Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Én azóta is nyugodt vagyok :D valahogy a tudat h ennyire meg akart maradni megnyugtat :D
Igazi nagy élmény az egész :D főleg màr mikor làtod is minden mozdulatàt :) nekem szerencsém volt én a 18 héttől érzem ahogy mozgolódik a 22től meg màr làtszik is :D mostanàban màr inkàbb helyezkedik és "úszkàl"
Most kezdtem róla naplózni mert azért ez a sztori nem mindennapi :p
SZIASZTOK !
Én is gratulálok mindenkinek :)
mi csütörtökön megyünk genetikai UH ra és kombinált tesztre. Nagyon izgulok,de tudom,hogy minden rendben lesz.
Bogyoka14,én még most sem hiszem el,hogy itt van a pocakomban :)
Sziasztok! Először is nagyon gratulálok mindenkinek :) És ha lehet csatlakoznék hozzátok. Én tegnap teszteltem életem első pozitív tesztjét, és csak bőgtem :) de nagyon örültem. Bár kicsit mintha még nem tudatosult volna nem tudom kinek mi volt miután megtudta :)
Tegnap lefényképeztem a tesztet, azóta is bármikor megnézem a képet, mindig könnybe lábad a szemem :) annyira remélem, hogy minden rendben van és lesz. Jó babavárást mindenkinek! Végre már nem csak olvasgatjuk a babavárós fórumokat, hanem eljött a mi időnk is :)
Óóó, de kis hamvas vagy:)))
A nevet már kb. 2 éve tudjuk, de a "gyártáshoz" januárban láttunk hozzá. Irtó mázli, hogy elsőre összejött a drága.
igen, a 12. héttől lesz dolgod bőven, de a 18. után megint üresjárat következik. Szerintem soha nem jön el a 40. hét:))) Már azt várom, hogy apa is érezze. Egyelőre még csak a "bugyborékolásnál" tart Hédi:))
Óóóó, nagy csodában lesz részed holnap. Kombinált vagy integrált teszted lesz? Feltétlenül mesélj majd!!!
A védőnő (legalábbis az enyém) egy íródeák. Súlyt mér, vérnyomást, azután csak a leleteimet másolja a saját kartonjára és az én kiskönyvembe. Persze nekem megvannak az eredeti leleteim, Ő meg még le is fénymásolja magának, úgyhogy kész időpocsékolás az egész. De legalább irtó kedves és rugalmas az időbeosztása:)
Ó, de izgi! :) Láthatod megint a pici lányt! :)
Én holnap délután megyek 12. heti uh-ra már nagyon várom, majd holnap beszámolok mi volt. Biztosan felgyorsulnak az események, mert még semmilyen vizsgálaton nem voltam, és még a védőnőt sem látogattam meg, na de a mi késik nem múlik!
De jó, hogy te már érzed a mozgásokat! :)
azta, hát ilyet sem hallottam még! és minden rendben van a picivel, ugye?
megspórolt neked egy csomó idegeskedést:-) én kb 1 héttel a fogantatás után tudtam már hogy terhes vagyok, mert tele voltam furcsa és kínzó tünetekkel.
Hűűű, de belassultunk. Senkivel nem történik semmi érdekes???:(((
Holnap megyek az első terhesgondozásra. Abszolút nevetséges időpontban tartja a doki. Szerdánként 13-14 óráig... kénytelen leszek meghosszabbítani az ebédszünetem.
Jó lesz, ha megkukkolja a kislányomat, mert ebben a hülye időben kevés mozgolódást érzek. Rám fér egy kis nyugtatás.
Sziasztok!
Új fórumozó vagyok itt és július végére várjuk az első babánkat a párommal :))
Az egész terhességem története nagyon érdekes mert a 17. héten tudtuk meg, hogy érkezik a kis pöttyünk. Tehát az első 4 hónapja kimaradt a terhességemnek. Ne voltak tüneteim csak a 4. hónapban maradt ki először a menzeszem utána csináltunk tesztet és derült ki hogy érkezik a kicsi. Az első kétségbeesés után és azóta is nagyon boldogok vagyunk hogy érkezik.
Azóta teljesen felbolydultunk és minden körülötte forog már most is :) Most lépek be a 8. hónapba és hát ami az elején tünet mentes terhesség volt az most bepótlásra kerül :) Lábfájás, légszomj, hátfájás gyomorégés mind megvolt :)
Szerencsére nagyon aktiv a kicsi szinte egész nap hullámzik a hasam csak kis szüneteket tart de imádom a kis örökmozgót :)
Szia Aymara!
Én dr.Demeter Miklóshoz járok, nagyon rendes, kedves, szórakoztató doki! :) Igen én a Kenézyben is akarok szülni! Te a klinikára jársz? csak abból gondolom, hogy a debreceniek oda tartoznak! Ott milyen a hozzáállás?Van fogadott dokid?
Igen jövőhét szerdán megyünk a férjemmel, már nagyon várjuk! :)
Kissé irigyellek... már nagyon nehezen rugdosom be magam a melóhelyre, de annak örülök, hogy az egészségi állapotom egy percre sem indokolja, hogy betegállományba legyek, így inkább kihúzom valahogy a hátralévő időt. A munka egy cseppet sem megterhelő, csak uncsi. Sebaj, már csak 7 hét... a szabiig, össz. meló meg kb. 10-11.
Kiderítettem az adatokat a barátnőm babájánál.
BDP:45mm, FL:28mm, AC:135mm, becs. súly 265g Ebből lett a 2,5 kg-os lányka.
Hamarosan itt izgulhatunk egymásért, hogy kinek mikor indul a szülés :-)
Nem dolgozom március óta, de még lehet vissza kell mennem dolgozni még nem tudom.
Igen, kb. 3 kiló körül tökéletes lenne... nem baj, ha nem "kis nyüzöge" és az sem, ha kényelmesen kifér:))
Hamarosan kiderül:)
Te dolgozol még?
Én még júli 21-ig igen, azután egy hónap szabi, majd utána kitalálom, hogy 2-3 hétre vissza jöjjek e. Lehet, hogy akkor is csak fél napokra.
Mindenképp megkérdezem!
Jaj én is így vagyok vele úgy szeretném már szeretgetni de a várandósságot is szeretném élvezni csak nyugodtabb lennék már ha itt lenne a kezemben :-) Szerintem teljesen jók a méreteink,nőjönek csak ;-) azt viszont szeretném ha a picikém akkora lenne majd,hogy természetes úton tudjam megszülni.
Igen, úgy látszik, hogy ez gép és doki függő. Azért csodálkoztam ezen a "kicsinyítésen", mert kb. percre meg tudom mondani a fogantatást és ahhoz képest holnap már a 20. hetet töltöm.
Ha tudod, kérdezd már meg a két említett hölgytől a 18 heti eredményeiket. Játszunk egy kicsit a számokkal. Én is megkérdezem a barátnőmet, neki 2,5 kg-al született a picikéje.
A lényeg, hogy mindkettőnknek egészséges, szép kis babája van. Most már csak a naptáron tekerhetne valaki. Alig várom, hogy a karomban szuszogjon:)
Szuper, hogy ezt megirtad mert sógornőmnek azt mondták nagy lesz a babája közben meg még a 3kg-ot sem érte el,az unokatestvérem babájára meg azt mondták, hogy kicsi baba hát 4kg-os lett.
Szinte egyformák a méreteink :-)
BPD:44,47mm; HC:158mm; AC:130mm; FL:27,88mm; Sulya 247g.
Érdekes, hogy szinte egyformák az eredmenyek és neked egy héttel kissebbnek tartják nekem meg nagynak,mert én pont a 18. hetet töltöttem és 18+4 naposnak titulálták :-) Épp olvastam is tegnap, hogy gép függö. Szerintem a babád teljesen normális méretű. Nekem csak a BPD alapján mondták,hogy 19+3 napos. Én is egyre sűrűbben érzem a kis drágát ^_^
Sziasztok !
Esetleg nyíregyházi kismami van köztetek? :)
én sem tudom, de fórumokon olvastam, hogy próbálták használni, de "elbújik" a baba.
Persze minél nagyobb, annál kevesebb helye van rá...:))
Ha veszel, mindenképp meséld el, hogy működik e!:)