Endometriózis! (beszélgetés)
Nem azt kellett volna mondani, hogy programod van, mert ez semmitmondó... Azt kellett volna mondani, hogy Neked fontos flörtölési kötelezettségeid vannak 3 másik nőszemély társaságában! :D
Azért én is remélem, hogy nem lesz ebből gondod!!!
nem nem nem, csajok!!! lóf.szt!! (csak h úrinő legyek:)) ma találkozunk, punktum!! :)
(közben amúgy is átgondoltam én ezt többször, és minden szempontból jobb ez így. kirúgni meg nem fognak:))
szóval nekem ott legyetek ám ma este!!:P
huh...megmondtam a főnök asszony titkárnőjének, h nem tudom már semmiképpen lemondani a mai programomat...nem érintette jól, de hát ez van. remélem, legközelebb hamarabb szólnak...
(és ha emiatt kirúgnak, akkor menjenek a sunyiba :P)
Jaaaaaj! :( :( Nekem jó a jövő7 csütörtök is! Csak már úúúúúgy beleéltem magam!!!
Szóval Lidi, FZS programjától függ, hogy mi legyen...
b+, b+, b+.
most rohadt ideges vagyok...
ebben a percben hívott Elnök Asszony (a főfőfőnököm) titkárnője, h ma este 6-ra magával akar vinni engem egy rendezvényre.
mondtam a nőcinek, h már programom van, de nem nagyon tetszett neki, hallottam a hangján...
úgyhogy kérlek, nyilatkozzatok, FZS84, lidi, Szab, hogy át tudjuk-e tenni jövő hétre, ugyanígy mondjuk fél 6-ra a mait (jövő héten csak a csütörtök ne jó), vagy sem. DE ha nem (amit teljesen megértek, basszus), akkor megyek ma veletek talizni, és lemondom ezt a rendezvényesdit!!!
áh felrobbanok...na jó. próbálok lenyugodni. de tényleg komolyan mondom, h ha bármelyikőtöknek nem tetszik, h elhalasszuk, akkor ma lesz a dolog, és nem érdekel a főnök!!!
Ezt sem én találtam ki... :D És nem mellesleg a visanne mellékhatásai között is szerepel ezek közül 2, ami ugye progeszteron, szóval gyémántlogikával arra következtettem, hogy van összefüggés a kettő között... ;)
Részemről a progidominancia téma le van zárva! :)
Ennyit írnak csak a neten, szóval végülis a túl sok progi sem jó! :S
"Túl sok progeszteron jelenléte: hólyaggyulladás, hajhullás, emlékezési problémák, éjjeli izzadás, letargikus depresszió, hüvely szárazság."
Mondjuk nekem a visanne-tól hullik a hajam... hihető akkor a dolog! :S :D
sztem keversz vmit...nem hiszem, h a szőröseknek progidominanciájuk van...inkább tesztoszteron.
na most rákerestem a gugliban, és nem találtam olyat, h progidominancia...
Ez szuper Ági! Hatalmas gratula!
Már vártam,hogy jelentkezz. Jobb hírekkel nem is jöhettél volna. Vigyázz magatokra, és élvezd a kismamaságot!
:) ilyenről még én sem hallottam :)
.. de állítólag túl lehet adagolni a progeszteront is, ezért kell pl. vigyázni a progi krémmel.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval