Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
szerintem Mindenki maga tudja, hogy hogy jobb neki. Nekem az egyik legkedveseb barátnőm szintén a párjával választotta ki, és nagyon boldogok együtt.
Nekem meg ez volt az álmom, hogy csak ott lásson meg:)
amúg igazad van, nagyon izgulok:(
És Ti lányok? 24dikén esküszők? :)
Szia Noémi!
A mi esküvőnk akkor egy héttel lesz a tiétek előtt! :-)
Az én párom látta a ruhát,akkor is ott volt,amikor kiválasztottam.
Voltam olyan lagziba,ahol a vőlegény ott először látta menyasszonyát,és soha nem felejtem el azt az arcot amit akkor vágott amikor meglátta.
Szép volt nagyon a menyasszony,de nem az ő stílusa volt a ruha.
Csalódott a vőlegény,ezt akartam elkerülni nálunk.
Jajj nekem ehhez képest nagyon sokára aug 23-án lesz,addigra már el is felejtetek engem, h velem izguljaok:(
Már én is ugy hoznám el a ruhámat:))))
Viszont nálunk cska az éttermenél lesz fényképezeés, mert nem szeretnék már délelőtt felöltözni, mert 1re jön majd kikérni a Párom és akkor fog előszőr látni:))))
Sziasztok!
Én ma voltam fodrásznál próbán és smink próbán és ruhapróbán is. Minden jól ment. Pénteken hozom el a ruhámat és egyenesen a fodrászomhoz viszem. Oda jön a kozmetikus is és onnan fogunk menni fotózásra is. Lejártam ma a lábamat...:)
Sziasztok!
Ma voltam főpróbán!
Elhozhattam már ma a ruhát,itt van mellettem...
Ti mikor hozhatjátok el?
Voltunk a patakiba, d enem találtunk megfelelőt, és igazából ott nem is olyan finom a torta, jépdarabos....régen nagyon jó cuki volt, ma már sajna nem:( de ugy néz ki találtunk egy másik helyet, ott nagyon finom a süti, és csinalnak esküvőre is tortát :)))
Mivle mi építkezünk, így mi febr-ban mindnent leelőlegeztünk:) Megvan már midnne:) már acska a finomítások, ruha pontos méretre szabása, virág pontoskiválasztása, jegyes oktatás, fotós véglegesítés (előleg mindne megvolt) vannak hátra de ezek mind majd esküvő előtt.
A meghívó nálunk különleges lesz, mert iylen palackpotát csinalok mindnekinek (családnak) tehát 80 db egyenként....már 15 készen van, és a Párom el van ájulva :))))) ez oylan különleges, egyéni, bár kicsit nehétz éjjel, de nappal munka, avgy építkezés....de akkor is egysze rvan esküvőm legyen különleges meghívo ugy voltma vele:)
Mi a héten kedzjük széthordani, hog mindneki tudjon tervezni aug-ra. Tudom valaki azt mondta jó korán elint mindent, de marketing menedzser vagyok, inkább előbb, mint kapkodjak:)))))
Nem csodálom, hogy izgulsz......de biztos midnen szuper lesz és nagyon jól fog sikerülni:)
Szandera nagyon szépek vagytok, most már mint férj és feleség...:)
Várom a torta címeket Mnao, köszi:)
Sziasztok!
Szandera!Nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!!
Holnap megyünk a ruhámért!!!
Már nagyon izgulok!
Augusztus 23.-án. Ugyhogy nekem még "messze2 VAN,BÁR AMIYLEN HAMAR IDE ÉR:)
Már majdnem minden megvan.... 170 fős lesz a lagzi, ugyhogy van vele dolog, közben építkezés.
Nektek honnan lesz menyasszonyi torta, nem találok rendes cukrászt. a sütit mi sütjük, de jó lenne egy nagyon szép torta....
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?