Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
válasz is ment
értem a díszítést - lényeg, hogy ne élővirágos legyen :DDDD de gondolom ezen már túl vagytok :))
egyébként, hidd el,hogy úgy el fog repülni az idő, hogy hipp-hopp ideér aug. 9.
az állványos torta annyiban jobb, hogy lehet külön szelni, ami fontos, ha mindegyik más ízű és szépen lehet egyenként díszíteni
az egybe-emeletesnek meg az a lényege, hogy egyben tornyosul előtted az egész, olyan tekintélyes tud lenni
lesz gyertyafénykeringő. nagyon szépen táncoljuk az angol keringőt és én díszítem hozzá a gyartyákat a lányoknak akik 10en fogják tartani őket:)
lesz nyitótáncunk, ami bécsi lesz.
menyecsketánc lesz, de nem pénzétz, hanem barátságért pusziért, így mondja majd a vőfély:)
cserepár lehet lesz, de még nem fix.
a szakácstáncot nem ismerem
megnéztem, szép hely - nekem nagyon tetszik
ötletes a virágos "kapu" és szép a kültéri rendezvény :)
én is szeretném a polgárit kint csinálni a szabadban
annyira hiányzik már egy igazi lagzis buli, hogy esküszöm rémálmaim lesznek, ha nem tudok elmenni aug-ban az esküvőre, de még mindig nem fix a dolog :)
mit akartok csinálni, menyasszony, vagy újasszony táncot?
lesz gyertyafény-keringő?
na és szakácstánc?
és cserepár (általában fiatalok - férfiak - öltöznek be a pár helyett és viccesen helyettesítik őket, amíg azok átöltöznek) a vendégek szórakoztatására? ha akarod erre neked kell megkérned pár emberkét és vinni kell vicces ruhákat :)
na?
:)
persze , de emailben,nehogy reklamnak szamitson, nem akarok gondot:)
amugy remelem hogy nekunk is egy olyan igazi jo kis hangulatos magyar lagzink lesz
én is szeretnék majd egy emeletes marcipán tortát, természetesen más-más ízekkel emeletenként - nagyon szépen meg lehet csinálni a marcipánt rajta - régen egy cukrász barátnőm csinált nekem szülinapomra egy olyan marcipán tortát, mintha terítő lenne rajta, nagyon szép volt, így ez az emlék kísért engem azóta is :))
a grillázs, vagy égetettcukor is nagyon szép és olyan magyaros is, hiszen én máshol - főleg itt olaszban - még nem láttam
a házi sütik meg kellenek egy igaz lagziba - szerintem - az hangulatot ad, mint a pogácsa, a tyúkhúsleves, a rétesek, és az éjféli hurka-kolbász, fasírozott felszolgálása is :))
itt voltam már pár lakodalomban, de valahogy nem olyan a hangulata, mint az otthoniaknak - meg hát ahhoz az igazi, régi, sátras lagzihoz foghatót nem nagyon lehet látni sehol sem
nektek étteremben lesz? van weboldala? ha megadod megnézném
az nagyon szép hely, mindkettő - jó választás :))
a hintó csak álom, de annyira romantikus, hogy vétek lenne kihagyni :)
milyen sütiket csináltok, csináltattok??
igen, Pesten a Bazilikában lesz a templomi, azt varom a legjobban, es a polgari meg a Velencei-tó partjan lesz egy viragkapu alatt.
az autonk az ezust lesz, semmi extra:)
a hinto biztos csudaszep
ne idegeskedj!! az csak rosszabb :)
legyél magabiztos, és beszéld be még az időnek is, hogy sütnie kell a napnak, hát hogy lehetne ellened még az is??
templomi esküvőtök is lesz? milyen lesz az autó? én nagyon szeretnék majd egy hintót, de ez még a jövő kérdése
szija! hát nagyjából alakul minden. tegnap voltam a végleges ruhapróbán, álomszép a ruha.
de nagyon izgulok:(
Csajok!
Fogjunk össze,szorítsunk hogy jó idő legyen.
Itt elég szomorú idő van,reggel dörgött rendesen és szakadt az eső.
Reméljük szombaton már jó idő lesz.
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?