Endometriózis! (beszélgetés)
Szia!
Ha endos vagy cickafarkot ne igyál, az nagyon nem tesz jót. Sajnos saját tapasztalatom is van.
Micsoda csodás hír! De jó!
Ne is dolgozz, ha nem muszáj. Pihenj, sétálj, élvezd a semmittevést. Pár hónap múlva már úgy sem fogsz tudni pihenni :D
Lányok,
:) jó lesz ez a buli, irigyellek titeket! :)
Tegnap voltam uh-on és képzeljétek van már szívhangunk és nagy meglepetésünkre kettő is :D. Férjem nagyon örült neki, mert ő mindig is ikreket szeretett volna, én is oda vagyok. Beültetésnél, mikor megmutatták nekünk a monotoron a Pöttyöket, akkor úgy éreztem, hogy egyiket sem veszíthetem el :). Vigyázni kell, de mindent meg is teszem értük, dolgozni nem dolgozom egyelőre a 3. hónapig biztos nem.
Hát legközelebb nekem is ott kell lennem a talitokon :)
Amúgy nekem ma megjött az első mensim Visanne után. Hát nem kellemes, de azért még nem kaparom a falat, és csodák csodájára még nem kellett fájdalom csillapítot sem bevennem. De még nem akarom elszólni, hátha holnap... És lehet nekem is 10 napig fog tartani :S
Nem baj, a jó oldalát kell nézni. Legalább megint érzem hogy nő vagyok :)
Rendbeeeen! :D Én időben ott leszek, max beszállok a flörtölésbe!!! ;-)
Különben belegondoltatok már, figyelemmel a múltkori cikkre, hogy az endós nők szebbek az átlagnál, akkor ha mi ott leszünk 4en, férfi szem nem marad szárazon!!!! :D
Endokrinológiára, Dr. Halmos Amritához. Ismered?
Amúgy hormonszintet valakinek néztek már, pl. injekciókúra előtt?? Nekem furának tűnik, hogy egyáltalán nem néztek eddig... Pesten is ez a helyzet?
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval