Endometriózis! (beszélgetés)
Szia,
melyik fajta progi krémet használod?
Szia,
részvétem az anyukád miatt, sajnálom, hogy nem lehet ott a pici megszületésekor. :( Örülök, hogy ilyen jól alakul minden a terhességgel, igaza volt anyukádnak. Most már biztos minden rendben lesz a picivel.
Sziasztok,
Ha még nem mondtam mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk.
A hétem megjött a magzatvíz erdeményem és egészséges kisfiút várunk a férjemmel , csak így spontán a sok beültetés után .Most vagyok 24 hetes és szerencsémre komoly problémáim nem voltak.De most már fáradok , észre vettem magamon igaz nem is látszik , hogy babát várok ez alatt az időszak 4 kg plusz jelent , a dokim viccesen mindig azt mondja hol id hordja a babát .Mindenkinek kitartás és szurkolunk aki, még a műtétek előtt áll ,nekem is volt és utánna sokkal jobban érztem magam.Soha ne ad fel , ezt mondta anyukám nekem ,higgy a csodába és a kis csoda eljön.Sajnos anyukám már nem érte meg a kisfiam születését dec 5-én legyőzte a rák .
Ági
:)))
Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem a szuri alatt nagyon jó volt..-nem fájt semmim- gondolom ezért nőtt meg az "étvágyam":))))
A DUREX melengető illetve a bizsergető sikosítót is ajánlom figyelmedben:)))))
Szia!
Én Visanne-t szedek, de előtte én is injekciót kaptam, akkor én is azt tapasztaltam amit te leírtál. A Visanne-tól is hasonló panaszok jelentkeztek. Erre én ösztrogén krémet használok, a doki azt mondta, hogy azt nyugodtan használjam, mert csak helyileg hat.
nőtt a libidód?!...ufó vagy bakker...:)
ja, vettünk síkosítót, de olyan gusztustalan szerintem :S :), meg ha megszárad, akkor ragad...de biztos én vagyok finnyás :)
ja és Rossmannosat vettünk, pedig a Durex eperillatúval szemeztem :D
én nem híztam (na jó, látszatra igen, kicsit én is érzem, h jobban szorítanak a 36-os cuccok:)), de kilóra nem, maradtam 53.
és mensi se jött meg utána. a mensi 2. napján kaptam, véreztem még 3-4 (?) napig, de aztán ennyi, azóta sem. nekem jövő hétfőn jön a 3. kör.
De jó neked, irigyellem, hogy hízni szeretnél. :)))
A védekezést kérdezd meg a dokidtól. Elvileg nagyon minimális az ilyesmire az esély, de én nem tudom...
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem azoktól akik már szurit kaptak, hogy a betegtájékoztatóban írják, hogy védekezni kell az injekciókúra alatt. Ez tényleg így van? Esély sincs a teherbeesésre az injekciókúra alatt?
Köszi
Amúgy én egyetlen mellékhatást szeretnék csak: a hízást! :-)))
Szia!
Ez első után még megjön, sőt akkor erős vérzés várható. Én az első a mensi első napján kaptam, akkor lezajlott egy normál mensi és utána kb 1 hét szünet után mégegyszer erősen véreztem pár napig. Aztán azóta semmi vérzés, most 2-3 nap pecsételés.
Mellékhatás a klímaxos tünetek lehetnek: hőhullám, hüvelyszárazság, fejfájás, alvászavarok. Nagyon változó, valakinek nagyon enyhe, de van aki nagyon panaszkodik, hogy nehezen viseli. Nekem eddig nem olyan vészes. Hízás elvileg volt írva a tájékoztatóban, de nekem nem volt, hanem fogyás, de nem az injekció miatt, hanem úgy egyébként sztem.
szia,
lehet mellette vérezgetés, nagyon egyén függő kire hogy hat ez a szuri sajnos. Én úgy tudom nem gond ez, majd elmúlik, reméljük cisztád nincs.
Sziasztok!
Volt valakinek olyan, hogy gnrh mellett vérzett? Én 1,5 hete kaptam meg a 3. szurimat, eddig nem volt vérzés, de most 3 napja van egy kicsi pecsételés, ami nem tudom mitől lehet.
Szia.Én sem tudom milyen a Róbertes műtét,de én úgy tudom ott bélérintettségűt nem csinálnak csak max hólyagot,de ha mégsig akkor szerencséd van. Nekem is elég nagyok voltak és még várom a következőt:(
Voltam pénteken a kórházban,de sajna bokor nem volt. Az annyira idegesítő,hogy ezért cseszek el egy szabit,tudom,hogy nála semmi sem biztos,de most mehetek megint a héten :( Engem ez visz a sírba.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval