Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
kész a menyecskeruhám!!! holnap teszek fel képeket!!
hát, itt más volt a házasság lényege, ő meg szépen bele is esett a csapdába, de hát megtanulta saját hibájából :)
Én nem támadlak!Vannak ilyenek!Rengetegen elválnak mostanában!De szerintem is jobb külön ha már nem értik meg egymást és ha már nincs meg az a kötődés ami volt!
hát nem én, a párom, de nem miattam, ezt szögezzük le, mivel nem akarok támadásokat ez ügyben :)
Lilia!Most ki vált el nálatok?
hát előszö is mert akkor lesz a szül.napom szombaton
másodszor pedig kicsit bonyolultak az olasz törvények - ha egyszer valaki válik az még nem házasodhat rögtön, utána még signore-ból signorino-vá kell válnia és az évek kérdése :)
tehát a vége az a dátum lesz ott :)
Ezt a felfogást elmagyarázhatnád az én keresztfiam anyjának is. Ugyanis az én keresztfiam nem lesz ott az esküvőmön.
Félreértettél. A fiam keresztanyjának lesz az esküvője és TERMÉSZETESEN ott lesz az esküvőn!Ha az ég a földdel összeér akkor is.Valamiért megválasztottuk keresztmaminak, ergo soha nem tennék olyat, hogy akadályt gördítsek közéjük.
Köszi:) fél1kor szedem össze a csajok egy részét.
Rika!Érezd nagyon jól magad a lánybúcsúdon!Jó készülődést hozzá!A többieknek is szép napot kívánok!
És a te keresztfiad ott lesz az esküvőn?
A fiam keresztmamija is május 24.-én megy férjhez.Gondolok majd rátok is, sok boldogságot!
Nekem a napokban volt a házassági évfordulóm, sajnos külön töltöttük, mert Angliában dolgozik. :-(
kertiparty lesz. sütünk husit lesz sali, stb...meg sok finom ital:)
ÉS hol lesz a lánybucsud??
Holnap lesz a lánybúcsúm...:) Kicsit izgulok, mert a csajok nagyon szervezkedtek.
Miért pont 2013?Az még messze van!
na, most mondok egy vicceset: az én esküvőm 2013. augusztus 24-én lesz - na, nem holnap, de ez sem egy egyszerű helyzet, addig is együtt élünk már 6 éve és a lányok is idén lesznek majd 5 évesek :) mi fordítva csináltuk, de nem bánom :)
ja, és addigra legalább tudni fogom, hogy tényleg hogyan is akarom megcsinálni a saját esküvőmet :)
Noémi neked mikkor lesz a lagzid?
Már jó régen sikerült írnom.....
Jajj vannak it tpáran akik már nagyon a hajrában vannak,d e zért milíne szörnyű, hogy nem engednek el az esküvő előtt basszus legalább pár nappal.
Én 3 hétre akakrok elemnni szabir,a ugye esküvőre készülés (mi sütünk.....) utána nászút (1 hét) rosszul lesznek, de atlán azzal jóvá tezsem h meghívom őket az esküvőre.
Ruhám már nekem is van, meg minden ami lényeg lefoglalózva, de torta és a virág még nincs lefixálva.
Most intézte a párom a nászéjszakánkat. Szállodába leszünk. Egy lakosztályt kaptunk. Érkezünk 25.-én hajnalba és távozunk 26.-án 11kor. Kapunk ünnepi ebédet és vacsit a Palatinus szállóba. és mindez benne marad a 30.000-be nagyon örülök. Ennyi üdülésicsekkem van...:)
Hát igen ezek az árak egy kicsit durvák szerintem!Mindenért a nők szívnak(havi vérzés,szülés,meg ezek ...)!A férfiak meg csak jól érzik magukat!Nem igazam van?
Rika hát nálunk nincs ilyen olcsó bolt sajnos!
Az fa...a,hogy dolgoznod kell még akkor is!Így tudod,hogy te egy pótolhatatlan ember vagy a cégnél,de azért kiadhatták volna a jövő hetet,hogy tudj készülni rendesen a lagzidra!
Irgalmasok u. És nagyon kedves az eladó csaj. Ott vettem a harisnyakötőt meg a combfixet. A melltartó szettet pedig a centrumba 1000 ft-ért. És nagyon szép.
igen, holnap, ha több időm lesz válaszolok is, csak kicsit el voltam havazva a napokban :) köszi
bombariad volt a is és tegnap is a mukahelyemen. találtak egy 500 kilós bombát, így kiürítették az egész Infoparkot:(
nekem 22-én is kell dolgoznom, csak a 23-át kaptam meg:( és 24 esküvő:(
Nagyon boldog vagyok. Tök szép dolgokat találtam és sokat spóroltam. Kevesebb mint 5000 ft-ot költöttem. Vettem bugyit, melltartót, combfixet és harisnyakötőt. Nagyon büszke vagyok magamra. Találtam egy nagyon jó és olcsó helyet.
Már csak holnap dolgozom. De holnap még teljes erőbedobással.
További ajánlott fórumok: