Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
igen, sajnos még dolgozom, még holnap is. :(
csak péntek lesz szabad!
Sziasztok lányok!!
Mi előtte pakolunk, mert másnap már utazunk! Meg persze egy ilyen kis esküvőbe talán nem is fogunk annyira elfáradni.
Hűűű, mennyit írtatok ma Csajok! Szinte szóhoz sem jutok! Minden ruha gyönyörű!
Nagyon szorítok, h jó időtök legyen most szombaton. Mi is csak augusztusban megyünkk nászútra. Igazából az esküvőt követő napokban olyan fáradt és kimerült voltam, hogy szerintem erőm sem lett volna még a böröndökbe se bepakolni...
Sziasztok!
Most jöttünk meg a várból ahol az esküvő lesz.
Borsózott a hátam mikor megláttam újra a várkertet és belegondoltam h pár nap,és...
Mano244!
Igen eltűntem, mert sok a tenni való.
Na mára biztos lett, hogy nem jön a keresztfiam az esküvőre. Hát ha nem megy másként majd megy a gyámhatóságon. Az anyja nem adja oda a gyereket. Állítólag ez a gyerek döntése, de hát ezt ugye nem hisszük el. Majd a gyámhatóság intézkedik. Nem hogy 2hetente nem jön de most már január óta nem volt itt a keresztfiam és a nyári szünetek felét egyszer sem kapta meg a testvérem, pedig ez is járna neki nem csak a gyerektartás fizetése. Nagyon ki vagyok akadva.
Párom Pesten lakik, én egyelőre vidéken (BP-től 60 km), így szeptember óta egészen eddig, azaz még három és fél hétig távkapcsolatban élünk, a hétvégék közösek és néha egy-egy hétköznap. Kényszermegoldás volt ez az egy év, tovább nem is folytatnánk (ahogy mondják: semmi pénzért, na de ennyiért meg pláne...). Egyelőre még nincs munkám Pesten, de valószínűleg nem tanítani fogok.
Hol nézted az öltönyöket? Az még nekünk sincs!!
Ha érdekel, én is leírom, hogy mi eddig hol néztünk.
Biztos nem könnyű, sőt kimondtottna nehéz. Mi mindnektten dolgzunk és marketinges vagyok, a Párom értékesítő, ugy hogy készülünk az esküvőre és építkezünk, pnt kijövünk egx hónapban. a szülök álljáka vacsorát majd és a ház "szerkezetét" ők csinaltatják meg, ami rengeteg segítség nekünk:) ez a anászajándékunk:)
Jajj de izgi h van akinek most elsz már a hétvégén az esküvő.......de jó:)
Bár most gondolok bele nekem is péntekhez 3 hónap, végülis az sinc solyan messze.
Az én ruhám titok, d emajd felteszem az esküvő után...de egyszerű, nyakbaakasztós lesz......kézi csipkés, a menyecske vzsint rakott szokny,a fűző, tűzpiros, nagyon vad:)))
megnéztem gyorsan a te ruhádat is - szép
és nagyon csinos-vékony vagy benne :)
a legjobban az egész alakos kép tetszik, ahol a vaku teljesen kitölti az arcodat :DD (vicccccc)
Nagyon szépek a ruhák lányok.
Szimba mi tényleg egyformák vagyunk, aug esküvő ja és nekünk is Róma volt a cél, de az általad leírtak miatt mi is ternegrpart mellet Törökország, mellett döntöttünk:))))) de tavaszsal irány róma (reméljük) és indulhat agyerek project.
Nekünk szerncsénk van mert van szűlői segítség, rengeteget köszönhetünk a szűlőknek:)
Fut 2 kisebb hitel, d emégsem nagy és ez a szűlői segytság miatt van, tényleg nagyon szerencsések vagyunk:)
a hegyek közé, várost és kastélyokat nézni, nyáron érdemes menni, mert akkor is hűvös van, nem még, hogy télen, tavasszal - legalább is az én véleményem, mivel nagyon fagyos vagyok - viszont imádom a hegyeket és a hangulatot, amit árasztanak magukból :)
meg én tengerparhoz közel lakom, így néha nagyon vágyom a hegyekre és a sík pusztákra :)
Prágában NAGYON-NAGYON hideg volt, úgyhogy megmondom őszintén, annyira nem élveztem. Szép, szép, de mikor majd' megfagytam...
Eprecske, megírnád nekem priviben, hogy hol csináltatjátok a köszönőajándékot? Azt a hűtőmágnesest?
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?