak ha felhívja őket és nincsenek bezárva). És nem érti meg, hogy mi a problémám.
Kár, mert annyira szép, amikor az újpár éjfélkor gyertyafény-keringővel távozik, bár lehet rá csak lassúzni is, keringőlépések nélkül :)
megnéztem a "hamupipőke-cipellőjét" - nagyon szép, de ehhez tényleg harisnya kell - ajánlom a harisnyatartós combfixet, és nem a gumisat, mert az a nyári melegben kikezdi a bőrödet, ahogy megizzadsz - a térdharisnya nem épp a legszebb, ha kivillan a ruha alól
ha sminkest keresel, üzenj bátran a részletekért!
Mi sem fogunk keringőzni,mert a párom nem akar!Én is szeretném pedig,de azt mondta ez nálunk nem szokás!Nem fogom tudni rávenni,mert amugy sem szeret középpontban lenni!
Hát mi sehogy mert a kedves párom hisztizett az órákon és nem mentünk végig. Pedig én nagyon élveztem.
meló:)
tegnap volt az utolsó táncóránk!
az angolkeringőt csudaszépen táncoljuk:)
Köszi LILIA,de már van cípőm(fent van a naplómban),én ilyet szerettem volna!Amugy meg nem nagyon csipem a szandit!Azért kösz!
vegyél fel egy csinos szandit harisnya nélkül :)
ha jó az amerikai hírességeknek, akkor neked miért ne lenne jó? ráadásul olyan csiniket lehet kapni :)
Akkor szerinted sem gáz ha térdharisnyát veszek fel majd?Sima legyen vagy mintás?
Nekem fehér combfixem volt, de allandoan lepörgött a kis husos lábinkómról :)
A menyecskénél már annyira ki voltam purcanva h gondoltam total mindegy milyen harisnyában leszek, mert ugyse látszik, ott meg sima testszinu terd harisnyat huztam.
www.elizabethn.hu
Ez a honlapja a szalonnak.
Milyen lesz a menyecske ruhátok?
Azt mondtad,hogy leengedve lesz!Vagy már kontyot szeretnél?Majd fényképezd le,hogy lássam milyen lett!
ami nem tetszett egy konyt volt. a konyt szuper volt, de nem az én stílusom. mmost pénteken még megyek, újra próbálunk néhány frizurát! remélem megtalálom az igazit:)
Hát 3cipőm van:) Egy fehér amit most török be, egy fekete amit a bordó ruhámhoz szántam, meg kaptam egy pirosat a bordó ruhához:)
A keresztfiammal semmi sincs. Holnap újra próbálkozom, mert még nem értem otthon.
Rika amugy mi újság a keresztfiaddal?
Milyen másik cipővel?Aha az éjszaka miatt!Na arra én is veszek combfixet meg csini fehérneműt!Igaz az én páromat ismerve lekapja rólam 2perc múlva!Neked milyen a cipelőd?
Nagyon szép cipő. Én épp ma töröm be az enyémet:) Egész kényelmes reggel 7óta rajtam van és egy kicsit sem töri a lábamat. Remélem a másik cipővel is ilyen szerencsés leszek.
Szerintem nem gáz. Úgysem fog látszódni. Én sem igazán a lagzi miatt akarok venni, hanem az éjszaka miatt...:)
Csajok!Felraktam a cipőmet az adatlamomra!Keressétek a naplómban!Szerintetek jó?Igaz csak az orra van felrakva!magass sarkú,szanda!
A párom tesójáéknál mi is kerti partyztunk csak mi szombaton!Ünnepeltük a keresztlánya névnapját!Füzőt meg találsz a fehérneműs boltban!Még a frizurádat nem írtad le,hogy milyen volt!Tudod amire azt mondtad,hogy nagyon tetszet!
Én fehér fehérneműt,meg harisnyát!A menyecske ruhához meg testszínű harisnyát!Ti milyen harisnyát vesztek(hagyományos harisnya,comfix,térd)?Én gondolkozom a térd harisnyán,mert ha nagyon meleg lesz augusztusban akkor én megsülök másban!Szerintetek gáz?
Nagyon boldog vagyok:) lebeszéltem az új kozmetikust és az új fodrászt. Hétfőn megyek mind a kettőhöz. Aztán meg ruhapróbára így egybe fogom látni az egészet. Kicsit ciki volt lemondani az előzőeket, de hát ez van. Megyek valamelyik nap fehérnemüt is venni. Azt hiszem valami bugyi+harisnyakötő összeállításom lesz. Azt nem tudom milyen színű legyen. Fehér vagy bordó? Ti milyet fogtok venni? Vgy mindkettőt? Az már nagyon drága lenne.
jaja, jól! Ágárdon voltunk fürdeni szombaton, tegnap meg a Balcsin, bár nem fürödtünk mert csak 17 fokos volt:)
vasárnap kerti sütögetés volt, és este pedig elpróbáltuk az Atyával a templomi szertartást, az nagyon szép volt.
Most meg fűzőt keresek ezerrel:)
Jól telt a hétvége!Voltunk templomban a párom keresztlányának az év végi hittan évzáróján és meghallgatuk az új papnő prédikálását!Ő fog minket majd össze adni!Hát elég fúri hangja van!Szerintem olyan velem egyidős lehet!Neked jól telt a hétvégéd?
megtudod mondani a szalon nevét? köszi
nincs:( talán valami lufi szívecske:)
hogy telt a hétvége?
További ajánlott fórumok: