Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Első babát váró kismamik! fórum

Első babát váró kismamik! (beszélgetés)

463. zsuzso_26 (válaszként erre: 454. - Emma27)
2014. jún. 3. 23:19

Én azóta is nyugodt vagyok :D valahogy a tudat h ennyire meg akart maradni megnyugtat :D

Igazi nagy élmény az egész :D főleg màr mikor làtod is minden mozdulatàt :) nekem szerencsém volt én a 18 héttől érzem ahogy mozgolódik a 22től meg màr làtszik is :D mostanàban màr inkàbb helyezkedik és "úszkàl"

Most kezdtem róla naplózni mert azért ez a sztori nem mindennapi :p

462. málnabokor (válaszként erre: 460. - Bogyoka14)
2014. jún. 3. 21:04

SZIASZTOK !

Én is gratulálok mindenkinek :)

mi csütörtökön megyünk genetikai UH ra és kombinált tesztre. Nagyon izgulok,de tudom,hogy minden rendben lesz.

Bogyoka14,én még most sem hiszem el,hogy itt van a pocakomban :)

2014. jún. 3. 20:53
Hát akkor gratula mindenkinek! :) Mi minden vizsgálaton túl vagyunk, a kislány egészséges és virgonc (alig tudják mérni ultrahangon, úgy megy a bugi), ma töltjük a 19. hetet. Mozgást sajnos még nem érzek, pedig már annyira szeretnék...
2014. jún. 3. 20:43

Sziasztok! Először is nagyon gratulálok mindenkinek :) És ha lehet csatlakoznék hozzátok. Én tegnap teszteltem életem első pozitív tesztjét, és csak bőgtem :) de nagyon örültem. Bár kicsit mintha még nem tudatosult volna nem tudom kinek mi volt miután megtudta :)

Tegnap lefényképeztem a tesztet, azóta is bármikor megnézem a képet, mindig könnybe lábad a szemem :) annyira remélem, hogy minden rendben van és lesz. Jó babavárást mindenkinek! Végre már nem csak olvasgatjuk a babavárós fórumokat, hanem eljött a mi időnk is :)

459. FeketénéBetti (válaszként erre: 458. - Ankamacko)
2014. jún. 3. 14:50
De jó nektek, hogy ilyen hamar összejött! Na, jó mondjuk én sem panaszkodhatok, mert csak 3 hónap kellett hozzá! Örülök nektek! :)
2014. jún. 3. 13:54

Óóó, de kis hamvas vagy:)))

A nevet már kb. 2 éve tudjuk, de a "gyártáshoz" januárban láttunk hozzá. Irtó mázli, hogy elsőre összejött a drága.

457. FeketénéBetti (válaszként erre: 456. - Ankamacko)
2014. jún. 3. 12:37
De jó már a nevét is tudjátok! :) Az tök jó, ha ilyen rendes védőnénitek van! Szimpla uh vizsgálatra megyek, nekem nem kellenek a kombinált, integrált szerintem. (25 éves vagyok)Hát igen mondjuk eddig nekem is olyan lassan telt az idő, de most hogy betöltöttem a 12. hetet, olyan boldog vagyok, komolyan tisztára pörgök! :)
456. Ankamacko (válaszként erre: 455. - FeketénéBetti)
2014. jún. 3. 11:45

igen, a 12. héttől lesz dolgod bőven, de a 18. után megint üresjárat következik. Szerintem soha nem jön el a 40. hét:))) Már azt várom, hogy apa is érezze. Egyelőre még csak a "bugyborékolásnál" tart Hédi:))

Óóóó, nagy csodában lesz részed holnap. Kombinált vagy integrált teszted lesz? Feltétlenül mesélj majd!!!

A védőnő (legalábbis az enyém) egy íródeák. Súlyt mér, vérnyomást, azután csak a leleteimet másolja a saját kartonjára és az én kiskönyvembe. Persze nekem megvannak az eredeti leleteim, Ő meg még le is fénymásolja magának, úgyhogy kész időpocsékolás az egész. De legalább irtó kedves és rugalmas az időbeosztása:)

455. FeketénéBetti (válaszként erre: 453. - Ankamacko)
2014. jún. 3. 11:28

Ó, de izgi! :) Láthatod megint a pici lányt! :)

Én holnap délután megyek 12. heti uh-ra már nagyon várom, majd holnap beszámolok mi volt. Biztosan felgyorsulnak az események, mert még semmilyen vizsgálaton nem voltam, és még a védőnőt sem látogattam meg, na de a mi késik nem múlik!

De jó, hogy te már érzed a mozgásokat! :)

454. Emma27 (válaszként erre: 452. - Zsuzso_26)
2014. jún. 3. 11:27

azta, hát ilyet sem hallottam még! és minden rendben van a picivel, ugye?

megspórolt neked egy csomó idegeskedést:-) én kb 1 héttel a fogantatás után tudtam már hogy terhes vagyok, mert tele voltam furcsa és kínzó tünetekkel.

2014. jún. 3. 10:56

Hűűű, de belassultunk. Senkivel nem történik semmi érdekes???:(((

Holnap megyek az első terhesgondozásra. Abszolút nevetséges időpontban tartja a doki. Szerdánként 13-14 óráig... kénytelen leszek meghosszabbítani az ebédszünetem.

Jó lesz, ha megkukkolja a kislányomat, mert ebben a hülye időben kevés mozgolódást érzek. Rám fér egy kis nyugtatás.

2014. máj. 31. 19:07

Sziasztok!

Új fórumozó vagyok itt és július végére várjuk az első babánkat a párommal :))

Az egész terhességem története nagyon érdekes mert a 17. héten tudtuk meg, hogy érkezik a kis pöttyünk. Tehát az első 4 hónapja kimaradt a terhességemnek. Ne voltak tüneteim csak a 4. hónapban maradt ki először a menzeszem utána csináltunk tesztet és derült ki hogy érkezik a kicsi. Az első kétségbeesés után és azóta is nagyon boldogok vagyunk hogy érkezik.

Azóta teljesen felbolydultunk és minden körülötte forog már most is :) Most lépek be a 8. hónapba és hát ami az elején tünet mentes terhesség volt az most bepótlásra kerül :) Lábfájás, légszomj, hátfájás gyomorégés mind megvolt :)

Szerencsére nagyon aktiv a kicsi szinte egész nap hullámzik a hasam csak kis szüneteket tart de imádom a kis örökmozgót :)

2014. máj. 31. 19:04
egyébként jelentem, túl vagyunk a 18 hetes teszten és az ultrahangon, valamint tegnap a magzati szívultrahangon is - minden a legnagyobb rendben :) :)
450. Liliom81 (válaszként erre: 444. - Florina87)
2014. máj. 31. 15:55
[link] nekem ilyenem van. Adnak hozzá ultrahang gélt is, azzal picit bekened, és ráteszed a hasadra, ennyi. Apródon vettem 4500-ért.
449. málnabokor (válaszként erre: 448. - Ankamacko)
2014. máj. 30. 13:35
Én itthon vagyok, de csak dőlök-borulok egész nap. :( Engem is megvisel.
2014. máj. 30. 13:24
Lányok, hogy bírjátok ezt a hidegfrontot??? Az én hasamat nagyon meggyötri. Úgy feszül, mintha kötelező lenne. Alig várom, hogy haza érjek és lefeküdhessek.
447. Aymara888 (válaszként erre: 446. - FeketénéBetti)
2014. máj. 29. 22:58
Én az Otiba járok, ott a körzeti nőgyógyászhoz, ott van a labor, UH és a védőnő is. Szerdán voltam az első igazi terhesgondozáson kaptam megint egy rakat beutalót, belgyógy, labor afp ilyenek :) 07.02.én lesz a következő 18 heti uh, remélem itt már meg tudjuk fiú vagy lány. Az otiba rendesek a doki a védőnő a laborosok és az uh-os is. Teljesen jó. Fogadott dokim nem lesz, de elvileg én is szülhetek az Kenézybe vagy a Klinikán is. Mi valószínű szülésznőt fogadunk inkább, itt már az a menő :) meg örülnék ha a párom nem lesz bent, mert úgy dönt akkor lenne valaki aki végig ott lenne velem, valami hozzáértő személy. Kitartást a vizsgálatig :) és majd írj miújság
446. FeketénéBetti (válaszként erre: 426. - Aymara888)
2014. máj. 29. 19:54

Szia Aymara!

Én dr.Demeter Miklóshoz járok, nagyon rendes, kedves, szórakoztató doki! :) Igen én a Kenézyben is akarok szülni! Te a klinikára jársz? csak abból gondolom, hogy a debreceniek oda tartoznak! Ott milyen a hozzáállás?Van fogadott dokid?

Igen jövőhét szerdán megyünk a férjemmel, már nagyon várjuk! :)

445. Ankamacko (válaszként erre: 441. - Kitty986)
2014. máj. 29. 12:42

Kissé irigyellek... már nagyon nehezen rugdosom be magam a melóhelyre, de annak örülök, hogy az egészségi állapotom egy percre sem indokolja, hogy betegállományba legyek, így inkább kihúzom valahogy a hátralévő időt. A munka egy cseppet sem megterhelő, csak uncsi. Sebaj, már csak 7 hét... a szabiig, össz. meló meg kb. 10-11.

Kiderítettem az adatokat a barátnőm babájánál.

BDP:45mm, FL:28mm, AC:135mm, becs. súly 265g Ebből lett a 2,5 kg-os lányka.

444. Florina87 (válaszként erre: 443. - Liliom81)
2014. máj. 28. 22:07
Mi a markaja es hogyam kell hasznalni?
2014. máj. 28. 21:19
Nekem van otthoni szívhangfigyelőm, csak ajánlani tudom! Olyan jó hallgatni néha a kis szívét, főleg, hogy még nem érzem, ahogy mozog...a 8. héttől simán lehetett hallani, sosem volt olyan, hogy elbújt volna, vagy ilyesmi.
442. Kitty986 (válaszként erre: 440. - Florina87)
2014. máj. 28. 19:02
Szuper,ezek jó hírek :-) tőled se térünk el sokkal 1-2 mm-rel ;-)
441. Kitty986 (válaszként erre: 439. - Ankamacko)
2014. máj. 28. 19:01

Hamarosan itt izgulhatunk egymásért, hogy kinek mikor indul a szülés :-)

Nem dolgozom március óta, de még lehet vissza kell mennem dolgozni még nem tudom.

2014. máj. 28. 18:01
Sziasztok a mi mai 19 hetes mereteibk bpd 46mm. Fl 29mm ep koponya has gerinc. Sziv negy uregz. Jo szivmukodes.telt magzati gyomor es hugyholyag. Szoval minden a legnagyobb rendben a manoval :)
439. Ankamacko (válaszként erre: 438. - Kitty986)
2014. máj. 28. 12:39

Igen, kb. 3 kiló körül tökéletes lenne... nem baj, ha nem "kis nyüzöge" és az sem, ha kényelmesen kifér:))

Hamarosan kiderül:)

Te dolgozol még?

Én még júli 21-ig igen, azután egy hónap szabi, majd utána kitalálom, hogy 2-3 hétre vissza jöjjek e. Lehet, hogy akkor is csak fél napokra.

438. Kitty986 (válaszként erre: 437. - Ankamacko)
2014. máj. 28. 12:15

Mindenképp megkérdezem!

Jaj én is így vagyok vele úgy szeretném már szeretgetni de a várandósságot is szeretném élvezni csak nyugodtabb lennék már ha itt lenne a kezemben :-) Szerintem teljesen jók a méreteink,nőjönek csak ;-) azt viszont szeretném ha a picikém akkora lenne majd,hogy természetes úton tudjam megszülni.

437. Ankamacko (válaszként erre: 436. - Kitty986)
2014. máj. 28. 12:00

Igen, úgy látszik, hogy ez gép és doki függő. Azért csodálkoztam ezen a "kicsinyítésen", mert kb. percre meg tudom mondani a fogantatást és ahhoz képest holnap már a 20. hetet töltöm.

Ha tudod, kérdezd már meg a két említett hölgytől a 18 heti eredményeiket. Játszunk egy kicsit a számokkal. Én is megkérdezem a barátnőmet, neki 2,5 kg-al született a picikéje.

A lényeg, hogy mindkettőnknek egészséges, szép kis babája van. Most már csak a naptáron tekerhetne valaki. Alig várom, hogy a karomban szuszogjon:)

436. Kitty986 (válaszként erre: 427. - Ankamacko)
2014. máj. 28. 11:38

Szuper, hogy ezt megirtad mert sógornőmnek azt mondták nagy lesz a babája közben meg még a 3kg-ot sem érte el,az unokatestvérem babájára meg azt mondták, hogy kicsi baba hát 4kg-os lett.

Szinte egyformák a méreteink :-)

BPD:44,47mm; HC:158mm; AC:130mm; FL:27,88mm; Sulya 247g.

Érdekes, hogy szinte egyformák az eredmenyek és neked egy héttel kissebbnek tartják nekem meg nagynak,mert én pont a 18. hetet töltöttem és 18+4 naposnak titulálták :-) Épp olvastam is tegnap, hogy gép függö. Szerintem a babád teljesen normális méretű. Nekem csak a BPD alapján mondták,hogy 19+3 napos. Én is egyre sűrűbben érzem a kis drágát ^_^

435. Gizus30
2014. máj. 28. 10:31

Sziasztok !

Esetleg nyíregyházi kismami van köztetek? :)

2014. máj. 28. 10:15

én sem tudom, de fórumokon olvastam, hogy próbálták használni, de "elbújik" a baba.

Persze minél nagyobb, annál kevesebb helye van rá...:))

Ha veszel, mindenképp meséld el, hogy működik e!:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook