Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Lányok, miért kell egy értelmes emberi érzésért elnézést kérni? Majd, ha valami kellemetlent mondasz neki azért kérj elnézést. :)) Hát még így izgulni. :DD
Ez olyan, mint az én hiperaktív lányom. Annyi hülyeséget művel, hogy már automatikusan mindenért elnézést kér, mert csak azt érzékeli, hogy ő ismét rossz. Pedig sokszor csak azért szólok, hogy legyen figyelmesebb, mert neki lesz rosszabb. De az iskolában már belenevelték, hogy elnézést kell kérnie, ha rászólnak. :) Tiszta dila a lány.
dehogy:):)
eszembe se jutott:)
Az augusztusi sorrend:
9.-e:mano244
16.-a:szimba
23.-a:Noémi23
Remélem jól írtam!
Noémi biztos sok tenivaló van a háznál!Nekünk elvileg jövő héten jönnek és kezdik a házfelújítást!A mi házunkha jól tudom olyan85-90nm körül van!van szép nagy udvarunk!Ez a ház anyósomék mellett van,pont a szomszédban!Én is imádom a párom szüleít na meg persze az enyémeket is,de ez a ház adott volt,most feleslegesen miért vegyek,vagy építsek az még több pénzbe lenne!
én ilyan hülye vagyok és amikor rám jön akkor megnézem a csajokat iwiw-en, hogy miylenek voltak, szebbek e most mint én, tudom hülyeség. Én nem találkozok velünk, hála égnek Ő sem tartja a kapcsoaltot. Én enm is örülnék, féltékenység ide vagy oda ha egy szerelem véget ér,m én azt mondm nem tud egy nagy szerelem szépen véget érni. mer tmiért ér véget egy kapcsoalt: megcsalás vagy mebántás, legalábbis saját tapasztalat, biztos van máshogy is de nekem ezek voltak.
Utoljára sajna az első, megcsláa, egyszerre 2 nővel csaltak, az kemény volt.(
de nem azért vagyunk itt h erről ebszéljünk, ahnem hogy együtt készüljünk a másik felünkkel tartandó legcsodáaltosabb napr,a aki soha nem bántana minke,t és jobban szeretjük mint eddig bárkit, nem igaz?
az egyszerű öltönyben az a praktikus, hogy utána is tudod hasznosítani és nem csak arra az egy bizonyos alkalomra :)
a pasim, párom, exem .... volt "csajaival" én sem nagyon tartom a kapcsolatot - egy kivétel van, de azt is ismerem kislánykora óta :) - sőt, ha lehet elkerülöm őket, mert nem szeretem a sértett műproblémáikat :) így nagyon megértelek :)
Érden, a szűlői ház felső szintjére (az én szüleim) Anyosomat imdáom, de oda nem mennék, meg nálunk ott vana dott 100 m2, csak mivel tetőtér ezért át kellett alakítani, tetőt megemelni, ugyhogy nem egyszerű, közbe ott élni benne......a piszok, nehéz, de talán július végére megelszünk:)
Mi is egyszerű öltönyt szerenténk, se frakk, se szmoking, elegáns legyne, de kénylemes, nem igaz?
Olyna jó itt bezsélgetni veeltek, nekem ugye aug az esküvő de már ugy elkezdtme izulni......
Nektke miylen a meghívotok???
Így van és igazi pasi az én párom is, hupsz leettem magam, müködik nálunk is:))))
Holnap int a tortát, egy nagyon jó cukrászda van nálunk érden a Soós és ott, meg aztán megyünk Biára, azt az Anyósom ajánlotta, aug csak találunk tortát...:))
Az én ruhám nyakbaakasztós lesz, egyszerű, kézi hímzésű......jajj már ugy várom hogy ide érjen a napja:)
ÓÓÓÓÓÓ még mi sem kezdtük intézni. Nálunk az eljegyzésnél ez ugy volt, hogy elmentünk kiválasztottunk egy fazont, és volt belőle, megfelelő így csak a szárát kellet megígazítani és 2 napon belül megvolt, mert itt persze vannak kész öltönyök is....:) De sztem ha anyagból van akkor is 2-3 hét max-max.....
Bizony csere ing kell, Apukáknak is, Aósoknak is....legalábbis a mi családunk nagy táncos család.))) Lesz 2 csere ing mind a 2 ingből:)))
Noémi!
Szerinted ha varratnánk az öltönyt, belefér az időbe az augusztusi esküvőig, ha csak most mennénk el a szabóhoz? (Fogalmam sincs, mennyi idő egy ilyet megvarratni, próbákra járni stb.)
Teljesen igazad vana hosszú és rövid újju ing ügében, de én hosszu ujju párti vagyok nagyon:) Az öltöny alá mindneképpen, de lesz neki csere inge és a menyecske már rövid lesz:)))) És nekünk valamiért a sötét öltöny tetszik, de igazad van.....elég meleg......de olyan szép:)
Köszönöm a dícséretet, aranyosak vagytok, tényleg nagyon jól éreztük magunkat az eljegyzésen a ruhában és nem volt midendennapi:)))
Szval nekünk onnan lesz az öltöny már csak el kéne jutni oda.
A pillanat ragasztótl ragad az ujjam, mert mint írtma egyséveé csina meghívot és ragasztgaton az üvegekre a cuccot, olyan szépeklesznek:) de anyáéknak oylan szépet szeretnék, mint egyik sem, és egyszerűen egyik sem sikerül nagyon angyon nagyon szépre, sztema Ádus szerint mind fanatazstikus.))))))
én torta nélkül is gondolok mindenkire, aki bulizik :))
az öltönyben szerintem nagyon szép úgy a sötétszürke, vagy a sötétkék, de az a frakkos, mellényes megoldású - kérdés, hogy ez majd hogyan fog állni az én duci és alacsony emberkémnek, de hát addigra majd lefogyasztom, hogy ő is csini legyen :))
nyáron aug-ban viszont én inkább a világos, nyárias színekre szavazok, rövid ujjú inggel, hogy utána, ha leveszi a zakót ne pusztuljon meg a melegtől - persze csinosabb a hosszú ujjú, elegánsabb, de hát ha meleg, akkor meleg, nincs mit tenni - inkább, mint csúnya izzadságfoltok :(
helyes!! és köszi! nagyon izgulok már!
amúgy nagyon jópofa az egyforma ruhátok, és mindkettőtöknek szuperül áll!
Hello Csajok!
Már izgulok Eprecske helyetted is.))))
Nos ha megnézitek a képeket, látjátoka Párommal egyforma ruhában voltunk az eljegyzésen, bolondozásnak indult, de sztem, elég elegáns cucc lett belőle. Párom megvette az öltön,t én kaptma olyan anyagot és a női szabóm megcsinalta.....:)
Arra akartam kilyukadni, hogy mia RUtz Bélához járunk, van netes elérhetőség is, van üzlet budaörsön és pesten is, ő varraj a Heti hetes öltönyeit, Gálvölgyi stb, régi ismerőse a Páromnak- Nos ő egy öltönyt 20-25 csinal meg, asszem az már mellénnyel van. Én ugy vagyok vele így olyan amilyet te szeretnél, én nem utolsó sorban rád van varrva, ami meglepő én régen azt hittem ha szabónál csinaljak, akkor 5Xa annyiba kerül közben kiderült olcsóbb. És ténleg rá szabják és a Pasi érti a dolgát nagyon:) de ez csak tipp. Ádusnak onnan lesz az öltöny, sötétet szeretne és iylen huzott nyakkaknedőt, jajj anyiira csini lesz ő is.....:))))
MA MEGVAN A MEGHÍVÓ:) Egyedi midnnekinek egyesével csinalom, tegnap hajnali 1 ig csinaltam:) Holnap kezdjük vinnia rokonságnak:)))
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?