Endometriózis! (beszélgetés)
Már nincs meg ez a fajta.., de ez a durex play massage 2in1 200 ml-es közül valamelyik.
A lila az csak sima síkosító aloe verával...-az tuti.
Ha jól emlékszem, akkor talán a narancssárga volt!!!:)
Na,elértem őket! :-) Február 18.ra kaptam időpontot! :-) Még 1hónap,de nem baj,majd elszalad.Köszönöm mindenkinek aki ajánlotta őt nekem!
Igen,kifogtam. :-( Hívtam ma kétszer is de nem veszik fel! Sokszor meg nem merek próbálkozni,még jól lecsesznek!
Pedig ezt a kifejezést használta!Sajnos az ember már az orvosába sem bízhat(az én esetemben)...Ja és már 3orvosnál voltam,az első irta a fogamzásgátlót a másik kettő lombikot javasolt azonnal.
Wáháháhhá!!! Ostorral ez jó!!! :D Én most lettem figyelmes az eljhatja kifejezésre, nekem erről a hashajtó jutna kb eszembe! :D Mennyi hozzáértő szakember... :( :( :(
Úgy látszik te is kifogtál egy "hozzáértő" orvost. Hívtad már Bokor dokit időpontért?
elhajtja?! ja, ostorral...omg.
a kisfiúhoz nagyon sok boldogságot nektek!! anyukád miatt részvétem...de legalább azt már tudta, hogy ott a kisbaba a pocidban, és fentről fog rá(tok) vigyázni. ölellek...
akkor te is szerencsés vagy...(már nem merek senkit leufózni :D)
:) ilyen is van? van valami konkrét neve, vagy olvasgassam el mindegyik hátoldalát? :)
Köszi a válaszokat!
Én is megkaptam azóta az injekciòt. Nektek nem volt hasmenéses tünetetek tőle? Pontosabban nekem nagyon sok nyálka ürül a székletem mellett,ez lehet az injekciòtòl?
Nagyjából ugyanez. Műtét előtt hullott, gondolom a rengeteg gyulladás miatt. Aztán után szinte semmi, úgy örültem. :) És most a 3. szuri után kezdem érezni, hogy megint jobban hullik. :(
Nekem a műtét előtt hullott rendesen, a műtét után megállt, és most 6 héttel a műtét után, és 1 injekció után megint hullik :(
Lányok, szurikúra mellett volt nektek olyan panasz, hogy jobban hullik a hajatok? Most kezdtem észrevenni a 6 hós kúra közepén. Gondolom a hormon hiány miatt van ez.
Bár nem hiszem, hogy megnyugtat, de nekem se csináltak még egy nyomorék hormonvizsgálatot sem... :(
Pedig műtöttek laparotómiával, szövettan is kimutatta az endót, és most már kapom az injekciót...
Hát ez a szomorú.
Igen, a káposztát tuti mondta. Jó párolva is, savanyítva is. Tök jó, hogy így rákattantál. Azt hiszem nekem is gyakrabban kéne ennem káposztát, mert kicsit most torokgyulladásom van. Kell a C vitamin ilyenkor. ;)
Bianka, jól rémlik, hogy Te mondtad máskor, hogy javasolta a káposztát nasinak a mixtayzsuzsa?? Hetek óta káposztát eszek magába... Lereszelem és nasizom. Valamit tud az a nő, mert baromi jól esik! :D
Pedig nekem azt írt ki a dokim,mert elhajtja a cisztát szerinte.A többiek itt ajánlottak egy dokit, a Bokor dokit.Holnap felhívommelegem van már a bizonytalanságból.Doktortól doktorhoz járok és egyik sem küldött el egy laborra se!!!
Szia Ági,
Öszinte részvétem az anyukád miatt. Teljesen átérzem a helyzeted: én tavaly július végén veszítettem el az anyukám, akit szintén legyőzött a rák.
Annak viszont nagyon örülök, hogy a fiacskáddal minden rendben. Próbálj erre koncentrálni inkább, hisz anyukád is ezt akarná.
Nagy ölelést nektek, és várunk majd a következő jó hírekkel!
A fog.gátló csak olaj a tűzre, ugyanis a gyógyszertől alakul ki az endó több elmélet szerint.
Szerintem keress egy endós dokit, aki érti a dolgát és tudja ilyenkor milyen vizsgálatokat kell elvégezni. Lombikra küldenek és nincs semmi labor eredmény??
Hát ez az!Nálam semmit nem néztek!3havonta jártam kontrollra hogy a fogamzásgátló elmulasztotta e.Én csak amulok és bámulok hogy itt mennyi vzsgálat van,nálam meg semmi.
Akkor nem biztos, hogy az új cisztád csokiciszta, nem? Érdekes, nálam meg a szövettan kimutatta, de a dokim váltig állította, hogy nem az volt. :)
Hormonlaborod volt -e? Abból sok minden kiderül, többek között az ösztrogéndominancia is, amitől ez a betegség kialakul. Azt viszont kezelni kell!
CA125-t néztek -e? Mit néztek nálad?
hát az kérdéses, engem műtöttek
az első műtét után inekciókúrát kaptam, pécsre jártunk havonta egyszer, aztán még egy laboroszkópia és az inekciókúrára építették rá a lombikot a győr kaáliben. az eredmény sikerült. A műtéteimet sopronban a tiboldi doktor csinálta
Jaj de jóóóóóóóó!Milyen kezelést kaptál a műtét után?Ki műtött?
Szia! az attól függ mekkora most a chistád, mert ha 4-5 cm-nél nagyobb akkor mindenképp műtenek, mert nem kezdik el a lombikot. én is így voltam. 4-es stadiumu az endom, kezelések, műtétek,lombikok és két gyönyörű gyerek az eredmény. :)
Sziasztok! Nekem is endom van nem is kicsi és a dokim azt mondta, ez egy gyógyíthatatlan betegség :(
Nem kaptam semmit,mivel a szövettan nem mutatta hogy endo.Furcsa de ez van.Viszont mégis állítják hogy az.Semmit nem szedek,semmivel nem kezelem.
Sajnálom, hogy kiújult. Megkérdezhetem, hogy kaptál -e hormon kezelést a műtét után?
További ajánlott fórumok: